"Uued teemad" kaovad ära?

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Vasta
vkx
Postitusi: 231
Liitunud: R Sept 26, 2003 11:51 am

"Uued teemad" kaovad ära?

Postitus Postitas vkx »

Selline tähelepanek siis: foorumisse sisselogides on näha hulk uusi teemasi, mida lugeda, neid tähistab oranž lipuke. Teinekord aga mingil põhjusel ei jätku näiteks aega kõiki uusi teemasi läbi lugeda ja oleks soov neid lugematta jäänud uusi teemasi järgmisel foorumi külastusel lugeda ning logid ennast foorumist välja. Järgmisel sisse logimisel aga on nende teemade eest uue teate märgistus kadunud ning nende leidmine tülikas.
See on küll juba foorumi algusest peale sedasi olnud, ma pole lihtsalt viitsinud sellest seni juttu teha aga kas oleks võimalik seda asja kuidagi parandada sedasi, et kui ikka teema jääb lugemata, siis oleks sellekohane uue teema lipuke näha ka siis kui vahepeal foorumist n.ö. ära käidud?
Kasutaja avatar
Oxoma
Postitusi: 129
Liitunud: R Dets 30, 2005 9:04 pm

Postitus Postitas Oxoma »

Sarnasest probleemist juttu siin: http://www.marandi.fie.ee/foorum/viewto ... ght=#21690
Näiteks automoto foorumis on selline nupuke nagu "vaata tänaseid postitusi". Sinna vajutades tulevad kõik käesoleva päeva ja ka osad eelmisel päeval tehtud postitused ilusti ritta. Väga mugav kasutada kui oled pidev foorumi lugeja ja ei viitsi kõiki alafoorumeid eraldi lahata.
Siia oleks ka hea selline nupp lisada.

Lisaks veel seda et pole mõtet igakord sisse välja-logida (kui pole just üldkasutatav arvuti) vaid panna linnuke kasti "automaatne sisselogimine"- kah mugavam jälle.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Kannatust,asjaga tegeletakse.Mingil hetkel võib tekkida foorumi kasutamisel ebamugavusi,aga üritame foorumit käigu pealt uuendada ,teisisõnu uuema versiooni peale üle minna,kus siis ka need pisipuudused peaksid olema kõrvaldatud.
Kasutaja avatar
Mart
Lehe päälik
Postitusi: 2339
Liitunud: L Dets 07, 2002 8:59 pm

Postitus Postitas Mart »

Natuke infoks siis,et selline asi on foorumil juba küljes olemas.Nimelt kui siseneda mingisse foorumisse,siis lehe lõpus saab valida,mitme päeva postitused kuvatakse.Korra seadistuse peale pannud,peaks nii jäämagi,korra kõik foorumid üle vaadata ja sobivpäevade arv peale panna ja asi korras .Uuendusel midagi erilist pole juurde lisatud,küll aga iagasugu vilesi,mis suurt asjale juurde ei anna.Aa kui leian midagi kasutuskõlbulikku paneme siis jõudumööda juurde.
Samas oleks tore selline päevade valik ka Vaata posti peale viimast külastust lingile külge pookida,aga see tahab natuke pusimist.Või siis üldse uus link: Vaata viimase 1 kuni 7 päeva postitusi ja sealt siis valida ajavahemik.Soovitud mõte hea,vaatame,kuidas teostada.
Vasta