ZOS

2005. aasta teemad
Suletud
messon
Postitusi: 3
Liitunud: R Apr 30, 2004 11:54 am

ZOS

Postitus Postitas messon »

ZOS 4*12*50 kas keegi oskab selle optika kohta midagi öelda,kelle toode ja kõik head ja vead :shock:
Kasutaja avatar
metsavana
Postitusi: 82
Liitunud: K Okt 20, 2004 6:23 pm

Postitus Postitas metsavana »

Ma paar kuud ZOS optika omanik küll veits teine sort aga sama firma 3-9*50E. Nähtavus temaga päris hea , kuid punatäpp on liiga tugev , sellel küll 11 reguleerimis astet kuid videvikus uue patareiga ka 1 peal liig tugev . Kui ostad selle optika sis kindlasti 30 mm-se toruga .Üllatav et rist on paigas püsinud kogu selle aja sest ühel tuttaval liikus rist peale laskusid paigast pidevalt ära , ja praktiliselt uuel sama firma optikal. Ka see veekindlus on suht küsitav . Loodan et ta paar aastat ikka vastu peab, sest plaan mõni firmamärki kandev asi ikka osta. Ostetud sai see optika vaid häda sunnil kuna kõike head korraga ei saa osta. Igatahes tundub JahtJakt optikaga täpselt sama olema kiri peal ainult teine . Ilmselt hiinas valmistatud.
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

Uurisin neid ZOS- i linke, mulle jäi küll mulje, et tegemist eelkõige õhkrelva optikaga!? Vast sellest ka nimi selline!?
bighornet
Postitusi: 414
Liitunud: P Jaan 30, 2005 6:16 pm

Postitus Postitas bighornet »

puukoi kirjutas:Uurisin neid ZOS- i linke, mulle jäi küll mulje, et tegemist eelkõige õhkrelva optikaga!? Vast sellest ka nimi selline!?


:!:
No mehed!
Jaapanlaste tehtud. 5 a garantii, müüja soovitab tugeva matsuga Magn. püssidele.
jaan900
Postitusi: 11
Liitunud: T Mai 17, 2005 5:55 pm

Postitus Postitas jaan900 »

Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

bighornet kirjutas:Jaapanlaste tehtud. 5 a garantii, müüja soovitab tugeva matsuga Magn. püssidele.


Pigem ikka Hiinas,siin tootja leht

http://www.zos-nantong.com

Jahti-jakti holosight ka äravahetamiseni sarnane ZOS-i omaga.
bighornet
Postitusi: 414
Liitunud: P Jaan 30, 2005 6:16 pm

Postitus Postitas bighornet »

metsavana kirjutas:Ma paar kuud ZOS optika omanik küll veits teine sort aga sama firma 3-9*50E. Nähtavus temaga päris hea , kuid punatäpp on liiga tugev , sellel küll 11 reguleerimis astet kuid videvikus uue patareiga ka 1 peal liig tugev . Kui ostad selle optika sis kindlasti 30 mm-se toruga .Üllatav et rist on paigas püsinud kogu selle aja sest ühel tuttaval liikus rist peale laskusid paigast pidevalt ära , ja praktiliselt uuel sama firma optikal. Ka see veekindlus on suht küsitav . Loodan et ta paar aastat ikka vastu peab, sest plaan mõni firmamärki kandev asi ikka osta. Ostetud sai see optika vaid häda sunnil kuna kõike head korraga ei saa osta. Igatahes tundub JahtJakt optikaga täpselt sama olema kiri peal ainult teine . Ilmselt hiinas valmistatud.


eh-eh-aaa. ostad VALDUST, hea odav, aga garantii on 0,5 aastat. Ostad Deerhunterist on poolteist tonni kallim!! aga on 5 aastat garantii (ei remondita :!: , vaid vahetatakse ümber) Seega vahe on 10 kordne!
Ostad Supreme 1 a garant. ja Svarowski 22000.- eeku (oli vist 10 a garant?).
Võrdlen:
Ma vaene mees 6000* 2 (5 a garant) teeb 12000.- :?

Ja kes majanduses tootmise keerdkäike teab, ja logistikast ning litsentsimüügist, see taipab (mida Bushnell teeb!).

Äkki 5 a pärast teised moed!?
kajahimees
Postitusi: 62
Liitunud: E Mär 28, 2005 1:53 pm

Postitus Postitas kajahimees »

Ei viitsinud minna optikate papreid sorima aga minu mäletamist mööda on Zeissil 30 aastat garantii ja vist Swarovskil samuti. Head on nad paganad ja eks suure osa hinnast võikski selle garantii kaela mõelda, aga kindlasti teeb mitu korda odavamgi oma töö ära. Pool aastat garantiid on muidugi sama mis mitte midagi, nende hinda ma kahjuks ei tea, kuid soovitan, kel optika ostu kange soov, valige ikka tuntumate markide hulgast. Raatsige see mõni tuhat juurde panna, kasvõi punatäpi arvelt, mille suures vajaduses eelnevalt mõttes aru pidage.
Suletud