Jahindus ja poliitika.

Siia paluks filosofeerivad väljaütlemised,mis ehk kaasaegsetele mõistmatud ja tulevikus arusaamist leiavad.
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Re: Jahindus ja poliitika.

Postitus Postitas Beretta »

"Eesti Jahimees" nr. 1 2015 artikkel "Vastavad poliitikud"
Nüüdisaegne jahindus vajab toimimiseks teadusuuringutel põhinevaid nõuandeid. Kas jahimeeste ja maaomanikeni jõuavad ikka teadustöö tulemusena valminud soovitused?
Vastab K. Palling ... Riigi oluline roll on koordineerida ja rahastada teadustegevust, olgu selleks Antarktika :shock: või ulukite uurimine.
Grumpy old man
jyri

Re: Jahindus ja poliitika.

Postitus Postitas jyri »

Mõned lihtsad tõed ja "rusikareeglid" koos mõne järeldusega.
Poliitika on majanduse peegel.Mida tugevam majandus seda jõulisem poliitika. Eestis majandus puudub ( kui juba harimatu jobu saab ministriks olla ), seega välispoliitiliselt jääb ainult lakkuda ja imeda ühelt poolt ja klähvida teise poole suunas. Kusjuures need poolused perioodiliselt vahetavad kohti. Sisepoliitikat aga pole üldse sest raha puudub
Teine postulaat - riik on institutsioonide kogum mis on loodud oma elanike kaitseks nii sise kui välispahede eest. Jättes eemale sõjalise osa, on hetkel meie jaoks suurim välisoht Afrika seakatk. Kas "RIIK" on midagi teinud? . Siseselt peab riik kaitsma kõige vähem kindlustatud elanikke - penskareid, invaliide, tudengeid, töötuid jne. Jällegi pole midagi näha, sest pole majandust, pole riiki. Sellest tulenevalt pole ka riiklikku aparaati, ehk poliitikuid. On piruka külge klammedunud amööbid, kes teevad ja räägivad ainult selleks, et kauem luti otsas rippuda. Maailmavaateid neil pole. Erinevus on ainult eelistatavas valuutas- mõni eelistab USD, mõni EUR, mõnele Seekel või RUR.
Nii et kahjuks võta üks ja viska teist, tulemus sellest ei muutu.

Ja veel üks tõde - pole tähtsust, kuidas hääletatakse, tähtis on, kuidas neid hääli loetkse (y)
tony
Postitusi: 1148
Liitunud: P Dets 26, 2004 1:41 pm

Re: Jahindus ja poliitika.

Postitus Postitas tony »

Siili kirjutas:Kunagi oli siin arutusel jahinduse areng ja poliitikute roll selles.Kirjutasin"Kasutage ära nii umbes enda võimuses olev 100000 häält poliitikute mõjutamiseks."See võimalus jäi kasutamata ja saadi see mis praegu on-ämber.Astugem aga jälle ilusti ämbrisse,ikkagi tuttav koht,kiruda pole siin kedagi,nii just tahetigi.Jõudu!



Ei usu et see 10000 häält midagi muutnud oleks. Kui partei ikka midagi otsustab, siis see ka täide viiakse. Võtame kasvõi Erki Nool versus kooseluseadus. Me kõik mäletame kui tulihingeline vastane ta selle seaduse vastuvõtmisele oli. Kutsuti vennike punasele vaibale ja järgmisel hetkel poseeris ta "rõõmsalt" koos Reikopiga.
Välek
Postitusi: 1365
Liitunud: P Mär 06, 2011 8:25 am

Re: Jahindus ja poliitika.

Postitus Postitas Välek »

tony kirjutas:järgmisel hetkel poseeris ta "rõõmsalt" koos Reikopiga.

Miks rõõmsalt on jutumärkides?
tony
Postitusi: 1148
Liitunud: P Dets 26, 2004 1:41 pm

Re: Jahindus ja poliitika.

Postitus Postitas tony »

Välek kirjutas:
tony kirjutas:järgmisel hetkel poseeris ta "rõõmsalt" koos Reikopiga.

Miks rõõmsalt on jutumärkides?


No eks halva asja juures tuleb ikka head nägu teha. Usun, et sisemises on Erki (nagu ka mina) jätkuvalt kooseluseaduse vastu.
Vasta