TASCO

2005. aasta teemad
Suletud
messa
Postitusi: 8
Liitunud: N Dets 09, 2004 11:46 am

TASCO

Postitus Postitas messa »

oskab keegi öelda palju võiks maksta Tasco mil-dot antiparalax 4x12/56
ja seal all asetsev 92.a. TIKKA M65 ?
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Käisin eile Türil laadal ja seal müüsid mingid naised optikaid ja binokleid. Tasco 50* 1,5-12 oli 2500 krooni. Rist oli küll normaalne, kuid hind tundus kuidagi odav olema. Huvitav, kas need on Hiinas kokku pandud. Üks mees ostis optika ära. Huvitav, kuidas ka kestab nii odav riistapuu. See mees kes optika ostis küsis veel müüjate käest, kas nad jahimeeste kokkutulekul ka müüvad. Vastus oli, et jah. Võibolla keegi oskab asja lähemalt kommenteerida.
ikka lõbusalt
Kasutaja avatar
Estlander
Postitusi: 338
Liitunud: K Nov 17, 2004 12:25 pm

Postitus Postitas Estlander »

Odava ja hea asja leidmine on peaaegu võimatu.On erandeid
http://www.riflescopes.com/products/801 ... _scope.htm
Kui hästi otsida siis leiab selle 100$ eest ja läbi netikulleri tellides saab ca 2200 kr eest koju.
Nende tascode kohta ei tea täpsemalt midagi, aga sisetunne ütleb, et eks ta hiinas tolmu sees kokku visatud pimedate klaasidega toru on.
Aga sa proovi ära ja räägi kuidas on.
Hundist toakoera ei saa.
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Kahju küll, aga ma proovimise pärast teda küll ostma ei hakka. Sellest lihtsalt kahju, et selle mehe nime ja kontakti ei küsinud, kes optika ostis. Hiljem oleks saanud kvaliteedi kohta küsida.
ikka lõbusalt
ninja
Postitusi: 327
Liitunud: P Mai 30, 2004 2:07 pm

Postitus Postitas ninja »

Kui see müüa oli Pärnust siis võin öelda , et need optikad , paljud punatäpiga , mis on meie kandis kasutusel on siiamaani korralikult töödanud . Vähemalt pole kuulnud et paska paneks . Daamid lubasid ka ümbervahetada kui peaks vigane sattuma , aga seni polevat keegi veel nende sõnutsi ümber vahetamist soovinud. Kohalikud (Pärnu kandis ) jahimehed pidavat rahul olema ! Mul nende müüate number ka olemas .Optika ise tundus küll kättevõttes üsna korralik olema ja pilt oli ka ilus terav !
Weatherby Mark V Super Varmint Master 308 win
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas Ahto Kattai »

aivar00 kirjutas:Kahju küll, aga ma proovimise pärast teda küll ostma ei hakka. Sellest lihtsalt kahju, et selle mehe nime ja kontakti ei küsinud, kes optika ostis. Hiljem oleks saanud kvaliteedi kohta küsida.

Ostjaks oli minu naabrimees,pani teis peale ja käis vist lasi sisse ka .Ma vaatasin ka korra sisse ,vaateväli nagu oli kitsavõitu ,aga selle raha eest ei saa paremat tahta .Konkreetne optika oli ......x56 ,ei mäleta mis need suurenduse numbrid olid,rist oli helendav.Eks ma annan teada kuidas õigustab.
Kivi kotti!
Metskass
Postitusi: 35
Liitunud: E Jaan 17, 2005 6:27 pm

Tasco

Postitus Postitas Metskass »

Oleks tore teada Pärnu optikamüüja telefoni numbrit.
ninja
Postitusi: 327
Liitunud: P Mai 30, 2004 2:07 pm

Postitus Postitas ninja »

No ühe panen , aga kui ei vasta saada priva .!!! küsi Erich-it 56719716 , ei karanteeri , et neid optikaid tal veel on !
Weatherby Mark V Super Varmint Master 308 win
ZiiN
Postitusi: 5
Liitunud: K Mai 25, 2005 9:20 am

Postitus Postitas ZiiN »

Sai ka eelmine aasta netipoest ostetud. Tasco Varmint/Tactical Riflescope, 6-24x42, Mil-Dot Reticl, kuna kasutan seda sportlaskmiseks siis ei ole väga suurt valgusjõudu ja esiläätse vaja. Koos posti ja nettikulleri kuluga läks see optika maksma ~2500 krooni.

Alguses oli ikka kahtlane tunne et ei tea mis jama võib olla... aga siis sai asi püssipeale pandud ja laskma hakatud.. esimene kord reguleerisin 50 meetri tiirus optika paika ja suur oli pettumud kui järgmine kord laskma minnes oli tabamispunkt 15 cm kõrvale nihkunud, sama asi kordus ka järgmine kord...

siis aga ma tabasin ära probleemi tegeliku põhjuse... asi ei olnud mitte optikas vaid optika jalgades need asetsesid liiga lähestikku ja ilmselt ei olnud ka piisavalt kõvasti kinni keeratud. siis leiutasin ja ehitasin et saaks optika jalad rohkem eemale üksteisest. sain jalad umbes 6 cm laiemaks ja siis läksin proovilaskmist tegema. Ja siiamaani ei ole rohkem probleeme olnud antud optikaga. Niiet oma kogemuse põhjal ei julge küll midagi halvustavat Tasco kohta öelda... Kellel on raha ostku kallim aga on võimalik hästi lasta ka odavamaga!

üks hea netipood kust olen juba 2 korda asju tellinud, kätte saanud ja rahul olnud. http://www.cheaperthandirt.com
Kasutaja avatar
Arles
Postitusi: 602
Liitunud: K Dets 22, 2004 11:13 am

Optika headuse hindamisest

Postitus Postitas Arles »

Kõige viletsamate optikate vead selguvad mõne laskmiskorraga, järgmistel mõne aastaga (ja kui vähe lasta, ei pruugigi näha) ning korralikud on n.ö. eluaegsed.
Seega on paari laskmiskorra, aastase kasutamise või väga vähese laskmise korral piisavalt ebaobjektiivne hinnata kvaliteeti. Samas on ka selge, et tippklassi enamus jahimehi ei vaja ... kuigi kaheaastase vastupidavusega optika ostmine kujuneb pikema aja jooksul kulukaks.
Esimesed 10 km on enamus autosid väga hea kvaliteediga, 10 a pärast enamus väga "hea" hinnaga ... :)
Parimat!

Arles
arlestaal.blogspot.com
Suletud