inimesi shokeeriti

Võimalus avaldatud või avaldamisele minevate artiklite aruteludeks.
Kasutaja avatar
ylaril
Postitusi: 116
Liitunud: K Juun 29, 2016 3:38 pm

Re: inimesi shokeeriti

Postitus Postitas ylaril »

pktaks kirjutas:https://www.meiemaa.ee/index.php?content=artiklid&sub=1&artid=75097
Järgmine teema õrnadele lumehelbekestele. Minu meelest just peakski neid pilte rohkem inimestele näitama, kus kärnas loomad on kütitud, et õrnahingelised ja helerohelised hakkaksid aru saama, mida tähendab kärntõbine loom. Aga eks nüüd antakse tuld juba igast otsast jahimeestele...


Ja läheb lahti :)

Jula
23.02.17, 14:11
Sellisel kujul ei eksponeerita lastud loomadest pilte, muide jahimees austab oma saaki

Inimestel lihtsalt liialt palju vaba aega ja süüdimatuse sündroom, kuna interneti avarustes lihtne panna ennast tundma kõike kõige paremini teadjana.
Pakun välja, et enamus kommentaatoreid lihtsalt eluheidikud kes veedavad oma ärkvelolekutundidest enamuse aja virvendava ekraani ees ja sedagi kas vanemate või riigi toel.
Hea kui 1% nendest suurte sõnadega tegelastest otse näost näkku söendaks oma arvamust sellisel moel väljendada.
Soovitaks omalt poolt ekraani asemel rohkem looduses tegusid teha (kasvõi jõekaldalt prahti korjates ja lihtsalt loodust ja värsket õhku nautides) ja seda anonüümselt tehes peaks päris hea uni õhtul tulema!

Tervitades,
Ü :)
Kasutaja avatar
pktaks
Postitusi: 539
Liitunud: L Nov 26, 2011 12:34 pm

Re: inimesi shokeeriti

Postitus Postitas pktaks »

Hiljuti oli kodanik H. Valneri kontol üsna räige postitus jahimeeste ja nende trofeedest tehtavate piltide kohta. Tuttav linkis mulle ja ma ei suutnud vastu panna ja vastasin talle viisakalt, küsides paar küsimust looma'kaitsjate' eksponeerimise vajaduse kohta. Selle peale mind blokeeriti ja mõni aeg hiljem olla postitus läinud igavikku. Noh - kritiseerima on kõvad tegijad aga ise kriitikat ei kannata, ammugi mitte soovitusi tegeleda sisuliste probleemidega. Huntide koeramurdmiste teemades leidub ka ikka neid, kes arvavad et jahimehed külma kõhuga ja tatt ripakil nagunii kõik hundid varsti maha löövad ja ka selliste puhul kehtib reegel, et ühelegi sisulisele küsimusele vastata ei juleta, vaid ainult lahmitakse huupi igasse ilmakaarde.
Jahimeeste materdamine igas kanalis on viimasel ajal eriti moodne ja toob ütlejale kõvasti feimi. Eks elu näitab, millal loomakaitsjad hakkavad metsades vägitegusid tegema.
Ats
Postitusi: 933
Liitunud: R Aug 18, 2006 12:14 pm

Re: inimesi shokeeriti

Postitus Postitas Ats »

Vaatasin just TV3 eksponeeriti seda maha lastud Muhu hunti. Kogu selle uudise kõrval tekkis küsimus, et miks ei näidatud hundi tagumist kärnas poolt ning miks ei seletatud, et loom kärnas oli?
Pole looma, pole probleemi!
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Re: inimesi shokeeriti

Postitus Postitas Ahto Kattai »

Las need "suured loodussõbrad" klähvivad omakeskis,ajame meie omi asju.Ma hakkasin hoopis mõtlema et mida jahiseadus ütleb haigete loomade loodusest kõrvaldamise/hukkamise kohta, kelle luba selleks vajalik oli? Keegi osavam võiks seaduse viite siia ülesse panna! Pole kuulnud,et keegi vaidleks vastu ,et "kiilakad" rebased kährikud...tuleb loodusest kõrvaldada. Nüüd kui jutt läheb "püha looma"hundi peale ,siis tundub et need kes 25-te hundipesakonda eestisse soovivad on valmis leppima isegi põdura populatsiooniga.Üha sagedamini kostab suurte spetside suust umbes sellist ----mõned isendid ju paranevad--- juttu. Kas meile ikka tõesti on selliseid monstrumeid külaserva metsatukka vaja,kes taluõuest koeri ja lambaid käivad noolimas?
PS.Keegi ei vaidle vastu,et katku leviku tõkestamiseks tuleb asurkonda tugevalt kärpida,ei sa aru miks haige hundi populatsiooni puhul käib hala, et arvukust oleks vaja suurendada.Kas see pole hundile hoopis karuteene? :M
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Re: inimesi shokeeriti

Postitus Postitas Beretta »

Sõitsin kahe noorema lapselapsega täna Võistesse. Vanaema pani lastele plaadi mängima. Mis te arvate mitu aastakümmet on meie lapsed ja lapselapsed laulnud: metsas KURI jahimees,jänes tuppa tule sa.... Päris huvitav, ükski neist viiest pole seni tõdenud- vanaisa, Sina oledki kuri jahimees. Kust need lumehelbekesed siis tulevad?
Grumpy old man
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: inimesi shokeeriti

Postitus Postitas aivar00 »

Arvan, et see on meie ühiskonna urbaniseerumise tulemus - piima saab poest, liha samuti tehakse kaupluse tagaruumis jne. Noored on lihtsast maaelust võõrandunud. Ja palju neid noori üldse maale jäänud on - tööd seal ei ole. Et kaugemale tööle sõita - ühistransporti ei ole, autot ei jõua osta jne.
Istutakse oma "fakebookis" ja muud maailma ei eksisteeri. Kui keegi veel miskit hirmsat postitab, siis kõik uluvad kooris - oh kui kole... Ja seda kõike endale tähelepanu pööramiseks. Omast arust kaitstakse loodust, loomi jne. ise nende asjade toimimisest mitte midagi teadmata. Kasvõi karusloomafarmide vastased - lasevad puuridest loomad välja ja kelgivad - jee ma olen tubli ja tegin heateo. Tegelikuses aga sureb puuriloom vabas looduses hullemasse surma ( nälga) kui mürgisüst tapamajas. Nii ka selle põdraga - kas oleks mõistlikum lasta loomal valudes piinelda kuniks ise kooleb või lõpetada looma piinad. Isegi inimestele on raske haiguse ja suurte valude korral võimalik kohaldada eutanaasiat. See asjaolu aga kiputakse unustama - hea ju jahimehi siunata - jubedad sadistid. Ja see sama Valner - kohe mitte ei usu, et on taimetoitlane. Arvan nagu Ahtogi - las need äärmuslased siutsuvad- netis anonüümselt hea enda vaimuhaigus ja rumalus välja elada.
Ise ei ole veel sattunud ühtegi seltskonda kus oleks jahimehi halvustatud - sellisele inimesele oleks kohe küsimus kui näeksin teda liha söömas - miks sa sööd minu tapetud looma liha :M .
ikka lõbusalt
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Re: inimesi shokeeriti

Postitus Postitas Feen »

Ma kunagi ühega vestlesin sel teemal. Mõrtsukas olen ma ikka edasi ja tema, vaeseke, elab põhjamaal, siin ilma lihata kahjuks pole võimalik.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Re: inimesi shokeeriti

Postitus Postitas Beretta »

Mitu minutit asjatult elatud elu Sul selleks kulus, Feen?
Grumpy old man
rixa
Postitusi: 387
Liitunud: P Mai 04, 2008 6:37 pm

Re: inimesi shokeeriti

Postitus Postitas rixa »

Miski feminist on kiunu üles tõmmanud jälle. Aastaid teada olnud põdrapere kodu Viimsis :D
Manused
Põder
Põder
Ten
Postitusi: 161
Liitunud: K Mai 13, 2009 10:06 pm

Re: inimesi shokeeriti

Postitus Postitas Ten »

rixa kirjutas:Miski feminist on kiunu üles tõmmanud jälle. Aastaid teada olnud põdrapere kodu Viimsis :D


Viimsi jahtkond kaotati ära ja loomad paljunevad nagu looduses ikka.Seal elavad jahimehed käivad üsna tihti kitsekorjuseid koristamas.Need nutjad peavad lootma seda,et mõnda nunnut kitsekest nende auto esiaknast ei peaks välja tõmbama.Sealkandis tundub see võimalus üsna suur olevat.
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Re: inimesi shokeeriti

Postitus Postitas andrus »

rixa kirjutas:Miski feminist on kiunu üles tõmmanud jälle. Aastaid teada olnud põdrapere kodu Viimsis :D


Suht korras memm muidu...

http://m.ohtuleht.ee/439450/kunstnik-fi ... -ulakehaga
jahismurf
Vasta