Soovitage rajakaamerat maja valveks

Õnnestunud jaht on hea eeltöö tulemus , kuidas teha ettevalmistusi ja mida jahil abivahenditena kasutada.
Vasta
Kasutaja avatar
Pilleriinuke
Postitusi: 11
Liitunud: L Juul 30, 2016 10:11 am

Soovitage rajakaamerat maja valveks

Postitus Postitas Pilleriinuke »

Palun soovitage naisterahvale tühjalt seisva maja hoovi valveks rajakaamerat?
Tellisin ühe kaamera-Wildgame Innovations FZ12- USA- st, aga olin teinud vähe eeltööd ja see kaamera ei kasuta SIM kaarti, et pilti edastada. Nüüd vaja osta ikka selline, mis saadab mulle pilte kui mingi tegevus käib.
Kas osta Scout Guard SG550M või mõni Uvision kaamera või üldse Aliexpressist hiinakas tellida?
Olemasoleval Wildgame kaameral on punased Led- id ja kui pilti teeb, siis pätt ju näeb, et teda jälgitakse puu otsast. Muidu on video kvaliteet väga hea. Lugesin, et sellel Scout Guardil on mustad, inimsilmale nähtamatud ledid.
Kuna olen siiski võhik, kuulaks targemate meeste nõuandeid.
CaveMan
Postitusi: 41
Liitunud: T Nov 19, 2013 5:04 pm

Re: Soovitage rajakaamerat maja valveks

Postitus Postitas CaveMan »

See, et sa naisterahvas oled, ei oma tähtsust. Kaamerad töötavad ühtemoodi meeste ja naiste käes.
Aga kui oled võhik, siis hiinakat ei soovita tellida kuna selle seadistamine võib keeruliseks osutuda. Loe kasvõi siinseid teemasid. Võib ka juhtuda, et ei saa ka spetsialisti käes tööle ja kurta pole siis kellelegi.
Ise arvan, et ScoutGuard on hea valik. Osta see mõnest kohalikust poest, võta SIM kaart kaasa ja palu ka kohe ära seadistada. Tasub muidugi eelnevalt uurida kas vastav pood pakub sellist teenust.
No ja kui pood ei aita, siis keegi ikka aitab.
ScoutGuardil käivad seaded ühe editeeritava faili peal mälukaardil ja vajadusel saan selle sulle kasvõi saata koos sinu poolt antud parameetritega.
Välek
Postitusi: 1365
Liitunud: P Mär 06, 2011 8:25 am

Re: Soovitage rajakaamerat maja valveks

Postitus Postitas Välek »

Valve seisukohast vaadates oleks hea, kui soovi korral saaks suvalisel ajahetkel objektile pilgu peale visata. Kas rajakaameral (või mõnel mudelil )on lisafunktsioon, et sms peale saadab koheselt pildi hetkeolukorrast?
siber
Postitusi: 28
Liitunud: T Okt 13, 2009 7:00 pm

Re: Soovitage rajakaamerat maja valveks

Postitus Postitas siber »

No Eesti poodides olevatest kaameratest on minu arust kõige mõistlikumad kas Uovision või Dörr julgen soojalt soovitada.
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Re: Soovitage rajakaamerat maja valveks

Postitus Postitas kakuke »

Välek kirjutas:Valve seisukohast vaadates oleks hea, kui soovi korral saaks suvalisel ajahetkel objektile pilgu peale visata. Kas rajakaameral (või mõnel mudelil )on lisafunktsioon, et sms peale saadab koheselt pildi hetkeolukorrast?

Uovisinil on see fn olemas, et tellid pildi sms´ga. Tartust Trapperist saab selle kaamera ja sealt saab ka seadistuse.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Re: Soovitage rajakaamerat maja valveks

Postitus Postitas sooviku »

Maja valvamiseks võib ju kasutada päris valveseadmeid.Olemas on igatsugu mõeldavaid ja mõeldamatuid variante.Näiteks liikumisandurid,mille sees on ka kaamera.Saab reaalajas jälgida või siis tuleb häire korral pilt telefoni.Näed,kui pätt on majas,helistad naabrimehele ja see lãheb annab röövlile vastu nina.Naaber saab muidugi karistada aga tare on kaitstud :wink:
Naine võib olla,koer peab olema!
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Re: Soovitage rajakaamerat maja valveks

Postitus Postitas Ahto Kattai »

sooviku kirjutas:Maja valvamiseks võib ju kasutada päris valveseadmeid.Olemas on igatsugu mõeldavaid ja mõeldamatuid variante.Näiteks liikumisandurid,mille sees on ka kaamera.Saab reaalajas jälgida või siis tuleb häire korral pilt telefoni.Näed,kui pätt on majas,helistad naabrimehele ja see lãheb annab röövlile vastu nina.Naaber saab muidugi karistada aga tare on kaitstud :wink:

Jah ,kevadel mingi firma pakkus sarnast asja. Oli vist kolm kaamerat ,kaks valvasid õue ja üks oli toas. Hinda küsiti vist mingi 200-250 raha .
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: Soovitage rajakaamerat maja valveks

Postitus Postitas aivar00 »

Jahutan veidi teie kirge - praktikuna ei tee selle poolpimedas või pimedas tehtud pildiga midagi. Uovision on ka minul metsas juba mitu aastat. Sai Mardi käest Viljandist ostetud ning olen igati rahul. Selle näo tuvastamisega säherdune värk, et vargile peab tulema sinu hea tuttav või naabrimees, kelle sa suudad ära tunda kas kõnnaku või riietuse järgi. Pimedas aga enamjaolt pilt mustvalge. Videokaamerast abi sel juhul, kui keegi operaator istub sul laua taga ning zoomib kaamerat. Siis on kõik OK ja heal juhul jääb ka pahareti nägu peale. Suured firmad nagu kasvõi G4S - seal juhtimiskeskuses terve sein salvestisi täis - ei jõua need operaatorid neid jälgida ühti. Sellepärast julgen soovitada paigaldada näiteks kombinatsiooni juhtmevabast valvesüsteemist + kaameratest. Kui tuleb häire saad kaeda kaamerast reealajas kas tegemist on mingi inimkujuga, kes häire põhjustas või on mingi muu põhjus. Endal kodus juhtmevaba GSM valve ja jutt, et andurite patakaid ainult vaheta ei vasta tõele. Kütmata garaažis (olenevalt tootjast 1,5 - 2 aastat ühtede patakatega). Kui signa rakendub jookseb mobiilile sõnum (mobiile võid progeda taha mitu). Ühtlasi annab teada kus sektsioonis häire on. Kui mõni patakas tühjeneb saadab sõnumi. Neid seadmete tootjaid ning edasimüüjaid hulgim. Mõni kallim mõni odavam, kuid omal ajal sai tuttavate kogemustele tuginedes valida Jablotroni firma toodang ning kõige soodsamad pakkumised olid tollal GSM valvel. Kui endal nutti, siis neid seadmeid müüb eraldi ka vist oli "Noor tehnik". Kuuumakse 7 eurikut ja kui ei soovi maksta ja firmast soodsamat hooldust tellida paned enda SIM kaardi sisse, proged läpakaga aju üle ja kõik OK. Programmeerimiseks programmid kenasti saadavad.
Lisaks pead kaamera paigaldama nii, et teda näha ei oleks ja kui nähaksegi, siis koheselt ellimineerida ei saaks. Kaamerate rahuldav tööraadius aga keskmiselt ainult 15 m...
ikka lõbusalt
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Re: Soovitage rajakaamerat maja valveks

Postitus Postitas honkomees »

aivar00 kirjutas:Jahutan veidi teie kirge - praktikuna ei tee selle poolpimedas või pimedas tehtud pildiga midagi. ....

Eks ta nii on ja ei ole kah :lol:
Mul töö juures videovalve kaameraid ca 50, kuna aga ümbruskonnas on mu töökoht vist ainumas laialdasemalt videot tegev koht siis on mul oma maakonna krimka poisid kõik nägu ja kättpidi tuttavad, paar korda aastas paluvad ikka oma kettale kopida mingi öö salvestisi. See pimeda pilt annab vaid abi uurijale, mis kell, mis toonis autoga (hele-tume), mis tüüpi autoga jne kurjam ringi liikus. Eks siis teistest kohtadest saab edasi uurida, kes sellise autoga vüõi sellise kujuga tüüpi kusagil nägi nt tanklas või poes etc etc
P.S. Probleeme on nende kaamerate ja salvestuseadmetega rohkem kui arvata oskate :?
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: Soovitage rajakaamerat maja valveks

Postitus Postitas aivar00 »

Täpselt nii ta ongi. Ma ei hakanud lihtsalt rohkem lahti kirtjutama. Kahjuks ei ole ka tänapäeva kärbitud-koondatud politseil sellist võimekust, et neid salvestisi lõputult uurida-puurida. Konkreetsel ajal ja kohas aga kindlasti.
ikka lõbusalt
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Re: Soovitage rajakaamerat maja valveks

Postitus Postitas sooviku »

Mul on üks omatehtud sugulane :wink: Pristises nende valveseadmete paigalduse ja hoolduse peal tööl.Katsetasime kord Hikvision kaameraga seasöödal,tundis kähriku nägupidi ära küll.Oma maja on neid suitsu-,vingu-,liikumis ja ukseandureid täis laotud.Kui midagi toimub siis süsteem helistab või saadab sõnumi telefonile.Jahimajal on meil sama süsteem aga häire korral teatab mitmele mehele.See on selleks,et saaksime kõik põgenemisteed blokeeritud :wink: .Kaameraga liikumisandureid pole veel omale pannud aga jutu järgi tunduvad päris kavalad asjad olema.Nende mõte pidigi olema rohkem,et näha mis toas toimub,mitte kellegi näo pealt vinne lugeda :) Häire sisselülitudes teeb kaamera konkreetsest kohast kohe pildi ja saadab telefoni.Saad näha kuhu helistada,kas naabrimehele või päästesse.
Naine võib olla,koer peab olema!
Vasta