Tungsten haavlid.

Vestlused sellest , millise padruniga kus ja millal pauku teha
oliver
Postitusi: 79
Liitunud: E Sept 25, 2006 9:25 pm

Re: Tungsten haavlid.

Postitus Postitas oliver »

Kas sellel kompotil mingit mõtet peale hinna ka on, terashaavel lendab ikka 30m, tungsten siis omakorda paarkümmend meetrit kaugemale või?
Ja kui need haavlid seal padrunis lihtsalt seguna on siis kas ei teki olukord kus kaugemale lennata tahtvatele tungstenitele jäävad terashaavlid ette? Või on haavlid asetatud padrunisse kihiti, kõigepealt väljuvad relvarauast kaugemale lendavad tungstenhaavlid ja seejärel lähemale maanduvad terashaavlid?
Välek
Postitusi: 1365
Liitunud: P Mär 06, 2011 8:25 am

Re: Tungsten haavlid.

Postitus Postitas Välek »

Ma usun et tegemist on seguga, ehk sulamiga, kus üheks odavaks komponendiks on teras ja kaalu ning hinna annab juurde näiteks volfram. Aga terashaavel segatuna volframhaavliga peaks teoorias laiali minema, praktikat ei tea.
VR
Postitusi: 233
Liitunud: K Juul 20, 2005 9:05 pm

Re: Tungsten haavlid.

Postitus Postitas VR »

22.01.2020 VR kirjutas:... nagu segaksid suhkru ja soola :lol:

Kuidas saab siit sulami välja lugeda?
Ma enam lihtsamalt seletada ei oska.
Segulaeng on nr 5 tungsten 15g ja nr 3 teras 18g
Tiheduse kohta ise katsetusi pole teinud.
Me enda teooria on selline - tahaks odavamalt tungsteni tulistada, aga laengu kaal "peab ju standardile vastama". No ja siis kaalu täiteks pannakse terast.
Välek
Postitusi: 1365
Liitunud: P Mär 06, 2011 8:25 am

Re: Tungsten haavlid.

Postitus Postitas Välek »

Pikema otsimise peale leidsin ka praktiseerijate arutelu.
Lõpuni ei hakanud lugema, aga silma jäi paar detaili. Nr 9 volframit kasutavad linnujahis segus terasega. Keegi siis oli asetanud volframi (tss) konteineri põhja ja terase selle otsa. Ja soovitas võimalikult avarat tšokki, et siis lähedalt lööb terase laiali ja kaugelt võtab tiheda vihuga volfram, kuna püsib paremini koos. **** seda teab, ehk ongi nii. Arutelu ise siin. https://www.duckhuntingchat.com/forum/v ... 4&t=836538
Vasta