Valmistusained
1 kg jäneseliha
100 g pekki
1/2 kl soolatud seeni
1 kl puljongit (kuubikust)
1 kl 审mahla
1 sibul
1 porgand
1 petersell
1 sl v餠v頭argariini
1 sl jahu
3 sl hapukoort
pipart
soola
Valmistusviis
1. Tükk jäneseliha koos luudega, puista peale soola ja lase 30-40 minutit seista.
2. Lõika pekk väikesteksesteks kuubikuteks, sulata ja t㴡 k⮥d v䬪a.
3. Leota seeni k᳠vees 1-2 tundi, seejärel nöruta.
4. Jäneseliha, hakitud seened ja kuubikuteks tükeldatud maitseviljad pruunista pekirasvas, lisa puljong ja hauta, kuni liha on pehme.
5. Lisa kastmele v駡 segatud jahu ning maitsesta pipra ja soolaga. Keeda veel u. 8-10 minutit, seej䲥l lisa hapukoor.
6. Serveeri keedetud kartulite, hautatud kapsa ja ploomi-, 审- v頫ⶩtsasalatiga.
jänes seenel
kriss kirjutas:kas sa saaksid vead ära parandada mis su tekstis on.
Ma parandaksin veidi. Mitte tekstis vaid tekstides. Need kolm retsepti kõik väga head, kuid osad tähed puudu ja mingid ruudud vahel. Söögiisu tuli peale neid lugedes, aga kust Sa hing ikka seda jänest võtad, kui pole jahikoera.

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!