kal.22 LR

2005. aasta teemad
22LR
Postitusi: 358
Liitunud: R Mär 04, 2005 12:34 pm

Postitus Postitas 22LR »

Andrus:minu mõiste järgi oma tegemistega rohkem metsas kui tiirus,kuigi see koht ka võõras pole.Seega mitte proff kõigis küsimustes-relvad,optikad,ballistika jne.Rohkem vast praktikud. :)
Alati on rohkem kui 2 võimalust!
kajahimees
Postitusi: 62
Liitunud: E Mär 28, 2005 1:53 pm

Postitus Postitas kajahimees »

Andrusega päri selles küsimuses, ainult vastata keegi nagu ei taha või ei oska. Ei ole küll kusagil kohanud sellist klassifikatsiooni jahimeeste kohta, kus oleks tavajahimehed ja ebatavajahimehed ja veel nii edasi. Kui siinkohal on jahimehe rahakoti suurust silmas peetud, siis sellest võiks juba nagu üle saada ja ära lõpetada, see ju igaühe enesetunde asi, mida ta mis hinna eest on valmis ostma, et hea enesetunne kindlustada. Sõimamiseks pole õnneks läinud ja loodetavasti ei laskuta siin foorumis sellele tasemele, mida kallite autode ja nende omanike kohta ikka vahel seltskonnas üteldakse... Olgem mõnusad ja nautige seda, milleks igaüks võimeline on. Eks ju.
kaliiber
Postitusi: 327
Liitunud: N Apr 14, 2005 10:45 am

Postitus Postitas kaliiber »

Igasuguseid magnumeid ja muidu kõvema laksuga lääne pauke EI TOHI vene päritolu spordika sisse toppida! Tunnen paari laskmistreenerit ja need annaks kohe peksa, kui keegi nende tiiru relvadega midagi taolist katsetaks. Pidi raua välja venitama ja p....e keerama. :!:
Suletud