Jahti Jakt riided- saapad

Koondame rõivaste ja saabaste teemad siia alafoorumisse.
Vasta
jyrgen.
Postitusi: 1
Liitunud: P Juul 31, 2005 11:09 am

Jahti Jakt riided- saapad

Postitus Postitas jyrgen. »

On keegi ostnud? Kuidas kestavad? Kas kannatab üldse metsa minna ja kas külma ja vett peavad? Reklaam on küll kõva.
Pelle
Postitusi: 127
Liitunud: K Nov 24, 2004 7:38 pm

Postitus Postitas Pelle »

Sai ostetud juba paar aastat tagasi. (2003. mudel , veidi erinev kui praegu müügis). Mina olen küll rahul. Talvel külma ei ole tundnud, ilma termopesuta hakkab ainult pikalt liinis seistes jahe. Päris paduvihma ta kinni ei pea, pigem on riided pritsme- kui veekindlad. Suurim pluss minu jaoks oli see, et seda matrerjali on kergem puhastada kui mõne kallima margi puhul. Postimüügist "pimesi" tellida ma ei soovitaks. Riietega on ikka nii, et vaja selga panna ja proovida. Võibolla ei meeldigi või materjal vilets ja taskute jms. paigutus jama.
Kasutaja avatar
Jahimees
Postitusi: 416
Liitunud: N Okt 16, 2003 12:49 pm

Postitus Postitas Jahimees »

Pelle kirjutas:Postimüügist "pimesi" tellida ma ei soovitaks. Riietega on ikka nii, et vaja selga panna ja proovida. Võibolla ei meeldigi või materjal vilets ja taskute jms. paigutus jama.


14 päeva jooksul saad ju tagastada.
Kas tuleb jaht???
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

Sai kokkutulekul teist lähedalt näpitud. Seal oli ta väljas. Muidu kõik ilus kena, aga silma hakkas riivama see kunstnahk mis meenutas termatiini. IMHO see metsas küll kaua ei kesta, vähemalt minul, kes tõmbaks selle selga sagedamini kui 2x aastas. Mul ühed tuttavad proovisid selga ja neil selgus selline asi, et sama suuruse püksid ja jope ei sobinud nende kehaga vaid pidi olema ühe numbri jope ja teise numbri püksid. :?
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
smurf
Postitusi: 156
Liitunud: P Mai 08, 2005 1:42 pm

Postitus Postitas smurf »

Sai samuti kokkutulekul seda komplekti uuritud ja puuritud ning ka tellitud.Pidi kolme nädala jooksul kohale tulema.Ei usu et see väga kvaliteetne on aga selle raha eest võib ju tagavaraks osta küll,pluss veel mingi pesu ja pusa ka veel.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Minu arust on selle raha eest seal kaupa rohkem kui küll.Sai ka neid näpitud ja mis sa hing 2500 eest ikka tahad. :D GORE-TEX pükstest saab selle raha eest ainult ühe sääre,nii et kui see komplekt vett peab ja läbi hingab,siis raha õieti kulutatud.
kajahimees
Postitusi: 62
Liitunud: E Mär 28, 2005 1:53 pm

Postitus Postitas kajahimees »

Ka mina tellisin selle komplekti ja sain juba ka kätte. Metsas pole veel jõudnud kanda, seetõttu õmbluste kestvusest ja vee läbilaskmatusest ei oska kosta aga välimuse järgi on selle raha eest ikka riideid küll ja rohkem. Nagu eelkõnelejagi märkis, siis tõesti mõnd väga nimekat kaubamärki saad sama raha eest ühe püksisääre jagu. Igatahes selga proovides tundusid küll mõnusad soojad asjad olema, iseasi mitu korda nad pesemist kannatavad.
Kasutaja avatar
sammal.habe
Postitusi: 1180
Liitunud: P Jaan 04, 2004 7:43 pm

Postitus Postitas sammal.habe »

sain ka eile nood ürbid kätte. matka- purjetamis- ja muidukondamise kogemuste najal arvan, et riiet on selle raha eest küll & küll. ainult et natuke ebastandardsemate kehaosadega (pikad käed vms) sellidel tuleks ettevaatlik olla, mõõdud ju standard-inimese järgi paigas. ja eraldi komplekti osi ümber ei vahetata, ütles hääl telefonis :?
Kasutaja avatar
hendrik
Postitusi: 890
Liitunud: R Veebr 04, 2005 10:33 am

Postitus Postitas hendrik »

Ma olen ka õnnelike tellijate hulgas, sai kohe esimesel kättesaamise päeval korralikud vihmaristsed tehtud. Tundub, et (y) . Niipalju on, et see nokats jäi väikseks, pigistab pea ümber. Ma ei ole jõudnud helistada ja kaevata. Kui see nii on nagu sammal.habe ütles, et komplekti osi ei vahetata, siis on jant lugu... Seda internetitellimusega lubatud "peaprožektorit" ka ei tulnud, selle asemel oli korralik soe müts. Me happy :D Ei oleks nagunii osand sest tulest rõõmu tunda. Üldiselt positiivne tunne, esialgu vähemalt.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

See gükloop on hea asi,kui kopra pasimiselt läbi metsa auto poole murrad.Tihtilugu siis juba pime,sest kobrast ootad ikka niikaua,kui veel lasta saab,GPS-iga saad õiget rada küll pimedas minna,aga ilma valguseta praktiliselt võimatu,siis hea,kui hand's free lamp otsa ees.
Kasutaja avatar
Jahimees
Postitusi: 416
Liitunud: N Okt 16, 2003 12:49 pm

Postitus Postitas Jahimees »

Ka mina sain riided kätte ja tunnen rõõmu sellest fliismütsist. Oli kuulda, et esimesed partiid riideid tuli soome kaudu ja nendega anti kaasa see müts aga mis tulevad nüüd eestlaste vahendusel, antakse see lamp. Proovisin selga kogu selle komplekti ja sobisid kõik, just kui minule tehtud aga nokkmütsiga sama probleem, et pigistas.
Kas tuleb jaht???
Andres - saarlane
Postitusi: 174
Liitunud: E Dets 15, 2003 11:19 am

Postitus Postitas Andres - saarlane »

No nii mul ka riided käes ja metsas käidud. Nagu ma juba varem ütlesin ,ega riie ikka sinust paremat jahimeest tee - see tähendab ,et looma pole veel saand aga muidu päris kena.
See pesu tundub küll kahtlane nimelt läks olemine päris palavaks.Ja see fliis paneb ka higistama võrreldes teise ilma voodrita fliisiga.
Jope jälle liiga hea metsa minekuks aga see puudus läheb ehk üle.
Eks näis mis saabastest saab.
Egas elevant pole siga!
Kasutaja avatar
hendrik
Postitusi: 890
Liitunud: R Veebr 04, 2005 10:33 am

Postitus Postitas hendrik »

Helistasin ja uurisin samuti seda nokatsi ümbervahetamise asja - jutt jumala õige, vahetatakse ainult komplekte. Kui tahan saada suuremat nokatsit, saadan kõik komplekti osad tagasi. Uues komplektis saab paraja mütsi ja number-kaks suuremad riided. Ei hakanud tagasi saatma :D

Praeguse ilmaga on liiga soe see komplekt. Käisin eile metsas ja panin jope alla selle paksu fliisi, palav oli. Sama pükstega, kippus natuke liiga soojaks minema. Kuigi meeldis mulle see, et taskute juurest sai lukud lahti hoitud ja osa kehasoojust välja aetud. Samas peaks sügisene põdrajaht täitsa hea olema, kui mingi napp +kraad väljas.

Muide, kuna see fliismüts ei olnud kauba sisse lubatud, küll aga oli internetitellijatele lubatud kükloop, siis tõttöelda lubati mulle ka kükloop saata. Kuna nendepoolne eksitus või nii. Viisakas värk või nii. Siinkohal ilmselt kiitus ettevõttele, kes tahab kliente ja head mainet hoida. Meeldiv.
Kuigi ega ma pole seda kükloopi kätte saand. A lihtsalt pani muretsema, et äkki ongi hea koprajahilt sellega tagasi tulla :)
Mõnus Mäger
Postitusi: 35
Liitunud: E Juul 18, 2005 2:08 pm

Postitus Postitas Mõnus Mäger »

Kui sihipeal seista ja ammulisui oodata siis võibla on norm. aga aju ääres kaasa käies tuleb pükstest varsti piuksumist :lol:
jahe
Postitusi: 743
Liitunud: K Mär 24, 2004 10:03 am

Postitus Postitas jahe »

Mõnus Mäger kirjutas:Kui sihipeal seista ja ammulisui oodata siis võibla on norm. aga aju ääres kaasa käies tuleb pükstest varsti piuksumist :lol:

kas teil liiguvad mõlemad või ,nii ajajad kui ka need kes ees seisavad,ohtlik värk või mis :M
243win
Vasta