jahikauplus

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Vasta
Kasutaja avatar
hendrik
Postitusi: 890
Liitunud: R Veebr 04, 2005 10:33 am

Postitus Postitas hendrik »

Ma ise samuti Küti Äri klient enamasti ( 95%) ja ei saaks tõesti nagu kurta, seal poes pole end nagu herneks vihastanud, erinevalt mõnes teises kaupluses. Ja ma olen üldiselt väga rahulik inime. Eks see müüja "suhtlemisoskus" ( loe: tahe) on väga paljuski kliendist ka kinni...
Pikk
Postitusi: 375
Liitunud: K Mai 26, 2004 4:35 pm

Postitus Postitas Pikk »

isegiostsin püssi mustamäe Küti ärist ja ei nurise küll et tegeleda ei viitsitud. Käisin korra kiibitsemas ka ennem ning müüjad nägid ikka vaeva asjade tutvustamisega, näitasid kapist erinevaid optikaid ning sai erinevaid püsse õlga proovitud, jutt oli ka normaalne maast ja ilmast ei tundunud küll et pressitakse oma asja peale.

käisin samal päeval veel ülemiste deerhunteris, seal ei olnud müügimees küll eriti aktiivne, küsisin relvade kohta aga vennal oli suhtumine püss nagu püss ikka, mis tast ikka vaadata, küsisin optikate kohta näitas käega et näe seal klaasi all on ja kõik. Samas ma kujutan ette et selliseid kiibitsejaid käib väga palju ja hakka siis iga huvitundjaga tegelema, enne lõunat juba kopp ees.
Ka halb kogemus on kogemus!!!!!
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Postitus Postitas andrus »

No aga jahivarustus siiski suht kallis teema ja tuleks ikka kiibitsemas käia enne kui ostuks läheb .
Püssi ja optika ost ei käi vist nii et ahh ostame ära eks näis ........
Kasutaja avatar
Eik
Postitusi: 1237
Liitunud: L Jaan 25, 2003 12:18 am

Postitus Postitas Eik »

Võibolla ma siis lihtsalt alati "pahadel" päevadel satun sinna. :D
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Postitus Postitas kakuke »

zakslane kirjutas:Millises "Kütiäris" käisid ?

Selles mis Tartu mnt`l asub.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
baddmann
Postitusi: 2830
Liitunud: E Nov 15, 2004 11:27 am

Postitus Postitas baddmann »

kakuke kirjutas:
zakslane kirjutas:Millises "Kütiäris" käisid ?

Selles mis Tartu mnt`l asub.


Oh, see pole miski õige jahipood üldse mu meelest, kui üldse Küti Äri poole vaadata, siis Mustamäe 18. Samas seal kah, püssipartii muudkui tuli järgmisel nädalal ja niimoodi 2 kuud järjest....õnneks mulle meenus, et alguses noorem müüja oli kogemata õige tähtaja välja öelnud. Saigi mujal kaup paremini klapitud ;)

BM
Meelis
Postitusi: 87
Liitunud: N Aug 11, 2005 12:41 pm

Sikupilli Jahipaun ehk ettevaatust kalamehed.

Postitus Postitas Meelis »

Väike huvitav kogemus oli mul ja mu sõbral Sikupilli Jahipaunas. Ostsime mõlemad Saueri ca kuu ajase vahega. Müüja oli väga mõnus ning sõbralik ja pani optika ka peale. Enne veel helistas mingile sõbrale ja tervituseks ütles '' tere kalamees'' ning siis küsis, et kuidas pidi optikajalad peale liimida. Optika saigi peale ja kõik oli väga OK. Peale 10-ndat lasku pidi aga optika pealt ära lendama. Nimelt oli esimese klotsi stoperdav äär pandud tahapoole, aga peab olema eespool, sest lastes liigub püss taha ja optika tahab paigale jääda. Õnneks sain abi ühelt toredalt Torma mehelt, Tänud ja Tervitused Talle, ja peale väikest kuumutamist ja uuesti liimimist sai asja korda. Asja teeb naljakaks tõsiasi, et ka sõbrale liimiti samas poes plaat valesti ja kui ta veel avaldas arvamust, et kas see plaat ikka teist pidi ei peaks käima, astus tagaruumist välja ilmselt jälle ''kalamees'' ja ütles et asi käib ikka niimoodi ja et nad juba kellegil pöörasid plaadi ümber.
Loo mõte ei ole kiunuda, vaid hoiatada, et sellised asjad võivad juhtuda. Ja ehk on see müüjagi foorumi kasutaja, siis on tal vähemalt koht kus asja täpsustada. 8)
Kivi kotti!
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

Sai ka nüüd üle pika aja pealinna jahipoode külastatud ja püsse uuritud. väga hea teenindus oli ikka ülemiste keskuse poes(deerhunter vististi). mees oli asjalik ja abivalmis. igale küsimusele saad põhjaliku vastuse. kui küsida relva täpsuse ja kvaliteedi kohta, ei hakka mingit jura ajama vaid ütleb kuidas asi on.
sikupilli jahipauna poes seevastu hoopis vastupidine olukord. täpselt ei mäleta, aga müüvad seal vist ainult venelast. kui küsid püssi täpsuse kohta, siis alati oli vastuseks - kõik oleneb mehest. no eks ta oleneb jah. kui püss laseb pool meetrit vasemale, siis õige mees hakkabki ju pool meetrit paremale sihtima :roll:
igatahes müüja oli jube tõre. eks ta on vist püssi kvaliteedi kohta käivaid küsimusi juba palju kuulnud. kui küsisin, kas teil teiste tootjate püsse, Weatherby jne ka on, siis sain vastuseks: "miks me neid peaks müüma. need lääne püssid, need pole meie oludele tehtud. need püssid ju deerhunteri rida"
kuna seal poes korralikku teenindust ei olnud võimalik saada, siis lahkusin ja nii jäigi küsimata, mismoodi on näiteks venelaste .308 meie oludele sobilikum kui lääne .308
puukoi

Postitus Postitas puukoi »

Rajaleidja, ei taha küll Jahipauna kaitsta, aga selleks, et midagi olulist teada saada, peab oskama ka küsida. Jahipaun müüb Sauerit, CZ-i, ja veel mõningaid venelaste kõrval. Tänapäeva müüja kohustus on muidugi kohe esimese küsimise peale oma urruauk ette keerata. Aga jätkub mehi, kes ei ole selleks suutelised. Ja näiteks sinu küsimata küsimuse peale vastaksin ise - sobilikum rahakotile! See ei rahulda sind!? No mis vastuse sa ise annaksid sellisele küsimusele!? Ja kujuta ette, et sulle esitatakse taolisi küsimusi päeva jooksul tõenäoliselt väh. sadakond.
kajahimees
Postitusi: 62
Liitunud: E Mär 28, 2005 1:53 pm

Postitus Postitas kajahimees »

Eks ta nüüd ikka väike kaitsekõne oli küll. Aga olgu, ise pole tükil ajal selles kaupluses käinud, kuid varemalt sain seal korduvalt sama kohtlemise osaliseks, võib-olla sellepärast polegi rohkem sinna juhtunud.
Üldiselt, mitte ainult jahinduse kohta, inimene, kes ei viitsi kliendiga tegelda ja keda sellised, vahel ka rumalavõitu küsimused tüütavad ja ärritavad, ei sobi teenindajaks-müüjaks. Ka klient võib äärmiselt vastik tunduda, ikkagi,... ei hakka seda üldlevinud väljendit kliendi kohta siin kasutama, aga nii ta on, paraku. Endalgi oma ettevõttest kogemus, kus pikaajaline klient, korduvalt firmas käib, sisenedes- ei tervitust, ei pisematki üritamist sinuga eesti keeles asju ajada, marsib lihtsalt su laua äärde, jõllitades sulle oma tahtmise ette vuristab ja oma ülbe "olen kuningas" suhtumisega tõesti sul karvad turri ajab... No, mis sa ikka teed. Müüa tahad ju, kannatad ära ja üritad ikkagi viisakaks jääda. Ukse taha ei saada, kuigi seegi mõte on peast läbi käinud.
Nii et, teenindus nõuab teatavaid iseloomujooni ja ka teadmisi muidugi.
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

Härra Puukoi:
1. Millest oletad, et ma ei esitanud küsimusi?
2. Kui juba sisse astudes vaatab sulle otsa tõre mees, kelle näoilmest võib välja lugeda, et hea meelega istuks ta üksinda seal kaupluses, siis see võtab igasuguse isu seal poes edasi olla.
3. Mis vastust mina ootasin? ei oskandki midagi oodata. ei ole kunagi nii mõelnud, et vene relvad on meie oludele ja lääne omad ei ole. sa ütled et hinnaklass. no leiab ka lääne relvi väga mõistliku hinnaga. Weatherby Vanguard hetkel 9900.- vene relvi oli sama hinnaklassiga.

kuna ma ise tegelen müügi alal, siis võibolla on minu arusaamised korralikust teenindusest teistsugused kui sinul. kui ma lähen midagi ostma, siis peab müüja mulle põhjendama, miks ma peaksin tema toodet kellegi teise omale eelistama, mitte mina ei pea olema see, kes palub müüjat, et ta mulle midagi müüks.
võimalik, et inimesel ei olnud sellel päeval lihtsalt hea tuju, aga minul puudub igasugune soov seda kauplust edaspidi külastada
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Postitus Postitas honkomees »

Mu arust on nendes poodides nö reklaamiga väga vilets seis.
relvad ja optikad müüja selja taga riiulitel, näen et midagi on aga silm ei seleta ei marki ega isegi tüüpi. Katalooge ka poodides ei ole. Võiks ikka nii olla, et iga relva ja optika juures, mis momendil müügis on, oleks ka suures kirjas näha põhilised andmed ja hind. (nagu autopoodides või telefonipoodides). Ise tahaks tihti rahulikult mõtiskleda teemal, mis mulle taskukohane ja milliste näitajatega asja ma tahan. Ja kui olen midagi oma arust selgeks saand vot siis lähen müüja juurde ja küsin lähemalt ning palun käega katsuda anda. Aga praegu on nii, et mine küsima siis öeldakse, et millist sul vaja on? Ikka head ja odavat aga seda teadupoolest pole olemas, järelikult peaks olema võimalus endal ka mõelda ja leida see õige tasakaal hinna ja kvaliteedi ning vajaduste vahel.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

Sellepärst mulle Deerhunteris meeldiski, et mees küsis minu käest nii kaua suunavaid küsimusi, kuni jõudsimegi mulle kõige sobilikuma relva ja optikani.
Joosep Käba
Postitusi: 1354
Liitunud: E Okt 18, 2004 9:57 am

Postitus Postitas Joosep Käba »

Kas rajaleidja akkab omale vinti ostma? :D See oleks küll tore, saab suured liigud. Mis kaliibrit vaatad?
Ma käisin deerhunteris Manliher klassikut kiibitsemas 243-e nimelt. 8)
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Postitus Postitas rajaleidja »

rajaleidja mõtleb ja peab oma finantsnõunikuga aru :lol: millal liikusid teha võiks, ei oska veel öelda, aga kui väga tahad, võin eelliigud ära teha :P aga mitte sellel nädalavahetusel. peab krt laupäeval töö tõttu tallinnasse lõunatama minema. :cry:
kaliibritest vaatasin midagi väiksema poolset, et rebuskit, kopraid(selle jahi peame tõsiselt ette võtma) ja teisi väiksemaid lojuseid jahtida. põdra ja sea passimiseks tead isegi kust ma 308kal. laenata saan :D
Vasta