sammal.habe kirjutas:kas pressile info andmine vajab eraldi pressiesindajat?
jahimeeste maine parimad kujundajad on jahimehed ise.
kui tehti koduleht, siis uuendatagu seda.
Ma vaidleks tiba vastu. Nimelt olen olen olnud ühes asutuses tööl kus ka kõik inimesed tegelesid kõigega ja lõpuks oli selline seis, et mitte keegi ei tegelenud millegiga. Parima tulemuse saab ikka sedasi, et on kindel inimene kes konkreetse asjaga tegeleb.
Muidugi kujundavad jahimehed ise oma maine, aga nagu elu on näidanud, on PR meest tarvis just siis kui need samad jahimehed ise on endale mingi käki kokku keeranud. Miks käki keerajad ise ei jookse ajakirjanike juurde asju siluma järgmine päev?
Ei saa tänapäeval kodukat ilma rahata. Mõlgutan ise sellel teemal mõtteid, et tarvis oma ettevõttele sellist vidinat ja tegin hinnapäringuid, hinnad jäävad vahemikku 4000-15000 (selline tagasihoidlik variant vähese kunstniku tööga). Uuendamine maksab veel lisaks. Ei saa tappa ka tänapäeval ilma rahata.
Küll aga ootaks lihtliikmena, et eelarve (see on ju ometi olemas EJS`l) avaldataks lahtikirjutatult ajakirjas, et siis igaüks ise näeks kuhu raha kaob. Käsi südamele, mina lihtliikmena täidan omi kohustusi hästi ja ootan sama ka juhtkonnalt.
Kui ma insenerina teen oma tööd halvasti, dimensioneerin halli valesti ja see siis ühel päeval kellegile kaela kukub, kas siis hakkan ka rääkima prokurörile, et näe tellija ei maksnud korralikult? Tuleb kas õppida raha küsima või suu pidama, aga töö tuleb ikka korralikult ära teha.
See foorum pole enam väike foorum 10 inimesega ja mõne aja pärast on ta kasvanud veelgi, aga ikkagi imestan selle üle, et keegi juhtkonnast pole siin sõna võtnud. Kärbseid pole küll mõtet ajada teemal, et keegi seda ei loe.
Ps. Üks asi veel, kui teen mingi vea tööl kodus, kus iganes siis tunnistan seda ja vabandan, elementaarne mis peaks rinnapiimaga kodunt kaasa tulema. Meil, aga üks tegelane kuulutab maaomanikele sõja, vabandab muudkui küttimist mis lähtub üksnes ühtede huvist ja on veel tark peale selle (teate küll kellest jutt).