kas kobras paati kardab

2005. aasta teemad
taavi kask
Postitusi: 4
Liitunud: T Mai 10, 2005 3:39 pm

Postitus Postitas taavi kask »

millal see oli kui kevade siis võis tal olla mingi aine puudus :lol:
saialõikaja
Postitusi: 406
Liitunud: E Okt 04, 2004 10:03 am

Postitus Postitas saialõikaja »

pole teist kyll ise paadist püüdnu aga Pedja peal suvel kalal olles ujusid koprad kyll teinekord 4-5m kauguselt mööda ja väga justkui ei peljanud
veix23
Postitusi: 53
Liitunud: K Jaan 05, 2005 5:03 pm

koprajaht

Postitus Postitas veix23 »

toda paadilugu ei tea küll, kuid alles möödund nädalavahetusel hiilisin mööda kraavi äärt ning jäin neid üks 15m tammist ülesvoolu passima. Ei läinudki kauem kui 20min, juba algas igavesti lõbus kobraste sulistamine üks 25m kaugemal ja lähemale nad ei tulnud. Krõbistamine käis ümberringi kõikjal, kokku nägin kolme erinevat, kui olin sääl neid koolmveerand tundi passind lõin käega ja hakasin ligi hiilima. Kaks suurt looma jagasid matsu välja ja sukeldusid, kuid selle aasta poeg ei teind must väljagi ja nii ta saigi õhta ka ära nülitud. Arvasin küll, et koprad on üliettevaatlikud loomad, kuid nood tundsid küll end väga turvaliselt. 8)
Jaht on nagu väga hea õpetaja tund, kust puudumine tuleb kõne alla ainult siis, kui tõesti tõsine haigus ei luba voodist tõusta.
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Re: koprajaht

Postitus Postitas honkomees »

veix23 kirjutas:...Arvasin küll, et koprad on üliettevaatlikud loomad, kuid nood tundsid küll end väga turvaliselt. 8)

kindlasti pole kobras mingi üliettevaatlik, ennem vastupidi. Nii mitugi korda olen lihtsalt astudes, mitte hiilides, eneselegi ootamatult koprale laskemaale sattunud. Aga kas ta suvatseb ühes kindlas kohas välja tulla, ja millal, vot see on küsimus. Istub nii mitmeid päevi oma urus ja kõik.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

Minu kogemused näitavad, et paati see elukas ei paista kartvat. Ja niikaua kui ta tuld ja valu pole saanud, on ta kõige kõrvalise vastu üsna ükskõikne.
Suletud