IZ-94 12/76& .222rem

2005. aasta teemad
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas Ahto Kattai »

muhv kirjutas:Tegelikult on neid rebaseid 3tükki käivad ülepäeva mul siin põllus parti luusimas. Lähemale kui 60-70m ei tule ja mõtlesin et kui pardi kaelustuvijahti pean põllus ja naise setter tollerdab niikuinii koguaeg jalus ja varsti on haned kohal. Peaks selle koeraga teinekord põldpüüjahtigi ja siis saab ülemist haavlirauda edukalt kasutada. Blaserit selleks porismüttamisepuhuks osta on vist pisut kallis ja optikat ei plaani ostagi ja mingi 50-60meetrit peaks see vintraud ikka lahtise sihikuga jooksma. Mul on majataga lahmakas põldu ja poolvesist heinamaad ja elu on näidanud et varsti on haned kohal :wink:

:D Nii konkreetset juttu pole mina küll enne kuulnud-kolme rebase pärast vaja spets püss osta .Kirjutasin BM -iga pea täpselt sama jutu ,aga ta jõudis enne postitada.Oman ise ka kombit ia väidan , et pole ta ei üks ega teine ,praktiliselt üheraudne püss ja linnujahiks ikka ta ilmselgelt sobimatu.Tean nii mõndagi meest kes kombist loobunud.
Kivi kotti!
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

Vaat nii ongi, ega enne oma katsetust seda asja selgeks saagi. See probleem, mida kirjeldad, muidugi püssi ostmiseks ehk siiski liiga kõhn on. Pead ikkagi endale enne selgeks tegema, milles küsimus.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

To Muhv:
Mis sul seal kapis praegu on,et neid rebaseid maha ei saa?
Ja seda 94 sa nii jooksma ei saa,et rebaseid küttida.See sinu soovitud .223 Rem on hea ja täpne kaliiber selle jahi jaoks,aga kombi relva peal ei pääse see täpsus löögile.No ja kombain on ikka kombain,ne rõba ne mjasa :D
Tahad rebasejahiks odavat vinti,siis osta IZ18 .223Rem või .222Rem ja hea odav moon ,relv ise ka poolmuidu käes võrreldes teistega.
Pauli
Postitusi: 1291
Liitunud: E Nov 29, 2004 4:03 pm

Postitus Postitas Pauli »

Sa vaata muhvi varasemaid (ennekõike esimesi) postitusi, mina sain küll aimu mis tal seal kapis olla võib :wink: . Ja siis öeldakse, et vana koer uusi trikke ei õpi :D
Kasutaja avatar
hendrik
Postitusi: 890
Liitunud: R Veebr 04, 2005 10:33 am

Postitus Postitas hendrik »

Mind nagu pani ka imestama, et tikkade&blaserite omanikud nii aktiivselt izhe otsivad :D . Mossel õige soovitus, et asjast aimu saada, vaata varasemaid... :wink:
Suletud