koera gps

Jaht koertega ja kuidas oma lemmik tööle saada .
Vasta
vicky
Postitusi: 10
Liitunud: K Veebr 04, 2009 5:27 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas vicky »

Kas just sillas aga asi toimib suurepäraselt, telefoniks Insmat-45.-eurine(kasutatud).Astro 220 lähemas tutvus ringkonnas 3 tk. väsinud, telefon kindlasti ka väsib. Leviauke ilmselt esineb ikka, aga sealt tulevad koerad tavaliselt välja ka. Igatahes Astrot taga ei nuta. b-barkiga päris tajutav hinnavahe ka.
Kasutaja avatar
Sniiky
Postitusi: 27
Liitunud: T Okt 09, 2012 10:36 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas Sniiky »

Minul Garmin Alpha ja siiani (10 kuud) väga rahul. Järgmiseks ostan ühe rihma juurde hetkel TT10 rihm, aga uue proovin saada TT 15 kus ühe lisana on juures haukumise detektor, ning veel parem levi teema.
vollifedja
Postitusi: 574
Liitunud: E Okt 27, 2008 7:02 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas vollifedja »

Ei ole ma öelnud, et taks e terjer ei jõua kanda kolakat,jõuab-iseasi, kas sellel mõtet. Väsib nii pika kui lühijalgne teatavasti igast lisaraskusest kiiremini.Kuna nende ajavate koertega on nagu on, et kipub nappima, siis minu käidavates jahtides kutsutakse ikka eelkõige töötavate koerte pärast- pole võimalust peale esimest aju koer "puhkama" saata, kuna särtsu võib jääda vähemaks.ikka jahipäeva lõpuni, ja siis vajadusel ka kontroll otsingud e. haavatud.Kahtlemata jõuab, iseasi , kas ma hooliva omanikuna soovin, et mõtetult lisaks väsitab. Ju on see minu kiiks ja peas kinni.Ja nagu ka see-et nagu inimeses peab kõik ilus olema-nii ka koeral. No ei meeldi juba nende kolakate robustne väljanägemine.Nagu Mersu ja mosse...ka see on oluline.Ngau kaasaegsus. Paljudel teist enam lauatelefoni on, rääkimata putkas helistamisest. netu.
Suur miinus on piiratd tegutsemis ala.Ma ei sõida levipiirkonda, ei kupata ringi, et leida kohta , kus võiks koeri pilti tulla. Koer PEAB leidma minu, sealt, kuhu mu jättis.Vaatan ja ootan. AGA asi peab olema minu kontrolli all.
Ma ei ütle , et sillas, soomlaste ultrapoint on ilus, kompaktne, aga kogu süsteem on ühes jubinas, mis on kobakas, jäme ja vajub lõua alla.Kui nad oleks ka aku eraldi pannud, siis saaks vidina õhemaks, ja raskuse jagatud. No ei tahtnud nad vastu tulla ja edasi areneda. Kuniks on ostjaid..Huntloc arvestab ka minusuguse soovidega-mul on "eritellimus"-koti sees, mitte rihma küljes, Ja mulle meeldib enda variant kordades rohkem.Kohe on kena !
kauposaarva

Re: koera gps

Postitus Postitas kauposaarva »

tireb kirjutas:suhtuks teatud reservatsiooniga "kauposaarva" postitustesse
on siin ka eelnevatel aegadel hõisanud, et teeb parema ja odavama kui HUNTLOC
aga kui asi konkreetseks läks siis kadus isegi vastav postitus siit foorumist


Et siis teadmiseks, kord oli meeletu huvi antennivõimendite vastu, kõik kiitsid takka, tee, tee... Tegin, üks sai müüdud, üks seisab kapis siiani koos antenni ja liidestega. Ei huvitanud kedagi, kui see sai käima aetud. Siis sai koostatud jahikaarte, ka see teema on end läbi elanud. Siis ka sai tõlgitud Astroid, ka see teema on ammendunud. Sai vahetatud Astrote antennipesi, ka need enam ei ole päevakorras. Siis sai pandud trackerid jooksma tarkvaraga nimega Androzic, mis toetab Huntlocist erinevalt ka neid kaarte, mida sain ise teha. Samuti nägi nagu Huntlocis kaaslasi - ka sellele oli 0 huvilist. Rajakaameraid ma enam ei remondi omal soovil, aeganõudvad käkerdised. Paar päeva tagasi telliti Jahipiirkondadega kaarti A0 paberi formaadis, kuid ei suudetud mulle piisavalt selgeks teha soovitavaid piire, ei jända ka enam nendega.

Need teemad on ammu läbi sõelutud ja kui huvilisi pole, ei hakka mina kaks korda ühte asja reklaamima ja tegema. Jah, on olnud tagasilööke allapandud raha pärast palju ja seetõttu teen valitud inimestele (Andrus, duma jne) jätkuvalt mingeid asju, aga puhtalt seepärast, et kui taga on küsija, siis olen ka vastaja!

Jyri, küsi ja ma seletan, kuidas asjad töötavad. Sul piisab vaid anda selle junni telefoni number ja ma saan kaugelt sellele saata töökäske. Seal pole mitte see, et asi töötab/ei tööta, vaid kindel käsk aktiveerib kindla asja, sh administraatorid, taimerid ja palju muud.

Muuhulgas on palju jahimehi mu ukse taga kolistanud ja smartpostiga asju ajanud, nii et ei saa ka väita, et ma päris tühja jama siin toodan... Aga mul on nüüd vaba ajaga kriis ja olen eemal enamikest tegemistest, mis puudutavad jahimehi!

Mõistvat suhtumist ja Moded, ärge pikka viha pidage, sh Rixa!
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas sooviku »

vollifedja kirjutas:Ei ole ma öelnud, et taks e terjer ei jõua kanda kolakat,jõuab-iseasi, kas sellel mõtet. Väsib nii pika kui lühijalgne teatavasti igast lisaraskusest kiiremini


Selle kolaka jutu peale mõtlesin,et proovin neid asju siis võrrelda.Ei midagi isiklikku,igaüks eelistab neid vidinaid,mis tal hetkel on :wink: .Võrdlusena siis need ,mis kaelas on:Huntloc maksab 249€+20€ aasta+veel :M ;Astro maksab 250€ ,seega odavam;HL kaalub 250gr,Astro DC50 228gr,seega kergem;HL-i tööaeg 10 sekundiga 40 tundi,Astrol olenevalt ajast 26-54 tundi,seega pea võrdsed;jälgimis kaugus HL-il piiramatu,Astrol kuni 14km(seda muidugi ei saa),seega Huntloci eelis.Nii,et pole Huntloc koerale kergem,pole ka hinna poolest odavam ja ka tööaeg pole suurem :) .Kodus võtad tavaliselt mõlemad kaelast ära ja,kui siis peni vehkat teeb,pole kumbagist kasu.Kui nüüd võrrelda käsiseadmeid siis saab ka Garmini osta kasutatud ja odavama või siis soetada telefoni,mis on kullaga kaetud.Mis kõige tähtsam :!: ,kolaka jutt pole õige.
Naine võib olla,koer peab olema!
Pauli
Postitusi: 1291
Liitunud: E Nov 29, 2004 4:03 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas Pauli »

vollifedja kirjutas:No ei meeldi juba nende kolakate robustne väljanägemine. Nagu Mersu ja mosse...ka see on oluline.

Et kõik võrdlusest ikka aru saaks, panen kaks pildilinki kõrvale.
Mersu: http://de.wikipedia.org/wiki/Mercedes-B ... _v_sst.jpg
Mosse: http://www.autobonus.net/cars/ad/moskvi ... 24440/foto
:D
P.S. Astrot ja Huntloc'i võrrelda ei oska, sest koerapuudusel ei tarvita ma kumbagi.
Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
under
Postitusi: 47
Liitunud: T Mär 23, 2010 12:52 am

Re: koera gps

Postitus Postitas under »

kas keegi teab kas sellele alpha100 on saada t15 rihma ja kui ei kas usast ostetud rihm toetab eestist ostetud alpha100, 6kuud tagasi ei osanud garmini omad veel midagi alpha100 rääkida
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas sooviku »

Ei tea,kui koer otsustab selle junniga veel urgu pugeda,mis siis saab.[/quote]

:) Kunagi arvasin siis Astrost niimoodi.Nüüd tean,et läheb auku küll ja tuli välja ka.Eks ta segab muidugi ja võimalusel tuleks ta kaelast ära võtta.Aga või peni seda ootab.Eile lõpetasime hooaega ja tegime suurema seltskonnaga rebastele sõitu.Üks põrutas koerte eest kivihunnikusse.Läksin oma jagudega teda sinna siis lõpetama.Naksi pani enne,kui rihma kaelast kätte sain,kivide vahele nii,et kolin taga.Arvasin,et küll ta nüüd antenni ära murrab või midagi muud järgi annab aga kõik jäi terveks(välja arvatud Brita nägu aga see peabki jahiterjeril armiline olema :wink: )Seega jälle üks kartus ümberlükatud (y) Aga rebane,raibe,oli kärnas.
Naine võib olla,koer peab olema!
Kasutaja avatar
pktaks
Postitusi: 539
Liitunud: L Nov 26, 2011 12:34 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas pktaks »

Eile katsetati Lääne-Virus ka Huntloci seadmeid. Iseenesest on tegemist väga hea asjaga, kui ainult mobiili aku kestaks kauem. Eks see on asi, millega peab lihtsalt harjuma ja võtma kasutusele akupanga, kui võimsa akuga mobiili käepärast ei ole. Ainuke asi et telefoni vaatamiseks pidi koguaeg kindaid käest ära kakkuma. Külmema ilmaga on natuke ebamugav aga ka see on ületatav. Ja küllap aja jooksul ka seadmete välimus saab rohkem selliseks, mis kriitilisemale ka sobilik.

Ilmselt kui täna peaks nullist hakkama valima missugust koeraseadet võtta, siis oleks Huntloc juba täitsa mõeldav variant teiste kõrval.
rixa
Postitusi: 387
Liitunud: P Mai 04, 2008 6:37 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas rixa »

pktaks kirjutas: Ainuke asi et telefoni vaatamiseks pidi koguaeg kindaid käest ära kakkuma. Külmema ilmaga on natuke ebamugav aga ka see on ületatav. l.


On ka kindaid saada, millega saab puutetundlikku ekraani kasutada.
Soovitan ka katsetada, kuidas on puutetundliku ekraani vihmaga kasutada.
Kasutaja avatar
duma
Postitusi: 523
Liitunud: N Mär 15, 2007 12:10 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas duma »

pktaks kirjutas:Eile katsetati Lääne-Virus ka Huntloci seadmeid. Iseenesest on tegemist väga hea asjaga, kui ainult mobiili aku kestaks kauem. Eks see on asi, millega peab lihtsalt harjuma ja võtma kasutusele akupanga, kui võimsa akuga mobiili käepärast ei ole. Ainuke asi et telefoni vaatamiseks pidi koguaeg kindaid käest ära kakkuma. Külmema ilmaga on natuke ebamugav aga ka see on ületatav. Ja küllap aja jooksul ka seadmete välimus saab rohkem selliseks, mis kriitilisemale ka sobilik.

Ilmselt kui täna peaks nullist hakkama valima missugust koeraseadet võtta, siis oleks Huntloc juba täitsa mõeldav variant teiste kõrval.

Enne peaks testima enda telefoni interneti levi.
Ise sai testitud, suhteliselt OK kaugusel elisa mastist, ja ei olnud sellega rahul.
Ja kaugemasse suurde metsamassiivi testima ei jõudnud see aasta.
duo on parem
pano
Postitusi: 150
Liitunud: E Veebr 01, 2010 9:43 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas pano »

Meil ka nii ,et osades kohtades laupäeval töötas ideaalselt samas mõnes kohas polnud koeral mingit levi ja otsisid ikka astro levi ,et koeri leida.
Koertega on jaht!!!
Kasutaja avatar
pktaks
Postitusi: 539
Liitunud: L Nov 26, 2011 12:34 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas pktaks »

Testisime seadmeid Lääne-Virumaal. Tuleb tõdeda et levi olu seal kohati väga halb või lausa olematu aga sellest hoolimata ei jäänud ei koerad ega mehed metsas kadunuks.
Nutikinnaste olemasolu tean ja endal ja mõned paarid olemas aga nende funktsionaalsus ei ole ikka päris sama mis palja käega. Igatahes on tegu väärt algatusega, mille arendamisele tasub kaasa aidata katsetamise ja kogemuste jagamisega.
Kasutaja avatar
saaremaaendel
Postitusi: 31
Liitunud: P Jaan 11, 2015 8:10 am

Re: koera gps

Postitus Postitas saaremaaendel »

Ei tea kui kaugele see jahipidamise lihtsus veel areneb.Varsti pole äkki püssiga inimest metsa enam vajagi.
puugi
Postitusi: 1479
Liitunud: E Mär 05, 2012 7:08 pm

Re: koera gps

Postitus Postitas puugi »

Kui on asjalik koer ei ole peremehel metsa minna vajagi.Kõik ootavad kütiliinis ja tehakse jaht ära!Tehnikal ei ole suurt kuhugi enam areneda.Paljud koerad peavad veel arenema,et peremees ei peaks ennast surnuks jooksma.
Palju infot on ka loomadele hea,sest tihti joostakse edasi tagasi ja metsaelukad saavad kavatsustest aimu. :D
Vasta