Nu, reklaamide teemal on nii, et see oli ajakirja sirvides esimene mõte... kurjam küll... on alles reklaami. Paar lugu oli siiski sees kah (nagu siin juba mainitud

), mida isegi lugesin ja huvitav oli. Jube niru ikkagi, arvestades, et sügisjahi teema hakkab lõpule jõudma ja taliteema veel ees. Välismaisetest lugudest tegelikult see Tulejumala jälgedes üsna tore üllitis. Ristsõna teemal ka muutused. Rebasevaktsiini teemal on tore, et ka pikk püss auhinnaks välja pandud, kindlasti hea sellest jahimehi teavitada (isegi kadedaks tegi, et omal pole võimalus selle nimel pingutada).
Tasuta lõunaid pole olemas ja keegi selle kinni ju maksab, aga kas 1/4 mahust reklaami on just see, mida jahiajakirjast ootan, või olen valmis maksma antud summa ise, ilma reklaamita, siis... päris boikotima asja ei hakkaks (märki laskmiseks 100 m pole see nii väike midagi) miskit juhtub seal sees ikka olema (no, nagu üllatusena juhtus seda olema topeltnumber).
Ise ikka mõlgutan, et äkki peaks kunagi midagi kirjutama, aga siia saab ju ka kirjutada, ja tegelikult on foorumist ikka päris palju huvitavat lugeda, nii et kirjutan ja loen siit, on kah tore. Järgmine kord kui nt jahifoorumlaste kokkutulekut teha, siis võiks proovida seda ka seal kajastada... või mõni muu analoogne juhtum. Selliseid asju kodumaalt loen ise ka huviga (jällegi, põhiliselt siit ja natukene sealt). Ja siis, kui kõik ausalt ära rääkida, olen saatnud Ülole 3 kirja (ühes uurisingi, et miks retseptid imporditakse, saaks äkki oma jõududega miski põneva retsepti kirja, teeks või foorumis igakuise retseptide teemal ülespaneku ja hääletamise, pilt kah jms ja siis lemmik sinna. Vast saaks hakkama. Teistes kirjades olen saatnud ristsõnade vastuseid ja uurinud, et kuidas see asi ikka käib ja kas mu vastus arvesse läheb jne. Vastuseid ootan kirjadele siiani, mis sest, et esimesest juba suht pool aastat möödas). Tundub, et reklaami teemal on lehepind nii kinni, et igasugused lood ei mahu ära ja sakslastega on kokkulepe, et teatud % nende üllitistest topitakse meie lehte. Lisaks maksu ja telliks eestlastele selle ka veel tasuta koju kätte, mõelge kui tore siis veel jahi kõrvalt zermansite keelt veerida.
Aga võiks ju tulistada mingi asja prooviks, kasvõi kastlõksudega püüdmise teema. Fox-l ju kogemusi, ise Kakukesega sel teemal askeldanud (no, mina kiibitsen ja kiidan takka

), nii mõnelgi mehel veel miskit kavalat. Äkki paneks pead kokku ja looks miskit toredat, õpetusei, kogemusi, pilte, ja saadaks ära. Kui keegi asjast huvitatud, siis võiks teema üles võtta ja nädalaga asja ette võtta. Ise võtaks küll vaevaks lugu kokku kirjutada, osalistega läbi arutada veel, fotoka laenata jms. Kui aga 3-4 meest põhjalikumalt teemal pajataksid, või kirja kirjutaks... hmm... teen hoopis uue postituse sel teemal, et ideeartiklid EJ-sse.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...