Optikad seinast seina.

2005. aasta teemad
Joosep Käba
Postitusi: 1354
Liitunud: E Okt 18, 2004 9:57 am

Postitus Postitas Joosep Käba »

Pea igas jahipoes neid müügil. Mõne koha peal pimedad, mõnel jälle läbipaistvad, et saad lumises metsas ka läbi klapi lasta. Ühes kohas sott maksab, teises kolm sotti jne. See kas leiad oma torule õige läbimõõdu, mis kohe kohapeal olemas on juba eraldi teema.
Kui sa Talinas tihti ei käi siis mujalt ilmselt väiksema valiku leiad.
Osta Meopta saad klapid kohe kaasa. :D
bighornet
Postitusi: 414
Liitunud: P Jaan 30, 2005 6:16 pm

optikad seinast seina

Postitus Postitas bighornet »

Ikka Tartust-Tallinnast saab. Ja otsid õiget asja! Osadel avanevad klapid pea 90 kraadise nurga all, moodustub nagu sirm. Kui klappid vahetult enne lasu sooritamist avatud on ja ikkagi ainukene üksik suur (kindel Murhpy seadus!) lumeräitsakas okularile lagemata jääb, saab igaüks aru, miks just sellise avanemisnurgaga katted asendamatud on (pisikese kommiklotsi saab puudumisel ise juurde liimida). Kindlat kätt!
Kasutaja avatar
Estlander
Postitusi: 338
Liitunud: K Nov 17, 2004 12:25 pm

Postitus Postitas Estlander »

Hei hoo!

See eksperiment walther 3-9 x 44- ga sai oma õnneliku lõpu :roll:
Nimelt ei sobi ta mu õhkrelvale kuna vintraud ei ühti relva tagumise korpuse toru sirgega.Nad pole üksteise suhtes paraleelsed(nurk on oma paar kraadi) ja optika risti ei anna nii pakju krudida, kui vaja oleks.Teiseks olid tal mingid tolmu ja muud ebemed sees klaaside peal.Neid tekkis kohati juurde ja kadus ära sõltuvalt sellest kui palju ta rapudata sai :shock:
Selline tore elukool siis :)
Viin ta poodi tagasi.
Hundist toakoera ei saa.
Suletud