kopraliha

Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Ma ise soovitan koeraid eranditult mingite asjadega pikkida. Küüslauku ja kadakamarja nt kõvasti sisse. On veel võimalusi. Ma kujutan ette, et kuitsuahju eelne marineerimine võiks ka huvitav olla. Mainiks, et kunagi tegin koprast BBQd, vat, see oli juba midagi.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
tarmo
Postitusi: 143
Liitunud: N Dets 27, 2007 10:16 pm

Re: kopraliha

Postitus Postitas tarmo »

loom
Postitusi: 24
Liitunud: E Nov 09, 2009 7:05 pm

Re: kopraliha

Postitus Postitas loom »

Kuna sain omale ühe keskmises mõõdus kopra, siis tahaks sellest midagi head teha.

Mõte on koos koduseaga suitsusauna suitsu panna. On kellelgi kogemust, et millise temperatuuri juures seda peaks tegema, et liha ära ei kuivaks ja kuidas peaks soolama?
TRG
Postitusi: 284
Liitunud: L Apr 23, 2011 8:36 pm

Re: kopraliha

Postitus Postitas TRG »

Isa on teinud,aga suitsusaunas jääb kuiv(kuumus väike)...suitsuahjus,aga hoopis teine tera :wink: (b)
Õnne peab olema
Vasta