remingtoni turg
remingtoni turg
tere, olen siin plaani pidand ja otsus nagu kisuks remingtoni poole, kuid kes neid maale toob ja kus poodides neid kohata vġiks 

jaht on kunst
Igaks juhuks räägi ühe mehega, kes Remingtoni .22-seid müünud on. Ma pole ise ühendust võtnud ja küsinud, mida ja kui palju ta toob, kuid mu süõber sai tema käest väga asjaliku hinnaga korraliku model 597 poolautomaadi. Panen ta telefoni privas sulle. Soomes on korralik Remingtoni valik Helsinki lähedal Kirkkonummen Erävaruste poes (ca 30km lääne poole - löö Googlesse sisse ja saad addressid/telefonid ja veebilehe)). Mees peab oma kodus poodi, enamus on netimüük, kuid ise kohapeal käies oli väike ruum kliente täis, riiulis oli nii mõnigi asjalik remington, ja ka muud head kraami oli saadaval. Teavad, mida müüvad.
-
-
-
Vana sokk, ma ei saa aru, mis sul noore poisi vastu on. Ise noorena hoidsin vanade lähedale, kuulasin ja õppisin. Keegi ei saatnud mind pikalt.
Kui me ise noori ei õpeta, veel hullem kui neid eemale peletame, polegi ju järelkasvu tulemas
Vanas eas oleks ju hea, kui on nooremaid mehi kambas, kes ajus loomi ette ajavad
Noori tuleb julgustada ja suunata õigele teele, elavad kergemini seltskonda sisse ja saavadki neist tublid kaaslased, kelle peale ka täbaras olukorras loota võib 
Kui me ise noori ei õpeta, veel hullem kui neid eemale peletame, polegi ju järelkasvu tulemas

-
http://www.remington.com/products/firea ... PR_models/
Vat siis remingtoni. Kas need mitte meile nii tuttavad issid ei ole?
Vat siis remingtoni. Kas need mitte meile nii tuttavad issid ei ole?