|
Autor |
Sõnum |
Jahimees
|
Postituse pealkiri: Postitatud: E Nov 05, 2007 1:52 pm |
|
Liitunud: N Okt 16, 2003 12:49 pm Postitusi: 416 Asukoht: Põlvamaa
|
Parem tulgu nigelalt sööta, kui jookseb vabalt peale ja ajavad lihtsalt automaadist selle vilja endale jalgade alla. Meil vahe 2,5 cm ja see on normaalne. Laiema vahega peksavad lihtsalt sööda välja ja see on raiskamine.
_________________ Kas tuleb jaht???
|
|
|
|
 |
Anti
|
Postituse pealkiri: Postitatud: E Nov 05, 2007 1:58 pm |
|
Liitunud: E Dets 05, 2005 2:13 pm Postitusi: 501 Asukoht: Võrumaa
|
Ahnii,siis on mul ok ja ei hakka timmima seda enam, tänud jahimees 
_________________ http://beta.album.ee/antilaht
|
|
|
|
 |
Ain Aavik
|
Postituse pealkiri: Re: Sööda automaat Postitatud: N Okt 30, 2008 1:47 pm |
|
|
Zakslane kirjutas : Siin üks selline täisautomaatne, kellaajaliselt programmeeritav ja kinnitatakse 200 l vaadi alla. Paiskab mingis raadiuses hommikuti sööda laiali ja nii iga päev, kuni sööta jätkub või kuni patarei tühjaks saab. Mugav küll, käid korra nädalas täitmas ja kontrollimas, muidugi kaua need patareid meie külmas talves kestavad ? Pidavat olema väga töökindel. http://www.marandi.fie.ee/pildid/sootja.jpgküsin , et on tõsine huvi selise automaadi vastu - järsku on linki millelt annab tellida
_________________ Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.
|
|
|
|
 |
rajaleidja
|
Postituse pealkiri: Re: Sööda automaat Postitatud: N Okt 30, 2008 2:11 pm |
|
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm Postitusi: 2633 Asukoht: VILJANDI
|
|
|
|
 |
Ain Aavik
|
Postituse pealkiri: Re: Sööda automaat Postitatud: N Okt 30, 2008 5:55 pm |
|
|
 tänud rajaleidja - söödakulu on ikka päris kena ja veel kenam on , kui selle saab kontrolli alla võtta 
_________________ Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.
|
|
|
|
 |
Metskass
|
Postituse pealkiri: Re: Sööda automaat Postitatud: P Juuli 25, 2021 8:37 pm |
|
|
Viimasest postitusest hulk aega möödas. Millist sööda automaati soovitate täna?
|
|
|
|
 |
kakuke
|
Postituse pealkiri: Re: Sööda automaat Postitatud: E Juuli 26, 2021 7:59 pm |
|
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm Postitusi: 5751 Asukoht: Tartu-Võrumaa-Põlvamaa
|
Mul viimane Biltemast tuli. Võrreldes eelmistega on palju tummisem ja toimib 12V pealt (päiksepaneel oli ka kaasas). Natuke vara temast veel rääkida, kogemust vähe.
_________________ Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
|
|
|
|
 |
ylaril
|
Postituse pealkiri: Re: Sööda automaat Postitatud: E Juuli 26, 2021 8:32 pm |
|
Liitunud: K Juuni 29, 2016 3:38 pm Postitusi: 116 Asukoht: Soome
|
kakuke kirjutas: Mul viimane Biltemast tuli. Võrreldes eelmistega on palju tummisem ja toimib 12V pealt (päiksepaneel oli ka kaasas). Natuke vara temast veel rääkida, kogemust vähe. Biltema oma veidi üle 2 aasta välja peal olnud, korra akut laadinud ja igati töökindel siiani olnud. Ainuke anomaalia mida täheldanud olen, et taimeri kell on veidi maha jäänud talvel külmaga.
|
|
|
|
 |
Metskass
|
Postituse pealkiri: Re: Sööda automaat Postitatud: L Aug 07, 2021 1:11 pm |
|
|
Aitäh vastajatele. Seade kodus ja varsti tööle.
|
|
|
|
 |
mättamees
|
Postituse pealkiri: Re: Sööda automaat Postitatud: P Aug 08, 2021 11:06 am |
|
|
kakuke kirjutas: Mul viimane Biltemast tuli. Võrreldes eelmistega on palju tummisem ja toimib 12V pealt (päiksepaneel oli ka kaasas). Natuke vara temast veel rääkida, kogemust vähe. Hei! Kasutan juba 7-8 aastat sellist BILTEMA-st ostetud aparaati, 85 eur. maksis teine. Päikese paneeli pole siis veel olnud, kasutan 12v auto akut. Korralik aku peab pea aasta vastu. Aga vuristab ka 2-3 sek 24 tunni jooksul. Hoiab sead ilusasti ligi.
|
|
|
|
 |
|
|