Bullterjer

2005. aasta teemad
Suletud
jaht22
Postitusi: 8
Liitunud: K Sept 28, 2005 10:20 am

Bullterjer

Postitus Postitas jaht22 »

kas keegi oskab öelda kas bullterjeriga oleks võimalik jahti pidada nt seale,põdrale,kährikule jne?lugesin et kunagi neid jahiks kasutati aga kas see tänapäeval ka toimib[/i][/b]
gloss
Postitusi: 110
Liitunud: E Dets 06, 2004 8:34 pm

Postitus Postitas gloss »

Ei, ametlikult kindlasti mitte. Koer iseenesest võimaldab jahti pidada küll, arvan et iga koer võimaldab, seadusandlus samas niimoodi ei arva.
bighornet
Postitusi: 414
Liitunud: P Jaan 30, 2005 6:16 pm

Re: Bullterjer

Postitus Postitas bighornet »

jaht22 kirjutas:kas keegi oskab öelda kas bullterjeriga oleks võimalik jahti pidada nt seale,põdrale,kährikule jne?lugesin et kunagi neid jahiks kasutati aga kas see tänapäeval ka toimib[/i][/b]


ilusamad jahid on ka bolonkaga, näitab hambaid juba kodus peegli ees, nagu tõeline E.Valteri JAHIKOER RAMSES, kuid...

üheks töödeldavamaks lihaosaks on aegadest aega loetud tagasinki..
lhttp://www.kennelliit.ee/dokumendid/ee ... 06970a011c
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Postitus Postitas sooviku »

Oh,mina küll bullterjeriga samas jahis olla ei tahaks.See võib ju inimese ja looma segi ajada.Ja mis teistest koertest järgi jääb?Küll siin pakutakse jahiks ikka igasuguseid koeri.Varsti kindlasti ka spitse ja rotveilereid.Peaks jääma ikka nende juurde,kes on ennast Eesti metsas ja maastikul tõestanud.
Kasutaja avatar
hendrik
Postitusi: 890
Liitunud: R Veebr 04, 2005 10:33 am

Postitus Postitas hendrik »

[quote="gloss"]Ei, ametlikult kindlasti mitte. Koer iseenesest võimaldab jahti pidada küll, arvan et iga koer võimaldab, seadusandlus samas niimoodi ei arva.[/quote]

Mulle see koer oli isegi sümpaatne mõni hetk tagasi, uurisin ühtteist ta kohta. Seda, et jahil kasutada ei või, ma ei märganud kusagil kirjas olevat. Äkki annad vihjeid, miks siis seadusandlus ei luba??

Põhim on temaga võimalik jahti pidada. Mida konkreetselt, see on küti ja konkreetse koera asi. Jama on ta puhul see, et kaalub koletumalt palju ja on kohati selline aeglasevõitu. Ühel tuttaval kunagi jäi kadunuks. Arvas, et oli kevadise suurveeajal läbi jää vajunud ja ilmselt uppunud. Aga muidu ei ole ta nii hirmus midagi, et hirmsasti kartma peaks. Kui mõnda peab, on see juba peremehe süü.
bighornet
Postitusi: 414
Liitunud: P Jaan 30, 2005 6:16 pm

Postitus Postitas bighornet »

sooviku kirjutas:Oh,mina küll bullterjeriga samas jahis olla ei tahaks.See võib ju inimese ja looma segi ajada.Ja mis teistest koertest järgi jääb?Küll siin pakutakse jahiks ikka igasuguseid koeri.Varsti kindlasti ka spitse ja rotveilereid.Peaks jääma ikka nende juurde,kes on ennast Eesti metsas ja maastikul tõestanud.


Vt lubatud jahikoerad...NORBOTTEN SPITS (276) :)
Jõudu jahikoerte kasvatamisel!
Suletud