foorumlaste ühisjaht

2005. aasta teemad
Suletud
jaht22
Postitusi: 8
Liitunud: K Sept 28, 2005 10:20 am

foorumlaste ühisjaht

Postitus Postitas jaht22 »

kas ja kui paljud foorumlased oleks huvitatud ühisjahist(rebane,kährik jänes).kas kellelgi oleks välja pakkuda koht kus sellist üritust korraldada nt mõni mereäärne hooldusala.kas keegi veel on nõus sellise ürituse korraldamisel kaasa aitama.hakkaks varakult juba organiseerima et asi ikka välja tuleks.ise tuleksin koos taksiga ja paar sõpra hagijatega ajama samuti võiks kõik kellel koerad rebast ja jänest ajavad kaasa lüüa.KUI KOHA LEIANE VÕIKS JU ASJA ÄRA TEHA! IGASUGUNE ABI JA NÕU ON TEREDULNUD.
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Nii, siinkohas ei saa sõna võtmata jätta :) 2 üritust juba korraldamise poolelt seljataga ja loodetavasti saan mõne kontsosse lisaks. Hetkel mõtleingi, et tomban mingi hetke hinge ja loodan, et keegi mõnest ideest kinni võtab. Rebase-jänesejaht on minujaoks suht valus teema, see on üks mu lemmikajahte. Päris pull ikka kui koerad kilkama hakkavad ja siis mingi reps metsast välja kihutatakse :) Olgu, see selleks.
Nüüd siis asja juured.
1) Koerte teemal ei oleks arvatavasti probleemi, nagu siin kuulda, taks, 2 hagijat... kui leiaks lahedate põldudega koha, siis hr. Lurich-i hurt (kui tal aega on). kindlasti tuleks veelgi koeraomanikke. See oleks siis lihtne osa.
2) Majutus ja jahipiirkond. Kuna võimalik on isegi 30ne inimese kohale tulemine (kui just limiiti ei seata ja aeg soodne juhtub olema), siis võib majutusega kitseks minne. Õnneks on nii, et mingist momendist on põdrad lastud, sead ka mingis osas, lund veel on ning neid tükke, kus rebast-jänest küll, ja sigu-põtru polem jagub. Seega, probleemiks saab majutus. Vaja oleks köetavat pinda, kus saaks madratsid maha visata, süüa teha, vett oleks... pliit oleks... et saaks ka suure poti-panniga süüa teha. Kui selline koht leida, siis edasi tulevad juba läbirääkimised jahipiirkonna tegelastega. Rebasejahiks keegi tõkkeid vast ei tee... iseasi kas jänest lasta lubatakse. Kui kellelgi selline koht olemas, siis oleks mega. Nõuga võin siis igati abiks olla. Njah, hädapärast saaks uurida ka nädalavahetustel koolimajade teemat, sinna enamasti lubatakse madratsid maha laoada, koolisööklas süüa teha... (kui sellised asjad EL nõete eemal ära pole koristatud).. ja kantseleis rebast nülgida ;) Peaasi, et tutvuseid oleks ning asi korrektselt tehtud. Ok, uurige ja andke teada.

Ps. Kakuke, vana kurjam, jättsi nüüd tiiru siga laskma minemata... (no, mina passingi seetõttu siin)... ja Mosse & co on kitsejahis... aga lohutuseks võib juba öelda, et sel teemal sai Kakuke käe valgeks :)
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Suletud