Verraco de oro

Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
Vasta
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Verraco de oro

Postitus Postitas Beretta »

Kuldse metssea valmistamiseks võtsin ca kilo põrsa tagaselga koos sisefileega. Lõikasin toekad tükid 1,5-2 cm paksud. Et üks sama põrsa esikoot oli ka sulanud, läks seegi käiku. Pannile sorts õli. Liha puunistada mõlemalt küljelt. Samal ajal panin ahju 200 kraadi peale.Haudepotti tükk võid ja ahju soojenema. Pruunistatud liha haudepotti koos pannile kogunenud vedelikuga. Väike tükk võid pannile, siis ca 400gr porgandi (ei tükeldanud vaid jätsin terved porgandid) ja 2 sibulat (mitte väga peeneks lõigatud ). Küüslauk läks meelest, oleks võinud panna. Porgandid ja sibul kergelt pruuniks lasta ja lihale peale kallata Pooleliitrine purk sissetehtud kuuseriisikaid peale. Peale puljong et kataks enamvähem. Maitseainest kasutasin viie pipra segu, kadakamarjade purk oli kahjuks tühi. Kui kõik ained hautamispotis, vähendasin temp 150 kraadile, läksin koeraga õue tunniks, seejärel sauna ja siis juba rooga nautima. A et miks kuldne- vaadake seda praeleeme värvi. Ja verraco de oro sest valmistatud Costa del Silencios. Sai maa erastamisel selline nimi oma kinnistule pandud ja oh imet läks ka läbi.
Grumpy old man
Vasta