Lätti metsseakatsele!

Jaht koertega ja kuidas oma lemmik tööle saada .
Välek
Postitusi: 1365
Liitunud: P Mär 06, 2011 8:25 am

Re: Lätti metsseakatsele!

Postitus Postitas Välek »

Jämpt on hea põdrakoer. Mlp vast ikka põtra pidas silmas.
atshunter
Postitusi: 100
Liitunud: N Mai 02, 2013 8:21 pm

Re: Lätti metsseakatsele!

Postitus Postitas atshunter »

Põdra haukkumist juba treenitud piisavalt. Ja ega praegu ei julgegi koera metsa lahti lasta. Käisime nv-l põdrahaukkumistesti tegemas minu koerale , test mitteametlik kuna koer liiga noor. Sai tehtud põdrahaukkumis kohtuniku paberid Soomes ja paari vanema kohtunikuga hindasime koera haukkumist ja minu hindamist. Juhtus nii et põdrad läksid jää peale, kukkusid vette kuid õnneks oli saar lähedal ja jõudsid sinna peale, koer koguaeg järel. Oli väga pask seda kõike 5 km kauguselt jälgida. Õnneks ei läinud põdrad sealt edasi ja pärast mitut tundi haukumist tulid kõik tagasi.
Ka see on põhjus miks tahaks just seaaeda minna.
Manused
15253515_1099132486873792_4381984194293799432_n.jpg
vollifedja
Postitusi: 573
Liitunud: E Okt 27, 2008 7:02 pm

Re: Lätti metsseakatsele!

Postitus Postitas vollifedja »

MLP vollid ja veedjad käivad metsas usinalt, ja tulemusrikkalt.Ei saa kurta. Aiad ja kunsturud on kutsikatele trenniks, jahivälisel ajal lustimiseks, omaduste lihvimiseks ja ma tahan näha , mida mu taksiräbalad teevad suure looma juures. Samuti on oluline aretuses. Erinevalt mõnest, ei aja mina jahu kutsikaid müües, kui "kõva " koer mul on- mul on ka pinu dokumente ette näidata eri riikidest, eri kohtunikelt.Mujal maailmas ei võta keegi su isast jutulegi, kui sul pole vähemalt TÖÖS CH tiitel teenitud.ÕNNEKS on ka Eestis asi muutunud ja iga enesest ja oma koerast lugupidav MEEs käib ja teenib oma peniga vastava atestaadi välja. Las jutud jäävad "külanaistele"...ja neile , kel pole mida ette näidata...
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: Lätti metsseakatsele!

Postitus Postitas aivar00 »

Tsiteerin:

ÕNNEKS on ka Eestis asi muutunud ja iga enesest ja oma koerast lugupidav MEEs käib ja teenib oma peniga vastava atestaadi välja.

Ikka õli tulle - ma pean endast hullult lugu, ka enda ja sõprade töötavatest koertest :lol: , lisaks veel sõpradest ja loomulikult ka naistest!
Aga vot vastavat "atestaati" ma küll peniga välja teenima ei lähe :lol: :lol: :lol: !
Terjerid kah mõlemad emased - üks 9-ne - see ei võta tänu kunagisele kasvajale ka 10 CH tiitliga isast jutule. Teine noor - see oleks tõenäoliselt kõigega nõus kui vaid peremees lubaks :lol: :lol: :lol:

JA MINU ISSIL ON NAGUNII SUUREM JA PAREM KUI TEIE ISSIDEL KOKKU!
ikka lõbusalt
Vasta