Kariloomad söödapõllul

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Re: Kariloomad söödapõllul

Postitus Postitas andrus »

kalur kirjutas:Aga kuidas sa ilma jahiseltsi kuulumata jahil käid? Töllerdad teiste armust siin ja seal. Hulka parem ju kuskil hingekirjas olla. Ehitad torni või kaks ja nokitsed üksinda vaikselt. Ja kõik on JOKK.



Varem või hiljem saavad sellised mehed jalaga p....

Põhjuse leiab alati!
jahismurf
kalur
Postitusi: 427
Liitunud: N Veebr 10, 2011 6:20 pm

Re: Kariloomad söödapõllul

Postitus Postitas kalur »

Sellised mehed olid ,on ja jäävad.
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Re: Kariloomad söödapõllul

Postitus Postitas andrus »

Siis tulebki peeglisse vaadata ja küsida endalt "aga miks??".
jahismurf
kalur
Postitusi: 427
Liitunud: N Veebr 10, 2011 6:20 pm

Re: Kariloomad söödapõllul

Postitus Postitas kalur »

Mina ennast nende hulka ei arva ja minu jaoks on see teema ennast ammendanud.
MLP
Postitusi: 466
Liitunud: T Jaan 17, 2012 8:20 pm

Re: Kariloomad söödapõllul

Postitus Postitas MLP »

Joosep Käba kirjutas:
MLP kirjutas:ei ole kunagi pretendeerinud mingiks organiseeriaks ja ei tee ka seda, milleks võtta enda peale erinevaid kohustusi ja vastutust kui osad mehed jahtkonnas ei suuda isegi mitte ...


Milleks võtta endale kohustusi ja vastutust, kui ...

No-noh eks siit lausest hakkab vastuseid välja kooruma kui viitsid mõelda. Vastutust ja kohustusi on võetud, on seda praegugi ja ilmselt ka edaspidi. Vahel tundub, et on nagu halli kivi närimine aga aastad näitavad, et asjast on ka miskit kasu. Kui kõik mehed mõtlevad, et milleks mulle kohustused, no siis ta p e r s s e lähebki. Mõtleks äkki sedapsi, et kui mina ei võta vastutust ja kohustusi, miks siis keegi teine seda tegema peaks. Hetkel ei kurda, seltsi ja meestega rahul. (y) Toimetame nii kuda oskused kannatavad ja kui väiksel kodumaal vähe ringi vaadata, ei olegi see eluke meil s i t t tõesti. Arenguvõimalusi on aga alati.

minu jahid pidamata ei jää isegi ,siis kui ma ei mõtle nii nagu sina soovitasid seega ei näe pointi nii mõelda ja tegutseda nii nagu ennista mainisin kas üksi või siis valitud seltskonnaga kelles võid 99,9% alati kindel olla igas asjas ja tead ,et nad mõtlevad samuti nagu mina! (b)
sinu nukker noku!
Välek
Postitusi: 1365
Liitunud: P Mär 06, 2011 8:25 am

Re: Kariloomad söödapõllul

Postitus Postitas Välek »

Joosep, kui millegagi rahul ei olda, tuleb lõuad pidada, või probleemid likvideerida? Minuteada kõikvõimas siin ilmas on Jumal taevas, inimese võimuses ei ole sageli kõike oma meele järele teha. Kui higise näoga kivipallur-matšomeheks hakata ja kõikjal kohustus ja vastutus haarata, kukud kindlalt peesse. Foorum ongi rääkimiseks.
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Re: Kariloomad söödapõllul

Postitus Postitas Feen »

Lahe... lugesin igaks juhuks esimese postituse läbi. Mul on lihtne lahendus asjale olemas. Ärge järgmine aasta sinna söödapõldu tehke. Asi ei toimi ning pinged on suured. Hakka juba uut söödapõllu kohta vaatama ning puki tegemine tuleb vist uuesti ette võtta. Kui selle söödapõlluga on liiga palju janti, siis tasuks ehk teha lihtsalt söödakoht ning põlluga mitte jantida.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: Kariloomad söödapõllul

Postitus Postitas aivar00 »

Kui söödapõldudest rääkida - meie maadel kasvatatakse niivõrd palju rapsi, et kuskile metsa nn. söödapõllu tegemisel eriti mõtet ei näe. Ainult kui sealt põllust ise tahad looma lasta. Tänavaasta on taliraps eriliselt hea kasvuga. Need söödapõllu normid annavad talunike põllud kuhjaga välja. Ega ilmaasjata ei öelda, et kõik geniaalne on lihtne - Feenile (y) .
ikka lõbusalt
jyri

Re: Kariloomad söödapõllul

Postitus Postitas jyri »

Feen kirjutas:Lahe... lugesin igaks juhuks esimese postituse läbi. Mul on lihtne lahendus asjale olemas. Ärge järgmine aasta sinna söödapõldu tehke. Asi ei toimi ning pinged on suured. Hakka juba uut söödapõllu kohta vaatama ning puki tegemine tuleb vist uuesti ette võtta. Kui selle söödapõlluga on liiga palju janti, siis tasuks ehk teha lihtsalt söödakoht ning põlluga mitte jantida.

Ka selles suunas meestel mõtted käivad. Aga teemaks oli ikka konkreetne küsimus, kuidas kariloomade tuiamist peatada, sellepärast ka detailidesse ei laskunud, mõtlesin et tuleb kiire vastus diskussiooni muudesse küsimustesse pööramata. Loomulikult on selle põllu ääres ka söödaplats kaameraga( igapäevase kontrolli ja sööda juurdepanemisega) , mis perioodiliselt mullikate poolt täis si...kse ja seal ka päris kapitaalne kantsel. See konkreetne söödapõld asub vist ainukesel selleks läheduses ja kedagi segamata sobival, praktiliselt 3 poolt metsaga piirneval alal, suht kaugel elamutest "vaikses" kohas. Ca.100x200m kogu "avatud ala" ja "juurdepääs" ümber nurga, ehk kantslit ja söödakohta näeb ainult lähemalt kui 100m.Viljapõlde läheduses( no nii u. 3km linnulennult) pole, ainult karjamaad, nagu siin üks solvunu ka mainis. Ehk kui mõiste "söödapõld" kellelegi ei meeldi, asendage see sõnaga " söödakoht" . Täis si...ud kaameral on kama, mis nimetusega kohas ta täpslet asetseb,ja meil-kantsli kasutajatel,samuti.
jahe
Postitusi: 743
Liitunud: K Mär 24, 2004 10:03 am

Re: Kariloomad söödapõllul

Postitus Postitas jahe »

MLP kirjutas:
Joosep Käba kirjutas:Vennikesed siin mögisevad, et seltskond on küündimatu peale tema enda ja jaht sitasti orgunnitud ja jummal teab mida veel.
Kui sa ise oled mees, siis orgunni seda ühisjahti ise! Milles on probleem?
Kui aga ei suuda sinnamaale mõeda ja veelvähem seda teha, siis andke mulle andeks, pole vaja foorumis ka halada.


ei ole kunagi pretendeerinud mingiks organiseeriaks ja ei tee ka seda, milleks võtta enda peale erinevaid kohustusi ja vastutust kui osad mehed jahtkonnas ei suuda isegi mitte loogiliselt mõelda veel vähem tegutseda! aga Käba Joss tundub ,et sinu sektsioon on igati eeskujulik ja 5-line räägi ,siis lähemalt milline see on ja milliselt asjad toimima peavad?!

Ma kommiks ise,( Käba Joss,Rajakas mõni foorumlane kindlasti veel kõiki ei tea)olen nende meeste juures külalisena jahis käinud ja ausalt öeldes nii hästi orgunitud jahtidesse pole ammu juhtunud.Eriti kõvad on ajumehed,neil käib metsas joondu,valvel ja edasi vist puha sõjakooli mehed (y) (b) :)
243win
Vasta