kakuke kirjutas:
Pikk kirjutas:
Nt. vanemad mehed kasutavad kartetše seal kus tegelikult üldse enam ei tohiks, kitsejahist ma parem ei räägikski, ühesõnaga vastavalt sellele nagu oli lubatud siis kui nemad seda asja õppisid jne.
Vaata kitsejahiga on lugu selline, et seal kartets keelatud pole (vt. seadust). Sellest ka siin foorumis kuskil pikalt laialt juttu tehtud.
PS. Paistab, et hakkas oma koerast kahju.

Kas ma ütlesin et kitse kartetšiga lastakse, ma ei imestaks kui mõni mees läheks pardihaavliga kitse laskma

ja et spordikaga põdravasikat lastakse pole ka mingi uudis. Ja padrunitest kasutakse seda mida olemas on. kas ta on ostetud aastal 60 või on laetud ise ja kuuliks on mingi püksinööp
Mis puutub koerasse siis selle pärast mul tuligi huvi nende imelaengute vastu. Kui asja üle järgi mõtelda siis ega ei tahakski koeraga ühisjahis käija, **** teab millega keegi laseb ja vindi saab ka väegade edukalt koera maha lasta. Üks mees lasi vindi siga ja koer oli sea taga, ühe lasuga kaks looma, kõige hullem et enda koer veel.
Aju sees koera pärast ei kardagi nii väga, sest ajus olen üksi koos koeraga ja kui lasta ei saa siis ei lase ka, milleks siis see kütiliin paika pandi, rohkem põen selle pärast kui siga ja koer koos üle kütiliini lähevad et kes laseb ja millega ta laseb, ma võin küll eelnevalt sõnu peale lugeda et lased ainult kuuliga ja kindla peale siga aga suures osas see jääb sooja õhu väljapuhumiseks.