TV-3 Valneri mula

Siin siis jutud, mis täna metsas juhtus, kas uluk liigub või ei liigu - jookseb või on juba jooksnud ja muud päeva sündmused.
kaalikas
Postitusi: 274
Liitunud: T Aug 24, 2004 10:45 am

TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas kaalikas »

Loodan,et mõnedki vaatasid ja kuulasid valneri juttu verdtäisvalgunud silmadega ilaste nägudega jahimeestest kellel hädasti on vaja märtsikuus kitsest vorsti teha!
Kas seda tüüpi kuidagi vaimuhaiglasse ei saaks paigutada?Kuidagi eriliselt irooniline oli ka veel!
In fact You look like a shit!
Kasutaja avatar
-Imre-
Postitusi: 197
Liitunud: T Mai 31, 2005 9:33 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas -Imre- »

Mis saade oli?
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas andrus »

seitsmesed uudised

Üldiselt on see selge märk,et kui kunagi kellelgi mingi mure õuele tulnud metsloomadega siis ärge mehed isegi vaevuge abistama......helistagu Valnerile.
jahismurf
Kasutaja avatar
aadu kadakas
Postitusi: 1469
Liitunud: T Veebr 16, 2010 2:21 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas aadu kadakas »

Kallis Heiki Valner!
Mis ma peaksin tegema, et Sa mind armastaksid? Ma olen nii õnnetu, et Sa jagad oma piiritut armastust minu eelmisele armsale metskitsele, annad talle musi-musi ja teed kalli-kalli ja paned ta pehmele tekile tudule, kuid mind nimetad Sa verdtäisvalgunudsilmadega jobuks, kel veel suunurgast ila tilgub. Miks küll nii, Heiki...?
Ma armastasin varem seda kitsekest, kuid sellega läks nagu läks :
http://www.youtube.com/watch?v=zA2xn7bqYfM
Ma ei ole Su peale, Heiki, pahane, sest Sa oled lihtsalt vastupandamatult parim.

Jahimees Aadu
PS! Homme lähen perearstile ja katsun selgeks saada, miks mul suunurgast ila tilgub. Kodused arvasid, et marutõbi või käisin soo peal...
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas Beretta »

See koduõue tulnud kitse jutt oli vist paar päeva varem kuskil uudistes, Siis keski keskonnaametnik arvas, et jahimehed peaks aitama. Kontekstis- tehku pauku. :VS :twisted:
Grumpy old man
Ats
Postitusi: 933
Liitunud: R Aug 18, 2006 12:14 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas Ats »

Kui Valneri jutt tõele ei vastanud siis peaksid kohalolnud jahimehed kohtukulli poole pöörduma.
Pole looma, pole probleemi!
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas rajaleidja »

Noo jah. Öeldi, et Valner tuleb kitsekesega intervjuud tegema ja aimasin halba. Ja nii ta läkski. Eriliselt haige inimene ikka. Vist peaks talle helistama ja teda valgustama natukene, kes hoopistükis uurisid, et ehk saab kitse ära koputada. Kui sai öeldud, et jahimehed teda maha laskma ei tule ja kui ta ise ära ei lähe, siis pöördugu Elistverre või Nigulasse, siis uuriti veel takka, kuidas ise ära teha. Selguse mõttes, siis küsijaks ei olnud siiski peremees, kelle trepil kits magas. Kusjuures see peremees veel ütles eetris, et jahimehed ei rääkinud midagi maha laskmisest, aga ega Valnerit see ju ei huvita.
Messer
Postitusi: 225
Liitunud: T Nov 30, 2010 9:17 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas Messer »

Unustage see Valner ära. Vigla andis mehele Kanal 2-st kinga ja mitte ainult viinavea pärast. Identiteedikriisis vaevlev TV3 aga korjas mehikese üles :VS . Käekiri on Valneril kogu aeg 1 ja sama: inimestega manipuleerimine läbi nunnude loomakeste, odav populaarsus ja silmakirjalik käitumine - Loomakaitse seltsile annetatud varandused ja pärandused tehakse tuimalt rahaks. Kes vähegi selle mehega kokku puutub, sellele jääb paha lõhn külge.
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas Ahto Kattai »

Ei trehvanud küll seda Valneri loomingut nägema,kui aga see oli nii nagu siin kirjutate ....? No keegi peaks nagu avalikult vabandama,või vähemalt selgitama!? Rajaleidja ,kõige parem oleks kui selle teemaga tegeleks EJS,ehk lepite midagi konkreetset kokku?
Kasutaja avatar
-Imre-
Postitusi: 197
Liitunud: T Mai 31, 2005 9:33 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas -Imre- »

http://www.tv3play.ee/play/302200/

Alates 22min. valneri jutt.
baddmann
Postitusi: 2830
Liitunud: E Nov 15, 2004 11:27 am

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas baddmann »

Minu meelest H. Valnerilt ei ole mingit avalikku vabandamist vaja, kuid EJS võiks VÄGA PÕHJALIKULT läbi mõelda, kas Eesti Loomakaitse Seltsiga tehtav koostöö on ikka päriselt koostöö, vaid .... pigem selline koogutamise teema. Jahimehed vaevalt et meedias esinedes loomakaitsjaid negatiivselt kujutada soovivad - et nagu kassiarmastajad vms. Selline avalik ühe suure inimgrupi mõnitamine "koostööpartneri" ühelt esinäolt tõmbaks minu jaoks küll kriipsu peale selle "koostööpartneri" tõsiseltvõetatusele.

BM
puugi
Postitusi: 1479
Liitunud: E Mär 05, 2012 7:08 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas puugi »

Polnud ju midagi jubedat.Valner oma jutuga nagu ikka.Kes tola andis korralduse võrkudega püüdma minna.Jahimeestel polnud ju midagi valesti tehtud,sest oli vastav käsk.Meil on praegugi 13 kitse majade vahel ja üks põder ka komberdab ringi.Selle kitse oleks mõni hulkuv krants maha murdnud kui poleks Elistverre viidud! (b)
Aga samas tasuks hoolega mõelda enne kui appi minna,sest pärast sõimatakse mõrtsukaks jne.Järgmine kord kui kutsutakse avariist vigast looma hukkama saadan ka kõik kuradile ja soovitan elukat loomakaitsjatel ravida.
Kärnase kähriku püüan ka kinni ja viin Valnerile tohterdamiseks?
Tormis
Postitusi: 290
Liitunud: N Juul 08, 2010 4:40 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas Tormis »

Ma teadsin, et sellest Valneri etlemisest tekib foorumisse teema. Mul tekkis küsimus, mis moel on Valneril õigus näppida metsloomi, see on lubatud ainult keskkonnaametnikel ja päästeametnikel, kus nüüd on keskkonnainspektsioon?
MLP
Postitusi: 466
Liitunud: T Jaan 17, 2012 8:20 pm

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas MLP »

valner võib isegi sind näppida messer ja pole ka hullu miskit :D....jobu on jobu pole vast mõtet end sellistega üldse pingestada,normaalselt mõtlevad inimesed said sellest ilmselt aru ,et keegi kedagi maha laskma ei tulnud.valner peab ju ennast müüma kuidagi ja end huvitavaks tegema muidu ei anna tv3 ka talle enam viina raha :lol:
sinu nukker noku!
baddmann
Postitusi: 2830
Liitunud: E Nov 15, 2004 11:27 am

Re: TV-3 Valneri mula

Postitus Postitas baddmann »

puugi kirjutas:...
Aga samas tasuks hoolega mõelda enne kui appi minna,sest pärast sõimatakse mõrtsukaks jne.Järgmine kord kui kutsutakse avariist vigast looma hukkama saadan ka kõik kuradile ja soovitan elukat loomakaitsjatel ravida...


Täpselt nii ongi, Puugi! Jahimehel ei ole kohustust minna avariis viga saanud ulukit surmama, see ei ole jahipidamine ja kui väga norima hakata, siis võib isegi tekitada küsimuse, kas (suvalisel) jahimehel on üldse õigus avariis viga saanud ulukit surmata. Muidugi saab ju probleemide ilmnemisel väita, et a'la sattusin juhuslikult sündmuskohale jne jne. Nii et põhimõtteliselt võib 1313 tulnud kõne peale keset ööd helistaja viisakalt pikalt saata ja paluda uuesti helistada, kui suuruluk (mis kuulub jahipiirkonna kasutajale) on surmatud, et teavitada selle asukohast.

Ei ole mõtet tulla ka väitma, et viga saanud uluki surmamine on jahimehe moraalne kohustus jne jne jne. Samamoodi on jahimehel moraalne kohustus enne järele mõelda, kui teeb mingi teo, millest loomakaitsjad mingi "suunurgastilatilkumise" teema välja imevad et saaks kõiki jahimehi mõnitada. Kui selliseks ajendiks saab olla ilmselt täiesti pahaaimamatu appiminek küla keskele ilmunud metskitse kinni püüdma, siis palun väga, näide on nüüd ju olemas!

BM
Vasta