Maalehes Toosikannu keskuse plaanidest

Võimalus avaldatud või avaldamisele minevate artiklite aruteludeks.
Kasutaja avatar
Ain Aavik
Postitusi: 842
Liitunud: R Okt 03, 2008 12:13 pm

Re: Maalehes Toosikannu keskuse plaanidest

Postitus Postitas Ain Aavik »

Ahto.....

Eks paistap see siit nurkast olevat sama asi ..
Kui kõrvi panna see mainitud riik - meite oma Maarjamaa ühikutega pindalaliselt, siis on kogu lugu on ju appi-appi lugu.

Aga sellest pole ju miskitki meite KM-il ja selle allasutistel (kaasa arvatud RMK) .. allkiri või -kirjad on all ja aedikute tee on lahti .. ükskõik, mil moel seda põhjendatakse :M :VS :V .... 8)
Hüvasti http://www.cic-wildlife.org/ ja hüvasti http://www.face.eu/ :V

Aga RailBaltica valgust veel juurde lisades - suure raha eest küsitavate jäätmete (tuuma ja muu sodi) süvamatmine ja muud valgustkartvad toimingud nn arengumaades/riikides .. on küsimus, kas siinne territoorium/keskkond kestab sellise röövmajandusmudeli - olgu põhjendus, milline tahes - välja ja kas lammaste/oinaste juhtimine on pädev asjade allakäiku/röövimist-reostamst vältima ja siinsele rahvale, kes alles on jäänud - mitte kergema vastupanu teed läinud ja reetnutele :?: igakülgse toimetuleku tagama :?: ..

Aga keskond - kus elada :?: Põhjavesi ja põllumajandus :M :VS

Küsite .. aga ''demokraatliku ühiskonna valimised'' .. kas siis nood polegi ...... :P õigluse jalule sedamise abinõud ..

Ilmselt pole .. kui selle kõige kõlavaga eip kaasne vastutust :VS :VS ja kaasnevad IT võltsimised põhimõtetel ''kõik on ostetav ja müüdav .. tuleb vaid summa suurust teada - pole vaja nii suurt summat pakkuda .. tuleb tekitada majanduslik kitsaskoht .. siis pole nii palju sulli kilekotis vaja'' ....

Seda viimast - vastutust ... , et eip kaasne ametkondade ja bürokraatide poolt kohe mitte kuidagi ja mitte ainult nimetatud valdkondades .. ja seda vastuse poolt nätab ilmekalt seakatk ja selle ''ennetustöö'' .. muust valdkonnast siinjuures ei räägi ..

Kellele OT .. kellele mitte .
Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.
puugi
Postitusi: 1479
Liitunud: E Mär 05, 2012 7:08 pm

Re: Maalehes Toosikannu keskuse plaanidest

Postitus Postitas puugi »

Ahto: Sul on selle kodu valvamise kohalt tuline õigus! :M
MLP
Postitusi: 466
Liitunud: T Jaan 17, 2012 8:20 pm

Re: Maalehes Toosikannu keskuse plaanidest

Postitus Postitas MLP »

(y)
Ahto Kattai kirjutas:Millalgi--vo mõni aasta tagasi ilmus meie ajakirjas( EJ) kirjatükk.Ei mäleta enam kas oli see hispaanias v prantsusmaal ,tegu oli samalaatse asjaga.Ühel heal päeval tulid kokku rikkad asjahuvilised.Küttidele loositi pargis laskepaigad,teenrid pandi ajama ja jaht algas! Kütil oli vaja ainult oma number saagi külge kinnitada ja pärast trohfee vastu võtta. Kuidagi sedasi see asi käis !
Ja keda huvitab kuidas üks või teine siin asja nimetab ,või kellegile on selline asi vastuvõtmatu.Te lihtsalt pole sinna kutsutud! :) Olen täitsa kindel ,et huvilisi jätkuks selliste "jahtide" jaoks ja küllap me selle veel ära näeme! Mind häirib hoopis teine asi:Nimelt mehed kes seda äri ajavad istuvad meie organisatsiooni "esimestel pinkidel" Me oleme nad sinna ise valinud ja korduvalt! Minujaoks on see sama ,mis kutsuda oma vaenlane enda koda valvama! :M
Kas see ongi meie jahinduse "HEA TAVA" :?:
sinu nukker noku!
Vasta