Söötja

2005. aasta teemad
Kasutaja avatar
Kolevoll
Postitusi: 249
Liitunud: E Apr 05, 2004 2:16 pm

Postitus Postitas Kolevoll »

Vot, hästi jaheda ilma korral paistabki see vooluallikas kõige nõrgem lüli olevat selle riista juures. Aga kui ilm on selline nagu sel hooajal on olnud, siis ei tohiks küll mingisugseid tõrkeid tekkida.
Kasutaja avatar
Patterdale
Postitusi: 195
Liitunud: L Nov 06, 2004 12:32 pm

söötja

Postitus Postitas Patterdale »

Kuristiku tn on ka söötja müügil vähe kallim,kas keegi oskab seda söötjat
kommenteerida.
Kasutaja avatar
Jahimees
Postitusi: 416
Liitunud: N Okt 16, 2003 12:49 pm

Postitus Postitas Jahimees »

zakslane kirjutas:Katsetame ka kohe 9V akusid, eks siis näis kaua need kestavad. Fotokal kestavad küll akud kauem kui patareid.
Samas on ka müüa erineva suurusega 9V akusid, uurisin neid arvuti firmast, olid vist mingid UPS'i akud, täpselt ei mäleta enam. :)


Kas on midagi kuulda tulemustest, sest patareide vedamine metsa läheb üpris kulukaks. Või on keegi söötja omanik midagi muud välja mõelnud.
Kas tuleb jaht???
Siili
Postitusi: 416
Liitunud: E Aug 09, 2004 10:23 pm

Postitus Postitas Siili »

Upsi akud on 6v ja 12 v.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

9V akudega asi toimib ja tuleb vähem kulukas.6V aku võib ka panna ,küsisin tehasest järgi.
Söötja mis Kuristiku tn. on sama firma oma ja tuleb samuti müüki,sinna juurde aku ja päikesepatarei,siis jääb vooluallika pärast muretsemine üldse ära.Neid ma hinna pärast alul ei võtnud,aga kui huvi on,siis kindlasti.
Kellamees
Postitusi: 161
Liitunud: K Mär 23, 2005 2:54 pm

Postitus Postitas Kellamees »

Kuskil foorumis jooksis läbi pilt natuke suuremast söötjast kui piltidel olev "mini". Kahjuks ei ole meeles, et oleks ka andmeid sellele kohta lisatud. Kui keegi oskab suunata täpsema info (hinna ja efektiivsuse) juurde oleks tänulik.
hugo
Postitusi: 4
Liitunud: T Juun 28, 2005 4:01 pm

söötja

Postitus Postitas hugo »

tahaks veel söötja kohta ? Kui jämedat sööta panna saab?Kas tammetörud,oad ja kartulit puistab?
või on palju tahetud.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Re: söötja

Postitus Postitas Mart »

hugo kirjutas:Kas tammetörud,oad ja kartulit puistab?
või on palju tahetud.


See on palju tahetud jah,mis liig see liig :D Maisiga funktsioneerib normaalselt,aga uba noh ma ei tea pole proovinud,aga arvan,et raskeks läheb :lol:
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Meil nüüd ka siis selline lugu, et sai koosolekul (varakevadel siis) otsustatud, et ostame söötja ja proovime. Asi tehtud... kuid mõtlesime, et suvel pole asjal mõtet. Nüüd siis asi umbes kuu üleval. Põhiliselt loopinud tatart ja kaerahelbeid (kulakud, nagu me oleme ;) aga tegelikult on mingid inimtoiduks mittesobivad laojäägid), vahepeal maisi. Ja sigadele meeldib. Jahti seal pole veel teinud. Äkki jõuame seal talvel natuke neid kiusata kah (jama selles, et seal käivad paar meest korraliku koerapundiga rebastele-jänestele jms tuult alla tegemas, ja siis pole seal kogu talv sigu enam näha. Njah, üks mees selline, et teda ühisjaht ei huvita enam mõnda aega ja siis käib seal ka kus sead jms... kuigi, on selliseid kohti küll ja küll kus sigu-põtru pole aga pisividinad korralikult). Ok, põhimõtteliselt, teema juurde tagasi tulles, on nii, et 2 paari akusid, keegi kes neid vahetamas käib ja laadimas (kui soetate, siis arvestage akude ja laadija kulud kohe juurde), sööt kah ning väga mõistlik lisavidin. Soovitan soojalt. Jahiseltsi arvelt pole enamasti seda eriti keeruline soetada ka, kui just eelarve pole tehtud ots-otsaga välja tulekuks.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Hunter30-06
Postitusi: 102
Liitunud: L Dets 11, 2004 5:45 pm

Postitus Postitas Hunter30-06 »

[Ok, põhimõtteliselt, teema juurde tagasi tulles, on nii, et 2 paari akusid, keegi kes neid vahetamas käib ja laadimas (kui soetate, siis arvestage akude ja laadija kulud kohe juurde), sööt kah ning väga mõistlik lisavidin. Soovitan soojalt. Jahiseltsi arvelt pole enamasti seda eriti keeruline soetada ka, kui just eelarve pole tehtud ots-otsaga välja tulekuks.[/quote]


Mis akusid sa kasutad ja kust neid saab?
AH MINGE METSA!!!
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Kasutan 9 V Titanum akusid. Ise sain need USAst (tuttav varustab mind paar korda aastas igast kraamiga, kui mul miskit vaja juhtub olema ja sealt hea tuua). 9 V akusid saab Eestist kah. Arvasin soojenduseks, et mis see ära pole, poodi ja akud olemas. Halligi, paar fotopoodi ja elektroonikapoes käik ning parim tulemus oli lubadus need akud mingiks ajaks tellida (internetis näitas, et laos olemas, aga polnud). Samas, ma suht kindel, et neid siiski liigub ja mingi eriline haruldus pole (kuigi meite maal neid kasutatakse vähem). Ja tol korral oligi lihtsam tuttavale öelda, et kui tuleb, võtku kaasa. Eestis peaks olema ühe aku hind mingi 70 eq kandis. Laadija kah usast ja maksis mingi 20 usd kanti (ei mäleta enam täpselt). Eks ta kokku üle tuhande tuli, kuna söötja teemal oli seltsis kokku lepitud, et selle katteks raha olemas, ja muu nänni teemal siis ei mõelnud veel, muretsesingi ülejäänud kraami oma kulu ja kirjadega (nu, tegelikult on nii, et vastutasuks, varustan seda tuttavat vahepeal ulukilihaga).
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Kasutaja avatar
Jahimees
Postitusi: 416
Liitunud: N Okt 16, 2003 12:49 pm

Postitus Postitas Jahimees »

Mina kasutan omal söötjal 6V akut ja toimib eduliselt, nii, et ei pea olema 9V, patareidega oli variant pisut jama aga akuga (y) . Söötja on pandud 100 l. tünni külge. Hea hooletu, tünn maisi täis ja aku ka kestab, ei pea väga tihti käima vaatamas.
Kas tuleb jaht???
Suletud