|
Autor |
Sõnum |
aivar00
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: T Veeb 02, 2010 8:11 pm |
|
Liitunud: K Juuni 16, 2004 2:09 pm Postitusi: 3260 Asukoht: raplamaa
|
|
tsiteerin: Vastupidi ollakse mõnikord liigagi abivalmid,et kohe häbi ilma midagi ostmata ära minna. Jah kahjuks olen viimasel ajal sellist kohtlemist kohanud ainult Raplas Waldus ja ka Tallinna Küti äris. Kuidas mujal lood on ei oska kommenteerida, kuna nendesse lihtsalt ei ole sattunud. Kunagi käidud ka Jahipaunas ja Tartu Trapperis. Kui olen millegi vastu huvi üles näidanud olen ka ammendava vastuse saanud ja ostud ka sooritatud. Ülemistes olevasse jahipoodi aga ei astu sisse lihtsal põhjusel (kuigi see on minu kõige külastatavam kaubanduskeskus Tallinnas-õigem vast naise autojuhina). Endal aga vaja kuidagi aega parajaks teha ja peale toidupoe mul seal midagi teha ei ole- lihtsalt kui satud kauplusesse tavaliselt ikka õhtupoole, siis müüja kas on kellegi tuttavaga üle leti laskunud pikka vestlusesse, räägib kas telefoniga või siis askeldab lihtsalt lettide-riiulite vahel. Kuna mul aega on olnud tavaliselt palju ja mind on õpetatud teist inimest mitte segama, kui tal miskit käsil on, siis olen päris pikalt seisnud ühes kohas leti ääres lootuses, et mind märgatakse. kahjuks seda aga ei ole juhtunud... ja peale mitut sellist korda (olen maalt ja pika kannatamisega  ) lihtsalt läinud kuskile kohvi jooma. Kui aga midagi tõesti vaja on olnud (viimati relva puhastusõli)- siis lihtsalt läksingi Jahipauna. Kui seda Tartu ja Peterburi maantee ringi vahel ei oleks, siis kindlasti külastaksin ka Jahipauna rohkem.
_________________ ikka lõbusalt
|
|
|
|
 |
tony
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: T Veeb 02, 2010 8:39 pm |
|
|
|
Beretta kirjutas: tony kirjutas: ebaviisakalt pole minuga seal keegi käitunud? On Sind üldse tähele pandud kui potentsiaalset kundet, kel võib ka kogemata mingi ostusoov olla? Ei ole abivalmidust kogenud (liigsest abivalmidusest rääkimata) nii et pole ka piinlik olnud raha loovutamata, tolerantselt lahkuda. Seda siis Ülemistest. Tartus käinud ei ole, loodaks et seal OK. Tavaliselt ma poes kiibitsemas ei käi,ikka siis kui midagi vaja on.Seega olen potensiaalne kunde.Loomulikult on mõnel müügimehel omad veidrused,näiteks Ülemistes püüti mulle selgeks teha,et Norma on jama aga RWS seevastu see kõige õigem  Mina ennast sellistest asjadest heidutada ei lase ja teen omad valikud enda soovide järgi.Samas hirmsasti kiidetud Valdus mind küll hästi ei teenindatud.Küsimuse peale,kas 45/70 moona hetkel saadaval on ümiseti midagi ebamäärast ja rohkem minust välja ei tehtud.Hetkel oli poes peale minu veel rahvast ja ju siis Valdul kiire oli.See selleks,ikka juhtub aga millegipärast tunnen,et sinna poodi mul rohkem asja pole.
|
|
|
|
 |
tolerantne
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: T Veeb 02, 2010 9:15 pm |
|
|
|
|
|
 |
duma
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: T Veeb 02, 2010 10:34 pm |
|
|
tony kirjutas: Beretta kirjutas: tony kirjutas: ebaviisakalt pole minuga seal keegi käitunud? On Sind üldse tähele pandud kui potentsiaalset kundet, kel võib ka kogemata mingi ostusoov olla? Ei ole abivalmidust kogenud (liigsest abivalmidusest rääkimata) nii et pole ka piinlik olnud raha loovutamata, tolerantselt lahkuda. Seda siis Ülemistest. Tartus käinud ei ole, loodaks et seal OK. ... Ülemistes püüti mulle selgeks teha,et Norma on jama aga RWS seevastu see kõige õigem Seda seal mulle ei öeldud et norma jama oleks aga räägiti mingit ebamäärast juttu, et norma kuuli õige hind peaks olema mitmeid kordi kallim ja nii odavalt kui seda Eestis müüakse nemad müüa ei saa+ norma hakkavat vaikselt turult ära kaduma. Seega sai proovitud seda gecco moona mis relvale ei sobinud ja BH anti vastus et normat on ja ei kao kuhugi.
_________________ duo on parem
|
|
|
|
 |
Hiireviu
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: R Märts 10, 2017 1:39 pm |
|
|
Hetkel seal poes relvad -50%. On keegi olukorraga tutvumas käinud? Kas on reaalne värk ja kuidas valikuga on?
|
|
|
|
 |
kalur
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: R Märts 10, 2017 3:46 pm |
|
Liitunud: N Veeb 10, 2011 6:20 pm Postitusi: 415 Asukoht: Tartu
|
Tuttav soetas Benelli Argo 308win poole hinnaga.Siga rahul.
|
|
|
|
 |
Hiireviu
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: R Märts 10, 2017 7:26 pm |
|
|
Huvitab kas Sauereid ka valikus on. Endal vähe pikk maa niisama vaatama minna
|
|
|
|
 |
freelander
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: R Märts 10, 2017 7:40 pm |
|
|
Mingi aeg seal oli -50, siis käisin vaatamas. Otsisin siledat. Kokkuvõttes oli sedasi, et seal poes oli 50 protsendise alega relv kallim kui mujal ilma aleta.
|
|
|
|
 |
kalur
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: R Märts 10, 2017 9:24 pm |
|
Liitunud: N Veeb 10, 2011 6:20 pm Postitusi: 415 Asukoht: Tartu
|
Enamuse asjadega neil kipub tõesti nii olema aga 750euroga vaevalt uut Benelli Argot kuskilt mujalt saanud oleks. 
|
|
|
|
 |
freelander
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: T Mai 16, 2017 10:18 am |
|
|
Äri lõpetatud? Pood kinni. Koduleht ei toimi.
|
|
|
|
 |
kakk
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: T Juuni 20, 2017 7:26 pm |
|
|
|
|
|
 |
Beretta
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: K Juuni 21, 2017 7:34 am |
|
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm Postitusi: 1447 Asukoht: Tallinn, Raplamaa, Pärnumaa
|
|
|
|
 |
Räven
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: K Juuni 21, 2017 8:00 am |
|
|
Enampakkumisele registreerimine algab 07.06.2017 kell 15:15 ja lõpeb 19.06.2017 kell 15:15.
|
|
|
|
 |
Beretta
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: K Juuni 21, 2017 11:12 am |
|
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm Postitusi: 1447 Asukoht: Tallinn, Raplamaa, Pärnumaa
|
Vabandust. 05.06 kui postitasin oli veel aktuaalne. "mina leidsin ja sina leidsid, kes hooletu, jääb ilma."
_________________ Grumpy old man
|
|
|
|
 |
Räven
|
Postituse pealkiri: Re: Jagdhof Ülemiste kubanduskeskuses Postitatud: P Juuni 25, 2017 11:51 am |
|
|
Ega seal midagi asjalikku polnud ka peale S&B torude
|
|
|
|
 |
|
|