Lihatoodete konserveerimise koolitus

Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.

Kas osaleksid lihatoodete konserveerimise koolitusel?

Hääletus lõppes T Sept 08, 2015 9:51 pm

Jah, kindlasti, isegi kui pisut maksma peaks
42
71%
Jah, kui see oleks tasuta
11
19%
Ei, mind see ei huvita
3
5%
Ei, mul on kõik selge
3
5%
 
Hääli kokku: 59

Kertu
Postitusi: 4
Liitunud: T Sept 01, 2015 9:26 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas Kertu »

Rõõm, et nii palju huvilisi on. Esialgne plaan on teha nädala sees, peale(valgeinimese)töisel ajal Tallinnas Jahimeeste Seltsi majas. Kuna septembri algus on ülikooli lektoritele kiire aeg olnud, siis tuleb natuke kannatust varuda nendega aegade kokku sobitamisel. Loodetavasti saan uue nädala alguseks anda teada juba täpsema aja ja info lektorite tasu kohta.
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas honkomees »

Kertu kirjutas:Esialgne plaan on teha nädala sees, peale(valgeinimese)töisel ajal Tallinnas ...

st et ainlt Tallinna jahimeestele :evil: Kaugemalt ei saa ju keegi jõuda peale tööd kohale, mul nt kuluks Tallinna sõiduks ligi 4 tundi ..., no paar tundi + läheb ka Tartu, Viljandi jm maakondade meestel.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas kakuke »

Aga sellega ongi nii, et kui tingimused sobivad.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
sammal.habe
Postitusi: 1180
Liitunud: P Jaan 04, 2004 7:43 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas sammal.habe »

einoh, sellistel tingimustel küll huvi ei ole.
alguses oli (eksitavalt?) juttu Maaülikoolist, see teadupärast Tartus on.
Kaupo Toom
Postitusi: 17
Liitunud: E Aug 31, 2015 7:12 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas Kaupo Toom »

Äkki on lektorid nõus filmimisega?
Ideaalis saaks kahe kaamera ja eraldi mikrofonidega hea tulemuse, mida edaspidi paljud jahimehed oma hüvanguks saaks kasutada.
Kertu
Postitusi: 4
Liitunud: T Sept 01, 2015 9:26 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas Kertu »

Ja kui Tartus teha, siis on jälle ebaaus, et ainult Lõuna-Eesti inimestele? :) Minu mõte oli selline, et teeks ESIALGU Tallinnas ja kui on huvi ja lektorid on sellega nõus, siis võib ju korraldada ka näiteks Tartus, Haapsalus ja Pärnus või miks mitte ka mõnes väiksemas jahiseltsis. Miks siis kohe pahandada? Jutt oli TTÜ ja Maaülikooli lektoritest, mitte otseselt Tartus, aga nagu ma ütlesin, ei ole välistatud, et Tartus võiks sama asja teha.
Kertu
Postitusi: 4
Liitunud: T Sept 01, 2015 9:26 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas Kertu »

Kaupo Toom kirjutas:Äkki on lektorid nõus filmimisega?
Ideaalis saaks kahe kaamera ja eraldi mikrofonidega hea tulemuse, mida edaspidi paljud jahimehed oma hüvanguks saaks kasutada.


Ma arvan, et ka see on korraldatav.
Kellapoiss
Postitusi: 149
Liitunud: K Nov 01, 2006 5:05 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas Kellapoiss »

Hiiumaalt oleks kah 2 huvilist
kormoran
Postitusi: 183
Liitunud: E Dets 11, 2006 10:01 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas kormoran »

Üks koolitus juba toimumas.
Mina juba kirjas.
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas Beretta »

Kormoran, ae. kus sa kirjas oled?
Grumpy old man
Kasutaja avatar
pktaks
Postitusi: 539
Liitunud: L Nov 26, 2011 12:34 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas pktaks »

kormoran
Postitusi: 183
Liitunud: E Dets 11, 2006 10:01 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas kormoran »

Sorry, et jäi lisamata. Aga pktaksil õigus, see sama koolitus.
Pauli
Postitusi: 1291
Liitunud: E Nov 29, 2004 4:03 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas Pauli »

Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas aivar00 »

Kurinahk küll - puhkus saab enne läbi - hea meelega osaleksin Tartus.
EJS saatsin meili - eile hommikul helistasin, et üle küsida. Öeldi, et olen 18 -s ja huvilisi palju. Mina pidavat kindlasti 27.10 toimuvale koolitusele saama. Eile päevapeale aga meil saadetud - 15 esimest ainult said :M . Lähiajal tehakse kindlasti veel ja seal juba olen kirjas :lol: .
Kas tõesti ei ole muud kohta kui Kuristiku tn. väike maja :M :M :M et mahutaks enamuse huvilisi ära. Isegi meie jahimajja saaks 30 nägu vabalt istuma sättida.
Järjest süveneb paljude asjadega selline tunne, et kui ise ei tee, siis asja kah ei saa.
ikka lõbusalt
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus

Postitus Postitas aivar00 »

Läks seekord õnneks - eile oli Veikandi korraldatud II koolitus Kuristikus. Kuna I-le ei pääsenud - hea, et II -legi sai :lol: . Samas jäi 2 inimest (või oli 3 tulemata). Mina olen kuuldu-nähtuga rahul. Sai vähekene teadmisi juurde ning ennast vaevanud küsimustele vastused.
Tehti ka kohapeal 6 kg liha vorstiks - mekk oli täitsa hää (y) , ainult (b) oli puudu.
Edasine ainult "vormistamise küsimus" ehk siis sašlõkki ja grillliha juba mõned aastad poest ei ole ostnud, siis nüüd lisanduvad sinna rivvi ka grill või praevorstid :lol: :lol: :lol: . Suitsuvorstiga läheb aega kuniks tööde-tegemistega uue ahjuni jõuan :lol: .
ikka lõbusalt
Vasta