"Eesti Jahimees"

2005. aasta teemad

Kas sinu postkasti käib "Eesti Jahimees"

Jah
57
70%
Ei
24
30%
 
Hääli kokku: 81

jahe
Postitusi: 743
Liitunud: K Mär 24, 2004 10:03 am

Postitus Postitas jahe »

viimases numbris rääkis veel keegi soku pillitamisest ,et keegi ei oska ,ei tea ,ei taha jne. aga ise ka nigu ühtegi tarka nõuannet pillitamise kohta ei öelnud ,tühi jutt mu meelest.
243win
Kasutaja avatar
Shogun
Postitusi: 105
Liitunud: R Dets 26, 2003 2:33 pm

Postitus Postitas Shogun »

Nii nagu muudes asjades - alati ei ole otstarbekas ja võimalikki vana parandada, või ümber teha, nii ka siin ja praegu. Ehk peaks hoopis uue ajakirja üllitamise peale mõtlema? :roll:
Metsas on loomi - jahimees. Metsas on liha - salakütt.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

jahemees kirjutas:viimases numbris rääkis veel keegi soku pillitamisest ,et keegi ei oska ,ei tea ,ei taha jne. aga ise ka nigu ühtegi tarka nõuannet pillitamise kohta ei öelnud ,tühi jutt mu meelest.


Soku viledest ja pillitamisest vaata Jääger-online Jahipauna lehelt,otsi sealt soku pea ülese ja klõpsi sellel.Seal minu poolt kirja pandu väike ülevaade.Ja pillitanud olen täpselt selle skeemi järgi,mis seal kirjas ja kõigi vilede peale reageerib,eriti hea tulemuse sain,kui lähedal võpsikus olevat sokku pillitasin selle puidust vilega ,kuid n.ö. ümberpöördult,mitte ei puhunud vilet,vaid vile tagurpidi suhu ja õhku sisse tõmmates.Väga mõnus tunne oli,kui sokk robinal kümmnekonna minuti pärast võpsikust välja tormas ja otse ette seisma jäi :lol: .Oli selline noorhärra kaheharuliste sarvekestega,proovisin siis tema peal terve vile arsenali ära.Iga vile peale kikitas kõrvu ja vahtis minu poole ja seisis ilusti paigal.Haukuma mu peale ei hakanud,järelikult oli kõik kombes.Kuna küttimise soovi polnud,siis katsusin vähe aja pärast vaikselt minema hiilida ja nõks eemal nägin teist sokku,see juba tõsisem poiss oli ja suund oli tal täpselt minu pillitatud koha peale.Nii et töötavad viled küll.Ainult kahjuks lõppesid nad mul otsa ja momendil poes müügis pole.Ehk jõuan veel käbekärmelt juurde hankida. :D
baddmann
Postitusi: 2830
Liitunud: E Nov 15, 2004 11:27 am

Postitus Postitas baddmann »

Seonduvalt EJ viimase aja huvitavuse vähenemisega ja lähtudes põhimõttest, et kritiseerida on alati lihtne, aga et ise paremini teha.... ;), tekkisid järgmised mõtted.

Antud foorumis on mitmetegi kasutajate poolt välja öeldud tõdemus, et foorumist on rohkem ja huvitavamat lugemist leida, kui (seni) EJ-st. Kuna foorum on Truckeri hallata (ja mis seal salata, ikkagi teatavas mõttes tema äri osa, seda toetav "moodul"), siis oleks mul eelkõige talle, aga ka kõigile teistele huvitatutele järgmine ettepanek,.

Foorumi kasutajate seast võiks vabatahtliku etteastumise ja foorumi haldaja poolse heakskiidu baasil moodustada mõneliikmelise n.ö toimetuse (nimetus võiks olla muidugi veidi vaimukam ja omaloomingulisem, kuid hetkel ei turgatanud midagi pähe). Toimetus kontakteeruks EJ toimetusega ning teeks ettepaneku vastastikku kasulikuks ja EJ arendavaks koostööks. Loodetavasti ei jäeta sellist ettepanekut ka tähelepanuta.

Eelduseks oleks muidugi, et kõik ülejäänud foorumlased (nimetagem meid siinkohal selliselt, iseenesest võivad ju kaasa lüüa ka kõik ülejäänud, kuid nad muutuksid vist siis ikkagi teataval määral foorumlasteks) võtaksid rohkem või vähem aktiivselt osa artiklite, nupukeste, arvamuste ja muu sarnase ajakirjandusliku kirjutamisel. Toimetus (so foorumitoimetus) vaataks kirjatöö üle, ehk parandaks ja lühendaks seal kus vaja, võimalik, et kirjutaks omapoolsed arvamused-täiendused või mida iganes ning edastaks juba EJ meeskonnale valmis, loodetavasti avaldamiskõlbuliku kirjatöö. Autoriks oleks, selge see, ikkagi esialgne kirjutaja, märge oleks muidugi juures, et kaastöö on saabunud Jääger online veebifoorumi vahendusel.

BM
@ väsitavast mõttetööst toibumas hetkel :D
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas Ahto Kattai »

Pole laita mõte :!: Omaltpoolt lisaks -pakutavad teemad võiksid kuidagi hääletamise teel selguda,siis nagu oleks asi kandvam.
Kivi kotti!
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Jah,mõte päris hea!EJ kohta pole endal nagu midagi halba öelda,mõtlen seda,mis kirjutatakse.See kuivem pool, statistika pool ka ju päris hea,kus kohast sa ikka siis seda mujalt leiad.Aga jahitehnilisemat ja relvade poole pealt natuke kasin.Kaupo kirjutab seal laskmisest küll,aga võiks enam materjali olla.Seda enam,et emakeelset ja kaasaegset materjali ju meil praktiliselt pole ja asi muutub ning uueneb ka pidevalt,nii et raamatut pole mõtet kellelgi kirjutadagi ja ajakiri olekski see ainuõige väljund meie väikese riigi kohta.
Minul pole selle vastu midagi,et siinset netikeskonda kasutada,aga seda,et ära märkida,et kirjutis valmis Jääger-online foorumi vahendusel,vist ei saa,see läheb juba reklaami alla. :lol:
Kribame näiteks ühe artikli kevadise nepijahi teemal valmis ja vaatame kas me ükskord saame selle jahi tagasi,see oli nagu allapoole vööd löök meie jahitraditsioonile.
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Postitus Postitas sooviku »

Ja nüüd järgmine löök.Viimases EJ-s oli minu jaoks päris suur üllatus.EJS korraldab konkursi lipu ja vapi uuendamiseks.Meie käest ei ole keegi küsinud.Kes otsustas muuta,miks otsustati muuta?Kas metsis ei kõlbagi enam vapilinnuks või tahetakse nüüd vapi-lipu peale kährikut?
Pauli
Postitusi: 1291
Liitunud: E Nov 29, 2004 4:03 pm

Postitus Postitas Pauli »

Pole küll detailidega kursis, kuid paanikaks vaevalt et põhjust on. Tõenäoliselt samalaadne lugu nagu ELFi sümboolika uuendamine mõned aastad tagasi: et praegune ilus küll, aga liiga kribu (detailirohke) igale poole trükkimiseks-tembeldamiseks ja tahetakse samade motiividega aga uut ja lihtsamat.
Suletud