Sain kaamera kätte. Maksis siis mulle 200€. Olen esimesed pool tundi sellega tutvunud. Pildistamise sain seadistatud ja tööle.
Pilte otse meilile saata kahjuks ei suuda jah. See eeldaks kaameralt juba SMTP protokollide, mobiilse interneti jms olemasolu. Tuleb siis
MMS-iga leppida.
EMT kodulehel seisab info "Üheks multimeediasõnumiks loetakse kuni 30KB (k.a.) suurust sõnumit. Juhul, kui sõnumi andmemaht ületab antud mahu, tasub klient mitme sõnumi eest." ehk siis kui tahaks mingit normaalset pilti saata, siis läheb see EMTs mulle päris kulukaks.
Seepärast Tele2 Smart kõnekaardi mõte on väga hea! Ainuke piirang on, et ta saadab piiramatult tasuta MMSe Tele2 võrgus ja seega peaks nagu vastuvõtja telefon ka siis Tele2-s olema. Samas saab ju kaameraga MMSi saata ka meili peale. Huvitav, kas see läheb siis tavalise Smart kõnekaardi
MMS sõnumi hinnaga ehk 0,26€? Smart kõnekaart maksab praeguse seisuga 10€ ja kui tahad saada tasuta internetti ja sõnumeid Tele2 võrgus, siis tuleb laadida veel 12€ ehk kogukulu 22€.
Tuleb natuke uurida seda Plingi teemat.
Nimetu7, mis siin nukrutseda, tuleb hankida uus kaamera (150-200€ eest saab Ebayst kätte).
Ma ise mõtlesin, et panen kaameraga koos kaasa väikse teksti stiilis "Leidsid Minu jahi-automaat-valvekaamera. Palju õnne! Enne kui kavatsed selle endaga kaasa võtta, siis mõtle korra sellele, et praeguseks hetkeks on kaamera poolt minu mobiil-telefoni saadetud juba Sinu pilt. Kui oled 100% kindel, et soovid minuga siiski kohtuda (mul ei pruugi siis enam väga mõistev tuju olla), siis.... Vastasel korral ole rõõmus, et omad nii teravat silma ja mine selle teadmisega kenasti koju ja vaata teinekord selle kaamera poolt tehtud pilte aadressilt
http://www........ (seal on nüüd ka Sinu pilt)"