Mulle tundub samuti, et vahel kisub emotikonide kasutus minema liiale. Mis seal salata, seda iseendagi puhul. Vaatad neid nägusid siin teksti kribamise kõrval ja kangesti tahaks oma juttu veidi värvikamaks muuta. Ja nii klikkadki mõnel meeldival märgikesel.

- minu jaoks tähendab see emotikon seltskonnajuttu. Juttu, mida räägitakse, väidet, milline ei ole mõeldud aksioomina, millele võib alati vastu väita. Ühesõnaga - oleme mõnusad ja arutame!

- noh see on see, mis ta on eluski - hästi tehtud, hästi öeldud! On meilgi siin foorumis liikmeid, kes suudavad alatihti midagi väga tabavat väita või öelda. Seda märgikest kasutada nendele kaasa kiitmiseks/toetamiseks - minu meelest täitsa OK
Seega - emeotikonid pole süüdi, süüdi on nendega liialdamine või mõttetu teksti toppimine!
On veel üks asi, mis mind foorumi tekstides häirib ja see on Teietamine. Foorum on foorum ja enamasti on selle liikmed kasutajanimega ja need kasutajanimed on veel erinevalt pärisnimest väikese algustähega. Näiteks olen mina oma kasutajanime "unt" kirjutanud täiesti sihilikult väikese tähega, sest ma tean, et on olemas pärisnimega Unt`te. Vot neid pärisnimega hr või pr Unt`e ma teietaksin küll. Aga "unti" ei ole sobilik teietada. See jätab selle Teietamise kõlama kentsakalt. Umbes nii, nagu kambrikaaslane, kelle hüüdnimi on Serõi (istub juba kolmandat korda) küsiks hommikul oma teiselt kambrikaaslaseslt, kelle hüüdnimi on Vobla (istub alles teist korda), et "Kuulge, härra Vobla, meie kubrikus on kahtlased aroomid, kas Te mitte täna öösel pisut vähe oma kõhutuult ei talitsenud?"
Ühesõnaga - minu silmis kõlab Teietamine foorumi tekstis umbes nagu suurtähtedega kirjutamine, ülirõhtamine või siis ülipüüdlikult viisakas olemine. Võib-olla ka teatud juhtudel kirjutaja väga madalat enesehinnangut, küürutamist väitluses.