Relva hooldus !
Relva hooldus !
Kas keegi teab kui palju maksab relva õli ? Ja kas seda ka on Viljandi BALTICHUNTERIS praegu saadaval ?
Re: Relva hooldus !
kuss sa põrguvaim! kes siis sellist asja kõva häälega ja avalikult küsib. vaata et sa poest seda otsima ei lähe! sellist asja saab ainult kadaka turult althõlma...
-
Enne kui sind risti lüüakse soovitan vaadata ülalpool kollast nuppu mille peal kiri:
E-pood, vajuta seda ja alalahtrist relvahooldus leiad õlid ja hinnad ülesse.
Soovitan interneti otsingut kasutada, siis saad ülevaate erinevatest hindadest ja õlidest.
Jõudu.
Lõuapoolikutele : Äkkitse on tõesti hädas!
E-pood, vajuta seda ja alalahtrist relvahooldus leiad õlid ja hinnad ülesse.
Soovitan interneti otsingut kasutada, siis saad ülevaate erinevatest hindadest ja õlidest.
Jõudu.
Lõuapoolikutele : Äkkitse on tõesti hädas!

Ma ei saa aru. Relva ostmiseks raha on ja siis tulla küsima, palju õli maksab. Maksab mis ta maksab, ega hooldamata nüüd ei jää või jääb ??? Ajuvaba. 50 eurot vot maksab, minu käest saab.

Hunting and fishing the only reasons I like to wake up early....
Teema teemaks, aga olen 100% kindel, et selle küsimuse esitamine võttis rohkem aega, kui korralik google otsing oleks võtnud.
Inks kirjutas:Ma ei saa aru. Relva ostmiseks raha on ja siis tulla küsima, palju õli maksab. Maksab mis ta maksab, ega hooldamata nüüd ei jää või jääb ??? Ajuvaba. 50 eurot vot maksab, minu käest saab.![]()
3. Postita ainult siis, kui post sisaldab mingit informatsiooni või midagi huvitavat ka teiste foorumi kasutajate jaoks.
7. Kohustus on austada teisi foorumi kasutajaid.
Muidugi on postituse väärtus küsitav, aga lõõpida selle kallal sobimatu. Või tegi see postitus Inks sul enesetunde paremaks? Said ära panna?
duo on parem
Inks kirjutas:Ma ei saa aru. Relva ostmiseks raha on ja siis tulla küsima, palju õli maksab.
Muuseas, relva ei peagi alati ostma. Mõnikord "kukub" relv sülle näiteks pärandina, vms...

Asi pole ära panemises või minu enesetunde parandamises. Foorum ongi selleks, et küsimusi esitada, AGA, kas KÕIKE jooksvat tuleb pärida. Varsti foorum mingit jura täis, a'la millisest otsast püssirihma pingutada.
Ei hakka nüüd minu kallal ilkuma
.
Ei hakka nüüd minu kallal ilkuma

Hunting and fishing the only reasons I like to wake up early....
Kui püksirihma pingutad keskelt, siis oleks loogiline, et püssirihma pingutad ka keskelt:)
Ega see ei ole vene kroonu, kus iga pool aastat kauem teeninud Mõkola nõudis, et teda peab austama, sest ta on: 1) jefreitor 2) teeninud juba terve aasta 3)kultuurne inimene ( käinud 8 aastat koolis) .
Austus tuleb ära teenida.
Austus tuleb ära teenida.
Grumpy old man
http://www.baltoil.ee/x-1r-tooted/show- ... ant-id-16/
Kas seda ka keegi kasutab? Kas siis puhastamiseks, või lausa 3:1 es, nagu etiketil kirjas. Pudelil siis kirjas, et puhastab, määrib ja kaitse .
Kas seda ka keegi kasutab? Kas siis puhastamiseks, või lausa 3:1 es, nagu etiketil kirjas. Pudelil siis kirjas, et puhastab, määrib ja kaitse .
https://reinufoto.wordpress.com/