Heh,siin kopra sabast ka roog olemas,tuleb välja,et sabal nahka vaja maha võtta. Selle tegemata jätmine võib-olla ka eelnevate katsetuste luhtamineku põhjus.
trucker kirjutas:Heh,siin kopra sabast ka roog olemas...
Aga näe Tavalisi põdramokkasid polegi!? On küll eksootilisusest paar korda ammu tehtud. Oli jandamist nendega.
Start käimas! Hea kraam läeb enamasti aia taha!? Ehk keegi annaks nõu tulemuslikumaks ja kiiremaks töötlemiseks?
Naiste jalasäärte karvaeemaldamise geeli ka ei tahaks nagu kasutada
Ega teist viisi polegi karvade eemaldamiseks kui keetmine ja pärast noaga maha kraapimine või lõikamine kuda keegi tahab!? Mina olen keetnud umbes 2 tundi siis on kenasti pehme ja kõik see ollus tuleb lahti.
Iseenesest mõistetavalt koos maitseainetega!
Kõige lihtsam on põdramokki viimistleda (vast on õige sõna), peale kupatamist üliterava noaga kogu pealiskihti lõigates. Sõõrmete, eriti nende sisemine osa kaapida. See nõuab aga ikkagi vaatamata kõigele osavust ja kannatust ja parajat kupatust, mitte keetmist. Roog ise, kui ikka noorema loomaga tegemist, mu meelest väga hea. Lõpptulemuse vormistamiseks on kümme võimalust, fantaasiat ja köögikogemust ainult vaja.