Tere,
on olemas mul konservikarbid (99x38mm - 250g), -kaaned, autoklaav, konservikarbi sulgur ja põdra- või metssea liha leiaks kah (käin ajus ikka vahest). Puudu on aga teadmised, kuidas konserve teha, need on kahjuks hauas. Mäletan vanaisast, et soola kogus oli väga täpne, lisada tuli ka mõned terad pipart ja loorberileht (ta kasvatas nutriaid ja tegi neist konserve). Rohkem ei tea mitte midagi, aga soov oleks ära proovida, kas ja mis välja tuleb. Ehk jagaksite näpunäiteid?
Konservikarbid on mingid "Kirovitsi" omad, ehk ütleb see midagi - ma arvan et ca 300grammised. Sulgur on kunagi isa poolt isetehtud ja muud suurust vahele ei võta, kui just need. Õnneks on Printtares sellist mõõtu müügis ka.
Indrek
PS ennetamaks sellesisulisi küsimusi - asju ma ära ei müü.
EDIT: Oi sorry, just avastasin et pikk teema olemas.. Lasin küll silmadega kogu alafoorumi pealkirjad läbi aga ****, see jäi vahele.. Vabandused veelkord!
Konservide tegemine
- walker_metsas
- Postitusi: 52
- Liitunud: T Juul 25, 2006 12:08 am
Re: Konservide tegemine
Aga ei teeks paha küll, kuhugi nö. jäägri retsepte kokku koguda -selge ja arusaadav nimekiri.
No kuidas siis ei kisu metsa, kui ma elangi metsas.