jahikauplus

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Vasta
lempo
Postitusi: 7
Liitunud: N Mär 25, 2004 4:28 pm

Postitus Postitas lempo »

Vaatasin siin teemat jahikauplused, arvamused ja kogemused on erinevad, samas kujuneb igaühel välja arvamus poest ja müüjast ikka isikliku kogemuse, mitte teiste juttude järgi. Isiklikult sain äärmiselt ebameeldiva kogemuse osaliseks Küti äris. Jäi mulje, et müüjat ei huvita absoluutselt, kas ma ostan midagi või mitte- jääb arusaamatuks millega siis selline asutus veel tegeleb kui mitte müügiga.
Võibolla oli müüjal lihtsalt halb tuju- samas olen kindel, et sinna poodi ei lähe enam kunagi.
Vastupidine kogemus Deerhunteris-
Selliselt kujunebki välja firma maine kujundus, üks tumba võib rikkuda firma hea nime, vähemalt nüüd siis ühe inimese silmis, samas on Eesti nii väike ja seltskond, kes selliseid kauplusi külastavad veel väiksem.
Andres - saarlane
Postitusi: 174
Liitunud: E Dets 15, 2003 11:19 am

Postitus Postitas Andres - saarlane »

Minul jälle Tartu mnt Küti Ärist alati positiivne kogemus kuigi olen ostnud vaid padruneid.Ja neidki mitte igal külastusel.
Egas elevant pole siga!
Kasutaja avatar
Estlander
Postitusi: 338
Liitunud: K Nov 17, 2004 12:25 pm

Postitus Postitas Estlander »

Olen ka mõnda aega jahipoodides uudistamas käinud.Kui ise piisavalt enesekindel suhtleja oled ja oskad õigeid asju küsida siis pole vahet kuhu poodi lähed.Kui müüa ei taha sinuga esialgu suhelda siis küsi paar intrigeerivat küsimust ja nagu nõiaväel hakkab jutt jooksma ;)
Ja ega nende jahipoodide käive ka mingi suur pole.Seega müüal väike palk ja sära silmis pole selletõttu...Elu on meil selline äbarik ja kurb.
Hundist toakoera ei saa.
Teder
Postitusi: 417
Liitunud: N Okt 07, 2004 3:17 pm

Postitus Postitas Teder »

Vaatan, et ka teistel on arvamus, et palju sõltub müüjatest. Kõige imelikumalt (üleolevamalt?) on suhtutud Mustamäe tee Küti Äris. Tartu mnt.-l on hoopis teine suhtumine. Tegelikult üks firma. Sikupillis viitsitakse sinuga tegeleda ja saab ka arvamusi vahetada mingi kauba kohta, olen sealt padruneid ja lante ostnud. Ma ostan vahel seda kalavärki ka, nagu lante, rulle, kirptirke, nooguteid, tamiile jne. Alati ei tunne ise nii palju teemat, vahel küsiks müüjalt, aga siis peab ikka kontakt olema. Kalastaja klubi pani varem Pirital näiteks Rein Truumetsa lante müüma, kes on punase kala spets. Tema soovitused olid tõesti teretulnud landivalikul.
vana sokk
Postitusi: 144
Liitunud: E Nov 22, 2004 3:32 pm

Jahikauplus

Postitus Postitas vana sokk »

Elan ise põlvmaal ja ostud tegin varem 007 poes ja nüüd Trapperis.Seal poes on asjalik juhataja ja müüjad on ka tublid.Saab alati infi kui midagi huvitab.
võimalikult suurem ports
Pauli
Postitusi: 1291
Liitunud: E Nov 29, 2004 4:03 pm

Postitus Postitas Pauli »

Mina käin Tartus enam-vähem võrdselt nii Trapperis kui Lõunakeskuse Jahipaunas. Ütleks, et Trapperis on valik parem, aga suhtlus vaevalisem. Jahipaunas on rohkem jutumehed.
Kasutaja avatar
Jahimees
Postitusi: 416
Liitunud: N Okt 16, 2003 12:49 pm

Postitus Postitas Jahimees »

mosse kirjutas:Ütleks, et Trapperis on valik parem, aga suhtlus vaevalisem. Jahipaunas on rohkem jutumehed.


Minu kogemus on küll vastupidine. Trapperist saad alati head nõu kui Arno kohal on.
Kas tuleb jaht???
Pauli
Postitusi: 1291
Liitunud: E Nov 29, 2004 4:03 pm

Postitus Postitas Pauli »

Seda ma ju ütlesingi, et Jahipaunas rohkem JUTUMEHED.
Kasutaja avatar
Jahimees
Postitusi: 416
Liitunud: N Okt 16, 2003 12:49 pm

Postitus Postitas Jahimees »

Ja jah, ei saanud kohe mõttele pihta (juhtmed pikad).
Kas tuleb jaht???
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

jahipood

Postitus Postitas jorr »

Jahimehega täiesti nous, Arno on õige mees õigel kohal.
Käin ka vahel Lõunakeskuses juttu puhumas ja isegi padruneid olen ostnud, kuid suhtumine on neil müügipoistel veidi üleolev, kuigi see võib olla ainult minuga suheldes.
jahimees kah inimene. :cry:
noorus on ilus aeg
Kasutaja avatar
saa
Postitusi: 134
Liitunud: T Juun 15, 2004 2:48 pm

Postitus Postitas saa »

Mind huvitab hoopis, kuskohast ostavad oma moona järvakad ?
Pole ühtegi jahitarbeid müüvat poodi kohanud ei Türil ega Paides.
Või olen ma lihtsalt pime :roll:
22LR
Postitusi: 358
Liitunud: R Mär 04, 2005 12:34 pm

Postitus Postitas 22LR »

Saa-ikka Rapla,Tallinn ja Tartu. :D
Alati on rohkem kui 2 võimalust!
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Ei saa kohe rääkimata jätta. Nimelt sai Feeniga mõni nädal tagasi käidud kilulinnas, proovimas püssi mida soovisin osta ja millest siin ka minu postitatud teema "Põsk paistes". Selleks, et aru saada mis püssiga tegu otsustasin igat sorti moona laskmiseks osta (3tk igast sordist). Läksime kõigepealt Küti Ärisse. Seal oli valik väga kehv ja suhtumine ka alla igasugust arvestust. Nimelt kui teatasin, et soovin ostan igat pauku 3 tk. ja müüja teatas, et S&B kuuli on karbis 5tk. et osta karp ja ma seepeale keeldusin, vihastas viimane silmaga nähtavalt. Küsisin, et kas ühekaupa ei müüdagi ja sain vastuseks, et müüakse küll. Sellest sealest käigust jäi mulle s..ta maitse suhu. Kuna valik oli seal samasugune nagu teeninduskvaliteetki siis siirdusime edasi Ülemiste kanti Jahipauna. Kuigi neil parasjagu letis moona väljas polnud, tõid nad selle lahkesti pärimise peale tagant välja. Selgitasin samamoodi, et soovin püssi osta ja seega soovin vaid igat pauku 3tk. ja asi toimis. Suhtumine klienti oli neil kahel poel nagu öö ja päev. :M
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
Eik
Postitusi: 1237
Liitunud: L Jaan 25, 2003 12:18 am

Postitus Postitas Eik »

Millises "Kütiäris" käisid ?
Tartu maantel on üks kutt küll normaalne, kellega saab teemat arendada ja juttu puhuda. Mustamäe tee 18 on täiesti mõttetu, kisu sõnu tangidega välja, neid nagu "aktiivne" müük üldse ei huvita, saaks ainult päeva õhtusse.(n)
aivara
Postitusi: 37
Liitunud: L Apr 02, 2005 10:38 am

Postitus Postitas aivara »

zakslane kirjutas:Millises "Kütiäris" käisid ?
Tartu maantel on üks kutt küll normaalne, kellega saab teemat arendada ja juttu puhuda. Mustamäe tee 18 on täiesti mõttetu, kisu sõnu tangidega välja, neid nagu "aktiivne" müük üldse ei huvita, saaks ainult päeva õhtusse.(n)


Huvitav, et Mustamäel tee "Küti äri" -le kõvasti pasunasse antakse. Mina küll enamik ostudest just sellest poest teinud ja pole põhjust müüjate kehva suhtlemisoskuse üle kurta.
Vasta