MRX kuul

2005. aasta teemad
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas Ahto Kattai »

Ärge nüüd mehed ägedaks /jämedaks muutuge ja seda kõigest sellepärast ,et kõik samamoodi ei mõtle.Ka mina olen ,päri ,et ka see vana äraproovitud /kasutuses olev moon kõlbab küll ja ega keegi seda ju väitnud polegi ,et ei kõlba .Saan asjast aru nii ,et mehel on info ja huvi ka uute asjade osas ja nii mõnigi loeb seda infi lihtsalt huvist ,et tuuakse nagu progress kandikul kätte ja nii see peabki olema .Kes tahab loeb ja leiab endale iva,keda ei huvita ärgu lugegu ja hakkaku ilma asjata nääklema. Ma juba kuskil kirjutasin ,et seniks kuni pole selle kalli ,täpse jne. moona suhtes minujaoks veenvat paremust tõestatud kasutan vana ,kui see tõestus minule on küllaldlane ,küllap siis tuleb oma eelistused ümber hinnata ,seniks aga on kasulik sellist infot uute asjade kohta lugeda ,et lhtsalt olla toimuvaga veidike kursis! Valik on Sinu,nagu öeldakse!
Kivi kotti!
Joosep Käba
Postitusi: 1354
Liitunud: E Okt 18, 2004 9:57 am

Postitus Postitas Joosep Käba »

Jah vana töötab küll. Aga mõelge see nn "vana" on ka millalgi uus olnud! :shock:
Joosep Käba
Postitusi: 1354
Liitunud: E Okt 18, 2004 9:57 am

Postitus Postitas Joosep Käba »

Siirad vabandused Ninja. Läksin pisut liig põlema jah kuna ei saanud sinust hästi aru. Muutsin oma profiili, et äkki ka teistele anonüümsetele eeskujuks. :wink:
bighornet
Postitusi: 414
Liitunud: P Jaan 30, 2005 6:16 pm

Postitus Postitas bighornet »

kult kirjutas:Ärge nüüd mehed ägedaks /jämedaks muutuge ja seda kõigest sellepärast ,et kõik samamoodi ei mõtle......
...........
Valik on Sinu,nagu öeldakse!
Kivi kotti!


Rahu,..ainult...

http://www.postimees.ee/041105/online_u ... 182040.php

:shock:
vat sulle sähh! MRX -kuuli :lol:

Ja lisaksin veel, et enne oli mõte, siis sõna ...ja kui Andres Langemetsa tänasest Postimehest tsiteerida, siis nii ta ju ongi! Mida mõtleme ja kuidas seda väljendame, ja kuidas teised sellest tegelt ikka aru saavad.

siin tsiteerin:
...Ükski loomulik keel ei ole arvutiprogramm, milles igale üksusele antakse
üks ja ainuline tähendus. Vastupidi, loomulik keel, mis on inimesest teinud inimese, võimaldab mitte ainult täpset teabevaheust, vaid ka effektiivselt teabe varjamist, piltlikke ümberütlemisi, ebamäärasust, ähmaseid ja mitmemõttelisi väjendeid. tsitaadi lõpp.

Aga meil siin foorumis emotikonid ja puha!

Minu naine ütleks leebelt(:oops: ) selle MRX kuuliga lastud soku kohta, et ohh..., maitseainedki sul puha juba kaasas (minu keeli metsavitamiinid) :wink:
ninja
Postitusi: 327
Liitunud: P Mai 30, 2004 2:07 pm

Postitus Postitas ninja »

ega siis vabandama peagi , haiget ma ei saanud , aga põhimõte selles , et just noored vindiga küttijad arvavad et said nüüd endale super snaipri püssa ja ka kohe kogemused ja ,,,, sellest need raiped ka tulevad , loodan et nad ikka ka enne jahti ka korralikult moona tiirus raiskavad ja hiljem ikka kindlalt lasevad
muidu jah vana tõesti kunagi uus olnud , ega siis progressi saa peatada
aga omal juba valikud tehtud moona osas ja üli rahul ise
ärgem siis pikka viha pidagem ja kindlat kätt kõigile algavas rebasejahis :)
Weatherby Mark V Super Varmint Master 308 win
Olavi Kool
Postitusi: 663
Liitunud: K Mär 03, 2004 10:03 am

Postitus Postitas Olavi Kool »

Panen teemast "tiba" mööda aga mina arvan, et Postimehes kirjutati ühe väikese kabehirve tapmisest, suuremate liikide kaelaväänamine läheb vanakreeka mütoloogiasse ja Heraklese vägitegude hulka. Aga Delfis oli täitsa asjakohane pilt juures, Ameerika põder!!! Kui uudis sellisel kujul jõuab Vene kanalitesse siis venelased salgavad oma Ilja Murometsi maha nagu juudad.
naised saunas rääkisid
Suletud