Beretta kirjutas:Sulle on püütud väga viisakalt selgeks teha, et jahimeeste seas EI OLE soovijaid.
OK. Teen siis puust ja punaseks. Kõikides FB gruppides ja foorumites ( eriti jabur oli muidugi mina 4X4 meeste käest küsima) on Sulle öeldud
Tasuta õppetund turu uuringuks. 1. Selgitad oma toote sihtrühma - siin panid kõikides uuringutes totaalselt puusse. 2. Esitad oma toodet, aga mitte nii, et see on umbes selline nagu videol olev mänguasi. 3. Kogud infot ja süstematiseerid seda . 4. EI VAIDLE vastajatega.
Hetkel on Sinu võimaliku tarnija - oli see Monoratas või mis iganes tühjade pihudega. Saan aru, et kurtidele kõrvadele rääkimine on mõttetu. Sinu lemmiktegevus, nagu elektroonilisest jalajäljest näha, on vaidlemine. Eriti lustlik lugemine oli vaidlus naistesebimisel.
Ite, missa est.
1. Sihtrühmi on kaks, esiteks isikud kes asjatavad maastikul ja metsas (on ju valikus ka võimsam ATV), ning teiseks isikud kel puudub B kat juhtimisõigus. Peale siinse tegin turu-uuringut veel 4 foorumis ja umbes sama paljus FB grupis.
2. Mul puudub konkreetselt antud toodetele korralikud pildid. Küsimus oli põhimõtteliselt antud tootegrupi kohta, ehk elektrilise 4x4 mopeed-ATV kohta (ehk ka võimsama ATV kohta).
3. Infot koguda pole, sest ma ei leia teisi huvilisi üles.
4. Kui käib totaalne toote halvustamine, siis tuleb ju kaitsta. Vaid mõni üksik postitus on tulnud selline, et kui pole sihtgrupp, siis pole vaja maha teha.
Kui pole huvine, siis suureks abiks oleks ju info, kus on antud uuringuks vajalik sihtrühm.
Sellise info eest ma oleksin tänulik, samuti nagu tänasin iskut, kes viitas naaberriigis müüdava sarnase toote kohta.
Aga põhiline, et saaks anda tuld nii toote, kui ka lõpuks minu isiku pihta.