Kanaliste laagedamine

Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
Vasta
Kasutaja avatar
ilvard
Postitusi: 24
Liitunud: R Okt 14, 2005 12:28 pm

Kanaliste laagedamine

Postitus Postitas ilvard »

On keegi järgi proovinud kanaliste laagerdamise, eriti huvitab faasan. Mitu päeva, temperatuur jne.
www.joaveski.ee
Pauli
Postitusi: 1291
Liitunud: E Nov 29, 2004 4:03 pm

Re: Kanaliste laagedamine

Postitus Postitas Pauli »

Kuskilt on meeles miskine rusikareegel sisikonnata, aga muidu sulgede-karvadega ulukirümpade laagerdamise kohta: temperatuur x aeg päevades = 40. Ehk siis näiteks +10 juures 4 päeva ja +4 juures 10 päeva. Isiklikud kogemused kinnitavad laias laastus seda reeglit. Fileeritud liha kannatab veidi vähem (u nädal tavalises +4 kapis).
Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
Kasutaja avatar
ilvard
Postitusi: 24
Liitunud: R Okt 14, 2005 12:28 pm

Re: Kanaliste laagedamine

Postitus Postitas ilvard »

Aitähh. Proovin järgi.
www.joaveski.ee
Vasta