Kohustuslik "Eesti jahimees" aastaks 2005

2005. aasta teemad
Kasutaja avatar
Estlander
Postitusi: 338
Liitunud: K Nov 17, 2004 12:25 pm

Postitus Postitas Estlander »

Mulle on ikkagi arusaamatuks jäänud,et mille pärast hakati neid ajakirju vägisi peale suruma ???
Ma loodan, et ajakirjast saab loobuda ja seega jahimehe maks ka langeb ajakirja hinna võrra.Kui ei, siis on tegu küll isikuvabaduse piiramisega ja mingi toote pealesurumisega.

Kui selliseid "turundusvõtteid" kasutada siis tõuseb ehk homme autokindlustus 200 kr ja sul hakkab käima ka mingi sund autoajakiri.
Või hoopis peab 500 kr lastetusmaksu maksma millega kaasneb Pere ja Kodu ajakiri :)
Hundist toakoera ei saa.
Siili
Postitusi: 416
Liitunud: E Aug 09, 2004 10:23 pm

Postitus Postitas Siili »

Kui ka jahimehe maks tagastatakse, siis sellega kaasnevalt tõusnud ressursimaksu, mis oli palju,palju suurem, ei saa sa kohe mitte kuidagi tagasi, ainult jahist hoopis loobumise hinnaga. Loe , ja ära mõtle , et keegi sind kusagilt altpoolt tõmbas. Jkka juhtub.
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Kohustuslik"Eesti jahimees"aastaks 2005

Postitus Postitas jorr »

See sundkorras "Jahimees" hakkab tõesti vastu.Ka meil kaks jahiaiget majas. Pealegi on ajakiri muutunud väga lahjaks ja nagu lastepäraseks.Palju on lohisevaid artikleid, üle mitme lehe ulatuvaid lasketabeleid ja praktilist osa nagu eriti ei paista. Siin foorumis asjad hoopis teised, sõnavõtud särtskamad kõik tuleb elus ja jahist otse. Minul juba pahandusedki kaelas, et nagu metsas koosertamisest oleks vähe ,nüüd arvutihaige ka veel.Aga tarkuseivaid olen siit palju leidnud.
jahimees kah inimene või kuidas.
noorus on ilus aeg
Suletud