vajan nõu: milline grill?

Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
Vasta
Kasutaja avatar
sammal.habe
Postitusi: 1180
Liitunud: P Jaan 04, 2004 7:43 pm

vajan nõu: milline grill?

Postitus Postitas sammal.habe »

auväärsemad kaasforumandid, kogenumad grill-meistrid!

ilmsesti seisan peagi valiku ees, et peaks majapidamisse ühe väiksema gaasigrilli soetama. väiksema seepärast, et vahel ka paadi vm liiklusvahendiga kaasa võtta. olemasoleva suure söegrilliga ei viitsi ka kogu aeg mässata.

kuna mina, kulinaarselt nõdrake, ei vasta arhetüübile jahimehest kui suurest lihaküpsetamise meistrist ja vängest grilligurust, küsingi teadlikumatelt, missuguste grillide poole tasuks vaadata ja millest kindlasti eemale hoida?
Kasutaja avatar
ylaril
Postitusi: 116
Liitunud: K Juun 29, 2016 3:38 pm

Re: vajan nõu: milline grill?

Postitus Postitas ylaril »

Grillmeister just ei ole aga lihast pean küll lugu.
Endal paadis selline “https://www.puuilo.fi/Mustang-retkigrilli-1” riistapuu, suuremale seltskonnale kiire grilli jaoks ei ole sobilik aga paadis, autos ja mootorkelgus viimased 4-5 aastat koos samalaadse gaasipliidiga nii mõnegi sooja kõhutäie pakkunud. Plussiks pean lihtsust ja kompaksust. Gaasi balloonid ka olematu hinnaga.
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Re: vajan nõu: milline grill?

Postitus Postitas sooviku »

:D Just paar päeva tagasi ostsin Mustang Caravan gaasigrilli.Päris matkagrill ta pole aga autosse mahub ära küll.Eile peale Türi lillelaata sai ära ka määritud.Meil jahiseltsil on Weberi grill aga esimese korraga erilist vahet ma küll ei teinud.Eks ta kvaliteedi vahe arvata on.Samas,hinnavahe on 200+€ ja kui igapäevane lihakõrvetaja pole,no kas siis on vaja seda tippu taga ajada.Mina jäin igatahes nii riista,kui tulemusega rahule.Caravani hind oli Espakis 110€.
Manused
Grill.jpg
Naine võib olla,koer peab olema!
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Re: vajan nõu: milline grill?

Postitus Postitas aivar00 »

Eks ta mugav ole kasutada. Keevitasin endale ise väikese kaasaskantava grilliküna- 40x20 cm. Jalad keermega külge. Vajadusel keerad alt ära ja pakid kenasti kokku. 4 inimese toidu grillib kenasti valmis, lisaks saab ka väikest lõket teha. Õõtsuvasse paati.. ma küll temaga ei läheks. Seal vast gaasikas ikka etem, kuigi maitse on söekal parem. Mässamist aga söega rohkem.
ikka lõbusalt
valdi
Postitusi: 56
Liitunud: R Nov 30, 2012 12:17 pm

Re: vajan nõu: milline grill?

Postitus Postitas valdi »

Olen juba paar aastat kasutanud Lotusgrilli. Käib spetssöega, süütad geeliga, alt 2 x AA patareiga ventikas puhub tuult. Süsi küll suht kallis, kuid korraga kulub ca 1 l jagu. Kogu määrduv osa on pestav nõudepesumasinas. Väline korpus kuumaks ei lähe ja 4-5 inimese tarbeks piisav. Kasutan seda pidevalt purjejahil või võtan kaasa automatkadele. Samas liha jääb samade maitseomadustega, kui tavagrillil. Näiteks üks link - http://www.fibac.eu/et/c/lotusgrill
Tormis
Postitusi: 290
Liitunud: N Juul 08, 2010 4:40 pm

Re: vajan nõu: milline grill?

Postitus Postitas Tormis »

Vasta