koera gps

Jaht koertega ja kuidas oma lemmik tööle saada .
Vasta
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas andrus »

See oli meie kogetu ja meie arvamus mis selgus jahi käigus.Meile see asi ei sobi.
Lisaks võib tekkida seda asja kasutades meeletult "tarku" kes kukuvad õpetama ja seletama.
jahismurf
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas rajaleidja »

Mina kasutan kahte rihma. Astrot ja Ultrapointi. Ultrapointi just selleks, et kui peaks kaugele ära minema, pole probleemi, et levist välja läheb ja saab ise kasvõi jahti edasi pidada. Aga et ainult Ultrapointi peale jääks, seda küll ei ole. Ei kujuta ette, et terve päeva ainult telefoniga toimetaks. Nende toimimine metsas on nagu ta on, sellest oli juttu ka eespool ja enne jõuab paar telefoni vastu puud puruks visata, kui jahipäev otsa saab.
Tülikas ta koertele on, aga pole midagi teha.
puugi
Postitusi: 1479
Liitunud: E Mär 05, 2012 7:08 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas puugi »

andrus kirjutas:See oli meie kogetu ja meie arvamus mis selgus jahi käigus.Meile see asi ei sobi.
Lisaks võib tekkida seda asja kasutades meeletult "tarku" kes kukuvad õpetama ja seletama.

Selliseid tarkasid on endalgi nagu putru! :D Ma enam ei tea mis valemiga kütiliini paigas hoida. :M On tegelasi kes alustavad isetegevust kui pisikese infokillu saavad kus koer seaga on.Soos 35km koerad vaheldumisi keerutasid seaga(põrsaga),aga enne läks pimedaks kui siga kolmandat korda liinist läbi roomas. :D Lund on muidugi soos palju ja koerad enamasti roomasid.Aga liigne informatsioon kütiliinis keerab tihti asjad nässu kui mehed aru ei saa,et kütiliin on ikka küttidele,mitte koerameestele! :VS
Andrus Michelis
Postitusi: 436
Liitunud: K Nov 03, 2004 9:13 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas Andrus Michelis »

Garminil on ju väga hea rohi! Koerad koodi alla GPSis ja muhvihgi ei näe. Vahtigu või multikaid ajaviiteks.
Ma ei kuuluta tõde. Avaldan vaid arvamust.
Grouse
Postitusi: 85
Liitunud: T Aug 16, 2005 4:23 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas Grouse »

320+dc50 komplekti kasutamisel on ilmnenud probleeme.
4,5 korda kasutamise järel ei leia enam rihma üles. Sai tehtud ka vahepeal andmete uuendus. Töötas ilusti. Nüüd jälle sama jama(ei leia rihma). Poole päeva pealt hakkas tööle.

Ei leia ka eelnevalt lisatud koera üles. Tuleb uuesti lahti ühendada ja siis ehk õnnestub ühendus saada(seda siis teise rihma puhul dc30 või 40).

Samas mingid korrad jälle töötab kõik viimasepeal(levi 3km, leiab eelnevalt sisestatud rihmad)

Kas on veel kellegil sarnaseid probleeme esinenud. Lõhnab garantii järele?
puugi
Postitusi: 1479
Liitunud: E Mär 05, 2012 7:08 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas puugi »

Pole üldse mingisuguseid probleeme olnud dc 50-tega.Laadimistulega oli korra anomaalia.Hommikul kohe nii geps kui rihm tööle!Sõidad kuhugi kaugele,siis otsib geps rihma pool päeva kui alles metsas otsima hakata!
orukas
Postitusi: 14
Liitunud: N Dets 28, 2006 9:12 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas orukas »

Kas keegi käis ka Kolga-Jaanis Huntloci katsetusjahis?Tahaks väga teada,kuda edenes?Milline mikrokõnekaart kõige paremini toimiks?Moblaakud ja GSM levid?
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas sooviku »

:M Ei taha keegi sellest promojahist rääkida!Fb-s oli kuulda,et korraks jooksis süsteem kokku,kuna jahilisi olevat liiga palju olnud :wink: Aga hea,kui itimees asjaga kaasas on,saivad poole tunniga korda.
Naine võib olla,koer peab olema!
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas kakuke »

Mis serverist huntloc´i puhul räägitakse?
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
Huntloc
Postitusi: 12
Liitunud: R Okt 03, 2014 10:34 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas Huntloc »

Esimene demojaht ja esimesed õppetunnid meile. Jahi alguses selgus, et suures jahis kõigi osalejate andmete liigutamisel oli appis sees üks piirang, mis ei toonud inimesi ekraanile. Jahi käigus IT-mehed suutsid selle probleemi tuvastada ja teha ka kohe uue api versiooni. Sellega asi toimis. Pildid jahi ekraanivaatest on FB-s üleval. Telefonide akud kestsid, sest mõned osalejad jätsid peale jahti ennast jahist välja logimata ning nende koordinaadid tulid ka peale kella 18.00. Samas oli ka paar seadet, mis lõpetasid jahis töötamise. Andmeside oli selles metsas OK- ei täheldanud, et keegi oleks ära kadunud ja siis tagasi tulnud.
vollifedja
Postitusi: 574
Liitunud: E Okt 27, 2008 7:02 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas vollifedja »

Ootasin just, et keegi tarkadest st meestest sõna võtaks, ennem kui ma oma mõnele "segase" jutu üles panen.Ei noh hommik oli vägev . 40 st 30 androidi omanikku, kes kõik jahti alustasid, sisse logisid`ja koerad. neid pole nii palju üheski jahis näinud.Igas autos mitu.Jahi alguseks kõik sujus, hea, et Huntloc sai ainu suurest jahist ja pvõimalikest jamadest, hea, et on kõik siinsamas-telefoni kõne kaugusel-alati on abi kohe võtta.Ja igasugust tagasisidet oodatakse ja küsitakse , et areneda.
Mina kasutan mitu kuud, seadet, täna sõidan Soome 6 tunnisele ajukatsele proovima.
orukas
Postitusi: 14
Liitunud: N Dets 28, 2006 9:12 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas orukas »

Vollifedja,anna siis kindlasti oma Soome katsetest teada,sest igasugune teave on teretulnud.Mul ka Huntloc tellitud ja äkki tead öelda,milline mikrokõnekaart kõige etem oleks?
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas andrus »

See millel on levi seal kus jahil käid.Helistamis võimalusest on muidugi kah vähe.Kui ikka andmeside on nõrk antud piirkonnas on ka Huntloc suht kehvas seisus.
jahismurf
vollifedja
Postitusi: 574
Liitunud: E Okt 27, 2008 7:02 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas vollifedja »

Käidud, katsetatud. Ostsin oma huntlocis olevale ZEN kaartile max 15 euri eest aega. Mis iganes see tähendab. Sain koera ilusti telefoni, kell 9.00 läks lahti.Olime mingil saarel, ajada tohtis rebast, hirve, kitse ja jänest. Koer võttis kedagi, telefon oli enam-vähem kogu aeg töös. Kui mu "jumal" hakkas üle vee kiirelt minema, nagu oleks tiivad muutus kohtunik murelikuks.Ma ka-.arvasin, et tehnika veab alt, näitab eiteamida...Ruttasime üle kaljude(põrgut, rannik!) randa-huhh, jää peal, jäled näha-valgesaba kari oli ees.KOer oli kogu aeg GPSus, haukumist kuulasin telefonist-luges katsel ainult, mida kuuleb kohtunik, tema ei kuulnud kõrvaga midagi. Koer liikus edasi järgmisele saarele, ja veel edasi, oli üle 1km, kogu aeg ilusti pildis. Siis arvas kohtunik, et kutsusk tagasi. Helistasin koerale ja sai käsu. Hakkas peale teist kõnet tulema-meil leppesõna "mämmi-mämmi"-ehk sööma...Tuli ilusit mööda omi jälgi. Telefoni aku pidas pidevale vaatamisele vastu kogu 3 tundi, gpsul pole häda midagi, seal on "vussu" jätkuvalt-see pole üldse probleemiks.Küll tuli sõnum, et neti megabaitid(??) saavad otsa, saan 2.95 eest osta õhtuni lisa 100 mgbit . Igaks juhuks ostsin. vahepeal alustasime uut aju, võttis 350 m peal kedagi-haukumine ainult telefonis-suur kalju ees, ronisime vaatama-kährik. Nohjah. saime hakkama.Läksime järgmist aju tegema. taas hirvedega üle1 km kaugel meist.vahepeal, kui oli kaljude vahel-oli mingi 10 min. levist väljas, aga kuuleb kogu aeg, ka siis kui pildil pole.
Ühesõnaga-ei kahetse, toimib ilmselt igal maal-targem on osta kohalikul maal nende netikaart sisse, on odavam. telef, arve tuleb järgmisel kuul, eks paistab. Ega ta ju kallim tule, kui kõnehind.Nii et arvan, ei midagi hullu.Palju seal väljamaal ikka jahil käiakse.
Pean veel Huntloci meestelt uurima , kuidas näha kogu aju pikkust. Mind huvitab see vaat et veel kõige rohkem-kui pika maa väikesed jalad maha jooksevad. Kuna see päev oli minu koeral küll erakordsed kiiired ajud kaljude vahel. Kohtunik arvas kogu aeg, et on rebasega.
Üritasin oma mõistusega(blond, kunst!!)panna ka gpsu pilte, kuna mu telefoni selleks otstarbeks lisakaart ei taha salvestada, tegin pildid telefoniga ja ei tea, kas midagi ka näha on .Aga üritasin parimat.
vollifedja
Postitusi: 574
Liitunud: E Okt 27, 2008 7:02 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas vollifedja »

Proovin veel lisada.
Manused
uus üritus
uus üritus
Vasta