Võistluste korraldamisest

2005. aasta teemad
Suletud
Kasutaja avatar
Arles
Postitusi: 602
Liitunud: K Dets 22, 2004 11:13 am

Võistluste korraldamisest

Postitus Postitas Arles »

Teemaks seekord Vodjale plaanitud võistlus JP-3.
Pidi too algselt toimuma nädal tagasi, siis sai kuulda kolmandate isikute kaudu, et nihutatakse 14.05 peale ja nüüd neljandalt isikult juhuslikult kuulsin, et jääb üldse ära.
Siit siis palve nii Vodja meestele kui ka teistele, kel võistluste korraldamine plaanis - palun andke kõigest teada siis, kui esimene võimalus on - teistelgi kergem oma elu ja tegevusi seada. Andke ka siis teada, kui ise teate aga peakorraldaja pole. Pole ehk palju palutud?
Parimat!

Arles
arlestaal.blogspot.com
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas Ahto Kattai »

Ei ole selle võistluse korraldaja ja endal/kohalikel on ka pehmelt öelda süda täis :evil:
Ma siis püüan veidi selgitada milles probleem! Nimelt müüs eeelmisel aastal lasketiiru kõige kupatusega maha selle endine omanik Rein Valdru.Uueks omanikuks on Vodja mõisa omanik (Tammjärv Hannes).Mees rajab mõisa mingit erakooli ja laupäeval pidi mingi lahtiste- uste päev olema ja härradele paugutamine ei meeldi :wink: Kuigi tiiru on ka järvamaa jahimehed investeerinud ja ehitamisel ka tööjõudu pakkunud kipub vist vägisi asi käest libisema.Kahju igaljuhul ,kui asi sedasi läheb ,on ju see järvamaal ainuke jahimeeste 100m tiir ja mehed alles selle võimalusi avastamas.
Millal (kas üldse ) antud üritus toimub ei oska mina küll öelda ,kuigi kuulsin ka kolmantatelt isikutelt midagi augustist räägitavat!
Kivi kotti!
Priit Roostfeldt
Postitusi: 156
Liitunud: N Veebr 03, 2005 1:59 pm

Postitus Postitas Priit Roostfeldt »

Vot see on küll "uudis" et valdru midagi maha müüb:)
Suletud