Põder patseerimas
Re: Põder patseerimas
Sihuke pullike, kui paar aastat veel kosuda lastakse, võib teisest miskit ilusat kasvada.
Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
-
Mõtlik põder metsateel
Huvitav, kas selline metsateede varustamine rajakaameratega (päris lai tee tundub olevat), kannab tõesti loomade arvukusest ülevaate saamise eesmärki?
See kaamera püüab tõenäoliselt igasuguseid tegelasi?
Ehk on see ylesvõte Tallinn-Tartu maanteelt... ja põder lihtsalt yletas kiirust
kutsikas
Millegipärast ütleb minu sisetunne, et Üllar üritab seal hoopis hunti pildile saada.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
RMK-s püüavad niimoodi metsavargaid!
Loodetavasti on "metsatee" ka vastavate siltidega varustatud. Muidu saaksid kurikaelad liiga kergesti olukorra kaamerate paigaldaja vastu pöörata...
Midagi ei pööranud,sest rekka oli kraami täis!
neneh, mul sama tunnekakuke kirjutas:Millegipärast ütleb minu sisetunne, et Üllar üritab seal hoopis hunti pildile saada.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
-
Kui kedagi kaamera asukoht häirib siis seletuseks: tegemist siis minu maaparandusobjektil oleva ehitusjärgus tupikteega, millel liiklus olematu, eriti praegu mudastes oludes
Kõige täpsema diagnoosi pani Kakuke
saba paremas ääres
juhtumisi on kaamera vaateväljas ka reegulaarselt kasutatav ülekäigurada (vaata ka pulgajuku pilti eelmisel leheküljel )
Kõige täpsema diagnoosi pani Kakuke
saba paremas ääres
juhtumisi on kaamera vaateväljas ka reegulaarselt kasutatav ülekäigurada (vaata ka pulgajuku pilti eelmisel leheküljel )
-
Pealegi näeb metsateel igasugu huvitavat Pole küll põdrad, aga ikkaki kosutav sörk värskes õhus :lol