Jahti Jakt riided- saapad

Koondame rõivaste ja saabaste teemad siia alafoorumisse.
Vasta
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Huvitav,miks meil seda Jahti-jakt Pro mudelit ei müüda,üle lahe igatahes neil uus mudel saadaval,ikka tükki maad parem pidavat olema,kaks paari pesu kuivatab nahka ja sääsevõrk kaasas ja ühtteist veel muudatusi,kapuuts,traksid ja palju muud.Hind küll natuke kopsakam,aga ei hullu midagi 250 EUR-i.http://www.eratukku.fi/jahtijakt%5Fpro/jj_pro/pro_intro.htm
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

Enne on vaja vanadest laovarudest lahti saada, sellest see ulatuslik sooduskampaania. Küll pärast jõuab ka uut mudelit müüa.
Kasutaja avatar
3karu
Postitusi: 14
Liitunud: N Nov 04, 2004 12:58 pm

Postitus Postitas 3karu »

Kaalun soetada Tucklandi gore-texe, kuid proovides natuke rõhub jalale pealt poolt, samas ei ütleks, et mul oleks kõrge jalg. Muidu tunne väga OK. Oskab keegi nõu anda, kas kandmisega annab järele?
smurf
Postitusi: 156
Liitunud: P Mai 08, 2005 1:42 pm

Postitus Postitas smurf »

Jah,annab küll järele,mul algul ka natuke rõhusid jalga.Need ongi eelmise aasta mudelist pisut kitsama kujuga aga tald on palju pehmem.
Kasutaja avatar
Eik
Postitusi: 1237
Liitunud: L Jaan 25, 2003 12:18 am

Postitus Postitas Eik »

No nii, natuke siis negatiivset ka :? , pean vist tänama oma sisetunnet, et ei läinud reklaami ohvriks mida nendele riietele tehti. Esimene halb kogemus meie sektsioonis olemas, metsas oli ropendamist päris ohtralt, kuna pooltel meestel see komplekt soetatud ja mõnel plaanis veel.
Tegemist oli tavalise põdrajahiga ja ohver oli ajaja, tema väitel kärises õmblus liiga kergelt mingi peenikese oksa otsa :shock: (loogiliselt peaks ikka enne kangas järgi andma kui õmblus) ja veel on kaks meest pidanud oma fliiside õmblused üle laskma kuna nende vooder olevat kaenla alt lahti hargnenud.
Kindlasti on see ülikond mugav pukis, pardijahil ja kalal aga ajusse minu arust ei kõlba. Muidugi on võibolla tegemist erandiga, igatahes soovitasin firmasse pretensioon esitada ja oma kappi neid ka ei taha. Näh enne ei märganudki, tagatasku nurk ka lahti ju, alumisel fotol.
Pilt
Pilt
Viimati muutis Eik, E Okt 31, 2005 9:17 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Nii ta on ,aga omalt poolt lisaks,et see niit oli ikka saast,kui siis ripnenud niidi sealt lahti harutasime ja tugevust proovisime,siis nõukaajal õmmeldi ka tugevama niidiga.See oli nüüd küll üllatus,sai ikka kardetud,et kaua tal seda veepidavust on ja üldse kanga kvaliteeti,aga mingi mäda niidiga asi kokku lasta,no see pole küll koht,kus kokku hoida.Mehel nüüd jama,ise kokkuõmmelda ka ei saa,ei jää veekindlaks.
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Jahi-Jakt riided saapad

Postitus Postitas jorr »

Oli ka juhus neid saapaid käes hoida, vajasid parandust.Õmblused on tehtud liiga peene niidiga ja kui niit läbi kulub, siis parandada viletsd.Temal on vooder spets materjal ja parandades tuleb õmmelda läbi voodri.Pealne muidu korralik juhtnahk aga 5sm õmbluse peale panin 3 nõela õhtule.Teine viga mis nägin,tallad on valatud tald ja alla liimitud, kuid valatud talla serv on terav, käies lõikab see pealsele päka kohalt prao sisse.Juhtnahk muidu oli varem jalasõbralik, sest pargiti taimpargiga ja tulemuseks selline pehme, paks ja tugev nahk.Hooltamist vajab ka Jahi Jkt saabas ja kindlasti metsast tulles määrimist,mingi veekindla määrdega Merelõvi vm, siis alles kuivama, mitte vastupidi.Aga see ainult kingsepa arvamus.
noorus on ilus aeg
kajahimees
Postitusi: 62
Liitunud: E Mär 28, 2005 1:53 pm

Postitus Postitas kajahimees »

Ka minul on õnnestunud üks õmblus Jahti Jakt komplekti pükstel lahti saada, nimelt on sääre allosas üks lapp, millega saab püksisäärt ümber jala pingule tõmmata ja krõpsuga kinnitada. Metsas rägastikus liikudes juhtus kuidagi mingi oks just sinna lapi ja krõpsu vahele ja õnneks ei tõmmanud lõhki, vaid õmblusest lahti.
Jalanõude kohta- üsna mugavad käia kuid ilma töötlemata kolmas kord olid jalas ja märjas rohus ning väikses lumes käies hakkab külgedelt ülalt serva vahelt niiskust sisse laskma. Ilmselt tuleks töödelda, kas Gore-Tex-ile mõeldud vahendeid on õige kasutada? Või midagi muud?
Kasutaja avatar
sammal.habe
Postitusi: 1180
Liitunud: P Jaan 04, 2004 7:43 pm

Postitus Postitas sammal.habe »

ma olen neid pükse linnas kandnud. igapäevaselt ning juba mitu nädalat. ju ta siis sihuke linnariie ongi?
see pealamp andis küll üsna kähku otsad. seejuures sügis-hilisõhtusel Ahjal mootoriga kummipaadiga sõites, nii et eriti õnnelik ma asjade sellise käigu üle polnud... :roll:
Kasutaja avatar
Eik
Postitusi: 1237
Liitunud: L Jaan 25, 2003 12:18 am

Postitus Postitas Eik »

Meie meestel ei tööta see otsmikulamp enam kellelgi.
Andres - saarlane
Postitusi: 174
Liitunud: E Dets 15, 2003 11:19 am

Postitus Postitas Andres - saarlane »

Saabastel pole ka mingit kasutusjuhendid kaasas.Et kas määrida ja millega määrida.Reklaam ütleb, et 100% veekindel.Igatahes enda omad saadan tagasi.
Egas elevant pole siga!
Joosep Käba
Postitusi: 1354
Liitunud: E Okt 18, 2004 9:57 am

Postitus Postitas Joosep Käba »

Ei ole tasuta lõunaid härrased. :D
Omal jupi kallim saabas olnd nii 4-5 asstat juba. Saabas ei ole ikka kummik, et lähed vette ja vahid päev otsa. Ja samas vajab määrimist, muideks ka korralik kummik seda vajab.
Saapa määrdeks olen kasutanud Nickwax veekindlat vaha mida Matkapunkt müüb. Kohe märja saapa peale ja toasoojas kuivades tõmmab siukse pehme vahaja kihi peale. Paar metsaskäiku peab jala kuivema ja siis jälle määrida.
Meindli saabas võibolla parem vett peab aga hind mulle ei sobi. :shock:
mustlesk
Postitusi: 635
Liitunud: N Dets 02, 2004 1:48 pm

Postitus Postitas mustlesk »

zakslane kirjutas:Meie meestel ei tööta see otsmikulamp enam kellelgi.


Mis nende lampidega siis juhtunud on et ei tööta?Ise ostsin samasuguse lambi kokkutulekult ja töötab tänaseni samade patareidega mis sees olid.Korra ka puu otsast alla sadanud koos lambiga,väheke liimi ja jälle korras.
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas Ahto Kattai »

mustlesk kirjutas:.Korra ka puu otsast alla sadanud koos lambiga,väheke liimi ja jälle korras.

Liimi siis kas enda kontidele v lambile :D
Kivi kotti!
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

Eks see JAHTI - ülikond ongi rohkem härrasmehe jahiülikond. Ei see pole mõeldud ajale, nülgijale ja ka muidu aktiivsele meiesorti jahimehele. Sädemeid kardab jne. Lambiga on sedasi, et selle kontaktid ei jookse päris hästi kokku. Mul juba esmasel katsel korki lõpuni keerates ei saanud lampi põlema. Natuke nikerdasin kallal, ennäe imet, töötab korralikult. Saapad minu meelest ei ole üldse kõneväärt, täisjama. Tellisin USA-st härjanahksed, sugulane trehvas koju käima, tõi ära. Kogu kulu - 1300 eeku ja saapad missugused - min. õmblustega, pehmed, spets. laia liistuga sama VIBRAM-tald.
Vasta