Kokkuvõte oleks selline, et hüppa tiiger hüppa ehk siis eesti GPRS rajakaamera.

BH müüks neid hea meelega ja aitaks ehk mujale turulegi.
Teistmoodi Eestis ei saa asju ametlikult müüa jah!mrr kirjutas:Kas see 240€ on koos KMga hind?
No ei ole võimalik!!! Aga samas võib seal põllu peal olla maja või lihtsalt rohtu visatud.mrr kirjutas:Nüüd on kaamera asukoht kaardi järgi kusagil põllu peal 20km sellest kohast eemal, kus mina tema sügavale metsa jätsin....
Sinu kaamera võib veel alles olla, sest (ma julgeks öelda) niinimetatud positsioneerimine näitab mobiilimasti asukohta (minul 2km platsist), mille levis kaamera toimetab.mrr kirjutas:kaamera asukoht kaardi järgi kusagil põllu peal 20km sellest kohast eemal, kus mina tema sügavale metsa jätsin
Jõudsid enne mind postitada, aga vastuse leiad minu eelmisest sõnumist.mrr kirjutas:Kaamera oli täiesti kenasti alles (tuttav käis seal kohapeal vaatama), kuigi mobiilivõrk positsioneerib seda jätkuvalt tegelikust asukohast 24,9km
Suht alles avastasin, et IR-välguga aparaadil on tühjade patareidega üsna pimedad pildid. Need on tõesti ainult "nina ees" nähtavad. Päevased "12MP" on täitsa toredad. Kui midagi asjalikku pildile jääb, siis riputan üles. Öiste jaoks peaks vist patareid ära vahetama.Mart kirjutas:Pange siia mõni pilt ka ülesse ..... kaamera liikumisandur ei reageerinud nii kaugelt ja andur magas lihtsalt liikumisi maha. IR välk valgustab vaevalt nina ette.
mrr'i pildi andmeid vaadates tundub, et see kaamera saadab mms'iga samuti 640x480 pilte.Mart kirjutas:Lihtsalt udukogu tel saamine kah suht mõttetu