Kaks noort kobrast
Suur kastrul (10L)
0,5l Olivia rapsiõli
1,0l ketšupit
4 sibulat
1 terve küüslauk
1 pk jahvatatud koriandrit
1 pk jahvatatud 5-pipra segu (kes tahavad vürtsikamat, panevad 2 pk!)
1 pk punet (kuivatatud)
1 pk basiilikut
1 pk curry`t
Lõika liha kontidelt lahti ja eemalda suurem rasv, esikintsud jäta terveks, tagakintsud fileeri ära,
eriti hoolikas ole, et ribitükid saaksid ühesuurused, sadulatükid jäta koos kondiga.
Haki sibul ja küüslauk, pane kastrulisse, lisa õli ja ketšup+ kõik maitseained, vispelda läbi.
Pane lihatükid marinaadi, sega läbi, jäta ööseks (kuni 24 tundi) jahedasse. Pane ettekuumutatud liharestile lihatükid, maitsesta mõlemalt poolt soolaga ja vajadusel purustatud musta pipraga. Piserda äraküpsenud lihatükki pärast esimest pööramist Santa Maria grillkastmega. Küpseta 10-15 min, kuni liha on küps ja hakkab punakat mahla välja ajama! Head isu!

l