Login    
    Registreeri KKK  •  Otsi    

Kõik on UTC + 2 tundi


Ava uus teema Vasta teemasse  [ 70 postitusi ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5
Autor Sõnum
 Postituse pealkiri:
PostitusPostitatud: L Dets 08, 2007 12:27 pm 
Offline

Liitunud: K Juuni 16, 2004 2:09 pm
Postitusi: 3132
Asukoht: raplamaa
Kakukesel mitte ei vedanud vaid see keldrite ehitaja milliseid Kakuke kasutab oli peaga mees ja oskas keldrile õige ventilatsiooni teha. Isegi neid nn. maakeldreid näinud millistel laest vett sorinal tilgub ja õhk on seisnud (läppanud) lõhnaga. Ise samuti suvel lastud looma ikka keldrisse lae alla rippu pannud. Siis hea rahulik- eriti kui töid-tegemisi suvel palju käsil, siis ei pea kohe järgmisel päeval kondistama tormama. Kui tekib vaba moment siis lähed- olgu siis kahe või kolme päeva pärast. Max aeg oli sellel suvel kui kuldiplõks rippus nädal aega- pold häda midagist.

_________________
ikka lõbusalt


 Profiil  
 Postituse pealkiri:
PostitusPostitatud: L Dets 08, 2007 5:24 pm 
Offline
Kasutaja Avatar

Liitunud: P Märts 14, 2004 4:13 pm
Postitusi: 2905
Asukoht: Kagu-Eesti
No nii, šašlõki juurest oleme keldriteni jõudnud ...
aga milleks milline kelder hea on, on ise küsimus. Olen oma maakeldriga ülirahul. Tänapäeval kui kartulit vaid näpuotsaga nurgas ei külma ikka ka 35 kraadiga ära ja suvel ei lähe kasvama ning on järgmise saagini hea juurikat võtta. Mingit vett kusagilt ei sorise, aga samas on ikka parajalt niiske aasta läbi. Enne uue saagi keldrissepanekut teen väikse tuulutuskuuri, kui jätan ka ukse lahti. Kuivas keldris tõmbavad need kartulid ja muud juurikad peagi kortsu nigu vanaeided...

_________________
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!


 Profiil  
 Postituse pealkiri:
PostitusPostitatud: L Dets 08, 2007 6:07 pm 
Offline

Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm
Postitusi: 5614
Asukoht: Tartu-Võrumaa-Põlvamaa
Ega üks asi peagi kohe sobima kõigeks ideaalselt. ;)
Kui ei soovi, ära hoia, keegi ei käse. Mina pajatasin vaid enda kogemustest.
Et tagasi tulla kitse laagerdumise juurde siis see aasta tegin selles osas enne konservi tegemist rekordi. Laagerdasin kuuris, kui olid veel vahel mõned miinus kraadid ühte kitse ja talle kaks nädalat ning ühte kitse paar päeva üle selle. Liha oli mõnus mure ja konserv on super. Pole ise nii head kitsekonservi varem teinud. Välisfileed jätsin sügavkülma, ootama kevadist grillihooaega. :)

_________________
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!


 Profiil  
 Postituse pealkiri:
PostitusPostitatud: P Dets 09, 2007 9:49 pm 
Offline

Liitunud: E Nov 22, 2004 11:57 am
Postitusi: 1059
Asukoht: Tallinn
pcspets kirjutas:
Tundub, et foorumlasted olid selle konkreetse fakti jaoks tõesti natuke vale sihtgrupp :)

Ok, aga kui juba jutuks läks, siis millist käsisaagi kasutate, peale selle ekektrilise. Teinekord vaja metsas või elektrita kohas teha... ma pole ise saega veel teinud.



Rauasaag aitab alati! Keskmise hamba suurusega käsisaag kõlbab ka kindlasti!


 Profiil  
 Postituse pealkiri:
PostitusPostitatud: P Dets 09, 2007 10:04 pm 
Online

Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm
Postitusi: 2611
Asukoht: VILJANDI
fiskarsi kokku käiv oksa saag väga hea abimees. kokku pandult ka piisavalt väike, et tasku pista
http://www.fiskars.com/pimages/EX/133799_9259.jpg


Viimati muudetud by rajaleidja P Dets 09, 2007 10:09 pm, muudetud 1 kord.

 Profiil  
 Postituse pealkiri:
PostitusPostitatud: P Dets 09, 2007 10:06 pm 
Offline

Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm
Postitusi: 5614
Asukoht: Tartu-Võrumaa-Põlvamaa
rajaleidja kirjutas:
fiskarsi kokku käiv oksa saag väga hea abimees. kokku pandult ka piisavalt väike, et tasku pista

Sellega olen isegi see hooaeg põtru ja sigu lahti võtnud.

_________________
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!


 Profiil  
 Postituse pealkiri:
PostitusPostitatud: N Dets 20, 2007 9:21 am 
Offline

Liitunud: N Dets 20, 2007 8:53 am
Postitusi: 2
Jah lugedes Teie nülgimis viise siis igal mehel on välja kujunenud oma viis ja tellele truuks jäänud. :D


 Profiil  
 Postituse pealkiri:
PostitusPostitatud: R Dets 21, 2007 11:26 pm 
Offline

Liitunud: E Nov 22, 2004 11:57 am
Postitusi: 1059
Asukoht: Tallinn
Ei, nülgimine on kõigil ühtemoodi aga mul üks kena tallerümp ripub kuuris (oh lust küll see meie kliima jahesügisene +2 kuni +4 ja liha võib lausa nädalaid laagerduda) ja homme võtan armsa karre ja sadulalõigud, panen ürte ja kerge marinaadi ja hakkan küpsetama!

Kui keegi kirvemees räägiks kuidas saab kirvega puhtamad tükid kui saega, kuulan huviga! :roll: :lol:


 Profiil  
 Postituse pealkiri: Re: saslõkk jaanisokust
PostitusPostitatud: L Märts 22, 2008 11:38 pm 
Offline

Liitunud: N Dets 27, 2007 10:16 pm
Postitusi: 143
Rumeenia shashlõkk metskitseliha suitsuribi, metskitse maksa ja neeru ning seentega
http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=3347


 Profiil  
 Postituse pealkiri: Re: saslõkk jaanisokust
PostitusPostitatud: P Juuli 01, 2018 5:10 pm 
Offline
Kasutaja Avatar

Liitunud: L Märts 08, 2008 10:14 pm
Postitusi: 119
Asukoht: lääne-viru
Tere.Uuendaks teemat ,äkki kellelgi on tekkinud uusi huvitavaid grilli marinaade ??

_________________
mõtle mitu korda sihi üks kord


 Profiil  
Näita postitusi eelmisest külastusest:  Sorteeri  
Ava uus teema Vasta teemasse  [ 70 postitusi ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5

Kõik on UTC + 2 tundi


Kes on foorumis

Foorumis on hetkel kasutajad: Google [Bot] ja 1 külaline


Sa ei või postitada uusi teemasi selles foorumis
Sa ei või vastata selle foorumi teemades
Sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
Sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
Sa ei või postitada manuseid selles foorumis

Otsi:
phpBB skin modifed by: Mart
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group